Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

G grupa: Skotijā un Rumānijā cīņa par otro vietu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

G grupa: Skotijā un Rumānijā cīņa par otro vietu
Sīva spēkošanās starp ''Rangers'' un ''Stuttgart'' gaidāma arī šovakar
Foto: PA Wire/Scanpix

Šovakar plkst. 21:45 UEFA Čempionu līgas G grupā notiks divi mači, kuros galvenā aktualitāte būs cīņa par otro vietu. ''Unirea'' uzņems ''Sevilla'', bet ''Stuttgart'' viesosies Glāzgovā pie ''Rangers''.

''Rangers'' – ''Stuttgart''

Visticamāk, ka šīs grupas otrās vietas ieguvējs meklējams tieši starp šīm divām komandām. Lai gan rumāņu ''Unirea'' ir attiecīgi divu un trīs punktu pārsvars pār vāciešiem un skotiem, domājams, ka tomēr tieši pēdējie pievienosies Seviļai izslēgšanas mačos. Šovakar svarīga spēle Glāzgovā. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē Štutgartē tika fiksēts neizšķirts 1:1. Toreiz vāciešus vadībā 18. minūtē izvirzīja krievs Pavels Pogrebņaks, bet skotiem neizšķirtu izrāva 13 minūtes pirms mača beigām izrāva alžīrietis Madžids Bugera.

Šovakar neizšķirts neapmierinās nevienu no komandām, sevišķi tas attiecināms uz ''Rangers'', kam nepieciešama tikai un vienīgi uzvara, lai saglabātu izredzes tikt ārā no grupas. ''Rangers'' gan savs laukums šosezon nesis tikai neveiksmes – sagrāves abās spēlēs ar 1:4 pret ''Sevilla'' un ''Unirea''. Īpaši sāpīgs ir zaudējums rumāņiem, ko reti kurš gaidīja. Skotiem šovakar jāiztiek bez Pedro Medeša, Morisa Edu un Kirka Brodfuta, bez virkne citu futbolistu ir zem jautājuma zīmes. Štutgartei nevarēs palīdzēt Sami Kedira, Martins Lanigs un Stefano Keloci.

''Unirea'' – ''Sevilla''

Lai arī Seviļa jau iekļuvusi izslēgšanas spēlēs, diez vai Spānijas komanda noņems kāju no gāzes pedāļa. Pirmā vieta grupā vēl nav nodrošināta un diez vai ir vēlēšanās visu atlikt uz pēdējo kārtu, tāpēc šodien nekāda dāvanu pasniegšana ''Unirea'' nav gaidāma. Pirmās kārtas spēlē spāņi rumāņus savā laukumā pieveica ar 2:0. Ja ''Unirea'' izdosies šovakar aizķert punktu vai pat trīs, tad labvēlīga rezultāta iznākumā grupas otrajā mačā Glāzgovā rumāņi var kvalificēties izslēgšanas spēļu kārtai. Ja tomēr realizēsies ticamākais variants un ''Unirea'' zaudēs, tad to pēdējā kārtā gaida grūts izbraukums uz Štutgarti.

G grupa

VKomandaSUNZVP
1.Sevilla431010:310
2.Unirea41216:55
3.Stuttgart40314:63
4.Rangers40224:102

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +4 [+] [-]

, 2009-11-24 12:06, pirms 15 gadiem
un ja nu tomēr Unirea?

  +3 [+] [-]

, 2009-11-24 12:33, pirms 15 gadiem
Man liekas ka Stuttgaart netiks jo Vaacijaas chempii vini ciinaas pa tabulas otru galu + nav taas speeles kas bija ar Gomezu

     [+] [-]

, 2009-11-24 14:33, pirms 15 gadiem
Viennozīmīgi par Unirea. Veiksmi viņiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja