Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Neimārs no Parīzes pārceļas uz Saūda Arābijas ''Al-Hilal''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Oficiāli: Neimārs no Parīzes pārceļas uz Saūda Arābijas ''Al-Hilal''
Neimārs. Foto: Reuters/Scanpix

Saūda Arābijas futbola komanda ''Al-Hilal'' paziņojusi, ka tās rindās turpmāk spēlēs brazīlietis Neimārs, kurš uz to pārnācis transfērā no Parīzes ''Saint-Germain''. Bijušais klubs saņems aptuveni 90 miljonu eiro transfēru, bet pats futbolists pelnīs aptuveni sešas reizes vairāk nekā Francijā.

Saūda Arābijas futbola klubs ''Al-Hilal'' šodien oficiāli paziņojis, ka to pastiprinājis brazīlietis Neimārs. ''Esmu šeit, Saūda Arābijā, esmu ''Hilali'','' vienības paziņojumā minējis pats futbolists.

Jau pēc 2022./2023. gada sezonas Parīzes ''Saint-Germain'' bija gatava šķirties no Neimāra, kurš to pārstāvēja no 2017. gadā, pārnākot transfērā no ''Barcelona''. Īsi pirms sezonas Neimārs tika informēts, ka ar viņu jaunais galvenais treneris Luiss Enrike nerēķinās, bet neilgi pēc tam savu interesi par spēlētāja pakalpojumiem izrādīja ''Al-Hilal''.

PSG no ''Al-Hilal'' transfērā saņems aptuveni 90 miljonus eiro, bet pats futbolists Saūda Arābijā pelnīs pat sešas reizes vairāk nekā Francijas galvaspilsētā. Ja PSG rindās viņa iksezonas atalgojums bija 25 miljoni, tad, spēlējot ''Al-Hilal'', viņš pelnīs 150 miljonus sezonā.

Kopā ar PSG Neimārs izcīnīja 13 trofejas, tostarp piecas reizes kļuva par ''Ligue 1'' čempionu. Tāpat vienā no sezonām Neimārs palīdzēja komandai aizspēlēties līdz UEFA Čempionu līgas finālam. 173 spēlēs dažādos turnīros brazīlietis iesita 118 vārtus.

Saūda Arābijas futbola līgas klubi 2023. gada laikā piesaistījusi vairākas futbola zvaigznes ar Krištianu Ronaldu, Karimu Benzemā, Ngolo Kantē, Džordanu Hendersonu, Sadio Manē un Firminu priekšgalā. Tagad šim sarakstam pievienojies arī Neimārs. Viņš ''Al-Hilal'' sastāvā varētu debitēt sestdien, kad Saūda Arābijas futbola līgā gaidāma otrās kārtas spēle pret ''Al-Feiha''.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/alhilal/

  -1 [+] [-]

, 2023-08-15 20:56, pirms 9 mēnešiem
Dirsā,,, Ronaldo TOP 4 noturējās viss ilgāk.... Neimārs mani galīgi pievīla

     [+] [-]

, 2023-08-15 21:26, pirms 9 mēnešiem
Tāpēc jau pēdējo gadu futbols paliek ar vien neskatāmāks. Sportisti skrien tikai un vienīgi pēc lielāka kāposta un nav nekādas lojalitātes klubiem un trofejām.

Drīz vēl arābi pārpirks UEFA un iekļaus savu reģionu turnīrā.

     [+] [-]

, 2023-08-15 21:32, pirms 9 mēnešiem
Nu nav džekam naudas, vajag piepelnīties kamēr var... Tiešām sēru vēsts futbolā. Ir taču Itālija, Spānija citi Francijas klubi, jā bez lielām naudām, bet labā līmenī. Pat Mbappe atteicās un negāja uz to līgu.

     [+] [-]

, 2023-08-15 21:51, pirms 9 mēnešiem
Kamieļi nogalina futbolu

  +1 [+] [-]

, 2023-08-15 21:57, pirms 9 mēnešiem
R101 rakstīja: Kamieļi nogalina futbolu
tieši attīsta, nepaies ne 2 gadi, kad Arābi saņems uzaicinājumu uz UEFA ČL!

     [+] [-]

, 2023-08-16 08:19, pirms 9 mēnešiem
R101 rakstīja: Kamieļi nogalina futbolu
Protams ka attīsta! Paskaties spēles,jau daudz labāk nekā pērn,jo tagad katrā komandā ir trīs četri ekstra futbolisti. AAE ari sāk pirkt labus futbolistus.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-16 09:28, pirms 9 mēnešiem
Nevajag taču pūst pīlītes! Nekad tur nebūs. Pamētāsies ar naudu 3 gadus, pensionāri tik nāks un ies, un ar to arī viss beigsies. Ne tur vērtīgas trofejas, ne tur sistēma, nekas. Un, pats svarīgākais, ka trofeju tur izcīnīs tik viena komanda. Visas zvaigznes apsēdīsies bez nekā. Viena līga, nevis 5 top Eiropā, kur cīnīties, un kaut kāds kauss, ko tagad Arābi pacels, un tas arī viss. Joprojām neticu nekādam haipam, ka Arābi tagaf valdīs futbola pasauli (ar naudu pārvilināt tikai naudas izsalkušos, un tas arī viss)

     [+] [-]

, 2023-08-16 09:30, pirms 9 mēnešiem
sinogli rakstīja: Protams ka attīsta! Paskaties spēles,jau daudz labāk nekā pērn,jo tagad katrā komandā ir trīs četri ekstra futbolisti. AAE ari sāk pirkt labus futbolistus.
viņi attīsta savu futbolu, bet Eiropas futbolu degradē. sākšu lupatgalvu līgas skatīties tikai tad, kad tur pamatsatsāvā būs 80-90% leģionāru, jo skatīties, kā starp desmit virslīgas līmeņa arābiem skraida kāds eiropietis, varu arī skatoties virslīgu, vismaz kaut kāda emocionālā piesaiste.

     [+] [-]

, 2023-08-16 10:14, pirms 9 mēnešiem
Jack Daniel`s rakstīja: Nevajag taču pūst pīlītes! Nekad tur nebūs. Pamētāsies ar naudu 3 gadus, pensionāri tik nāks un ies, un ar to arī viss beigsies. Ne tur vērtīgas trofejas, ne tur sistēma, nekas. Un, pats svarīgākais, ka trofeju tur izcīnīs tik viena komanda. Visas zvaigznes apsēdīsies bez nekā. Viena līga, nevis 5 top Eiropā, kur cīnīties, un kaut kāds kauss, ko tagad Arābi pacels, un tas arī viss. Joprojām neticu nekādam haipam, ka Arābi tagaf valdīs futbola pasauli (ar naudu pārvilināt tikai naudas izsalkušos, un tas arī viss)
Piķis tur ir. Vai tas interesēs skatītājus vecajā Eiropā? Visticamāk nē, jo viņi fano visu dzīvi par savu klubu nevis par kādu zvaigzni.Vai tas var ieinteresēt milzīgo āzijas tirgu? Kāpec nē. Tāds visticamāk arī ir mērķis.Vai to sasniegs? Tas ir labs jautājums.

     [+] [-]

, 2023-08-16 10:16, pirms 9 mēnešiem
Nemazgājos rakstīja: tieši attīsta, nepaies ne 2 gadi, kad Arābi saņems uzaicinājumu uz UEFA ČL!
To pašu pirms kāda laika runāja par ķīniešiem

     [+] [-]

, 2023-08-16 11:09, pirms 9 mēnešiem
Nemazgājos rakstīja: tieši attīsta, nepaies ne 2 gadi, kad Arābi saņems uzaicinājumu uz UEFA ČL!
ak tu Galkins