Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Romā aplaupīta angļu futbolista Smolinga māja

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Romā aplaupīta angļu futbolista Smolinga māja
Kriss Smolings. Foto: Federico Proietti/Scanpix

Naktī uz piektdienu Romas dienvidos apzagta ‘’Roma’’ angļu aizsarga Krisa Smolinga māja. Laupītāji piesavinājušies rokas pulksteņus, dārglietas un naudu, ziņo itāļu medijs ‘’Ansa’’.

Ļaundari Smolinga mājā iekļuvuši naktī uz piektdienu, īpašumā iekļūstot caur futbolista guļamistabas logu. Bruņojušies ar ieročiem, noziedzinieki lika Smolingam atvērt seifu, kurā glabājās trīs ‘’Rolex’’ pulksteņi, rotaslietas un skaidra nauda aptuveni 300 eiro apmērā. Laupīšanas laikā mājā atradās arī futbolista ģimenes locekļi.

Vietējā policija pēta novērošanas kameru ierakstus, lai uzsāktu ļaundaru meklēšanu.

Tā nav pirmā kāda futbolista mājas aplaupīšana šajā sezonā. Pirms pāris dienām tika apzagta Romas ‘’Lazio’’ uzbrucēja Hoakima Korrejas māja, bet pagājušā gada novembrī no garnadžiem cieta ‘’Roma’’ galvenais treneris Paulo Fonseka, kura māju apzaga, kad speciālists ar ģimeni bija ārpus mājas.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-04-16 21:01, pirms 3 gadiem
Ja ir bijusi vardarbība vai vardarbības draudi, tad tā ir laupīšana. Zādzība slepus vai atklāti, taču bez vardarbības vai vardarbības draudiem. Tas par virsrakstu.

     [+] [-]

, 2021-04-16 22:03, pirms 3 gadiem
trīs ‘’Rolex’’ pulksteņi, rotaslietas un skaidra nauda aptuveni 300 eiro apmērā. (C)