Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pirlo pēc zaudējuma ''Milan'' negrasās atkāpties no galvenā trenera amata

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pirlo pēc zaudējuma ''Milan'' negrasās atkāpties no galvenā trenera amata
Andrea Pirlo. Foto:REUTERS/Scanpix

Turīnas ''Juventus'' galvenais treneris Andrea Pirlo pēc zaudējuma 35. kārtas Itālijas A sērijas spēlē ar 0:3 pret ''Milan'' pauda, ka nedomā par atkāpšanos no amata un pildīs tā pienākumus, kamēr to ļaus kluba vadība. Šobrīd vienība ieņem piekto vietu turnīrā, par punktu atpaliekot no ceturtajā vietā esošās ''Napoli''.

Svarīgu uzvaru cīņā par vietu UEFA Čempionu līgā svinēja ''Milan'', kura Itālijas A sērijas 35. kārtas centrālajā spēlē ar 3:0 sakāva savu tiešo konkurenti - Turīnas ''Juventus''. Ilggadējiem A sērijas čempioniem ''Juventus'' šī nav izdevusies sezona. Ar 69 punktiem tā atrodas piektajā pozīcijā, par punktu atpaliekot no ceturtajā vietā esošās ''Napoli''.

Kritikas devu par šīs sezonas sniegumu saņēmis arī galvenais treneris Andrea Pirlo, kuram šī ir pirmā sezona kā ''Juventus'' trenerim. Pēc zaudējuma ''Milan'' Pirlo noliedza runas par iespējamo amata atstāšanu: ''Šo darbu uzņēmos ar lielu entuziasmu. Tajā ir daudz grūtību, taču savu darbu turpināšu. Vai paiešu malā? Nē! Domāju, ka varu uzlabot savu darbu un sasniegt labākus rezultātus ar šo komandu. Turpināšu pildīt savus pienākumus, cik ilgi man to ļaus.''

''Spēli sākām diezgan labi, bet tad pazaudējām pavedienu. Grūti izskaidrot šo rezultātu un parādīto sniegumu. Daudz lietu šajā spēlē nestrādāja,'' zaudējumu ''Milan'' komentēja Pirlo.

Atlikušajās trīs spēlēs ''Juventus'' jāspēlē pret ''Sassuolo'', Milānas ''Inter'' un ''Bologna'' komandām.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/juventu...

  +1 [+] [-]

, 2021-05-10 13:50, pirms 3 gadiem
uz cik gadiem vēl līgums Kristīnei?
ja nākamgad paliek JUVĒ, gan jau panāks trenera maiņu...

     [+] [-]

, 2021-05-10 13:56, pirms 3 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2021-05-10 14:53, pirms 3 gadiem
Gatis rakstīja: uz cik gadiem vēl līgums Kristīnei?
ja nākamgad paliek JUVĒ, gan jau panāks trenera maiņu...
pieļauju, ka pat pārvāksies, piem., uZ kādu MU, ja Juve netiks CL.

     [+] [-]

, 2021-05-10 15:03, pirms 3 gadiem
specha rakstīja: pieļauju, ka pat pārvāksies, piem., uZ kādu MU, ja Juve netiks CL.
drīzāk Parīzes virzienā

     [+] [-]

, 2021-05-11 09:33, pirms 3 gadiem
Patika Pirlo kā futbolists. Kā treneris nezinu, neesmu sekojis, bet piektā vieta Juve ir tas pats, kas piektā vieta kādam tur Real vai Barsa. Neder nekādi. Man šķiet, ka slaveniem futbolistiem nevajag dot uzreiz vadīt super lielus klubus. Lai sāk pierādīt sevi puslīmeni zemāk, kā Džerārds ar Rangers, kad tas Skotijā nebūt nebija vēl topā.