Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA soda ''Rangers'' un ''Unirea''

UEFA soda ''Rangers'' un ''Unirea''
Rangers - Unirea spēles laikā
Foto: Scanpix Sweden/Scanpix

UEFA ir sodījusi divas UEFA Čempionu līgas komandas - Glāzgovas ''Rangers'' un ''Unirea'' vienību par izraisītajām nekārtībām abu komandu savstarpējās cīņas laikā Rumānijā.

Abas komandas cīnās vienā UEFA Čempionu līgas grupā un vienā no savstarpējām spēlēm Rumānijā, kura noslēdzās neizšķirti 1:1, Glāzgovas ''Rangers'' komandas līdzjutēji izraisīja nekārtības tribīnē. UEFA komandai piespriedusi 20 tūkstošu eiro lielu naudas sodu un ''Rangers'' nāksies atmaksāt arī visus saistītos maksājumus ''Unirea'' stadiona darbiem nekārtību seku likvidēšanā.

Tajā pašā laikā ''Unirea'' ir sodīta ar četru tūkstošu eiro lielu naudas sodu par slikto spēles organizēšanu. ''Unirea'' šī ir pirmā reize, kad komanda cīnās UEFA Čempionu līgā un pagaidām ar izcīnītajiem četriem punktiem trijās spēlēs tā atrodas otrajā vietā G grupā, kamēr Glāzgovas ''Rangers'' ar izcīnītu vienu punktu atrodas pēdējā, ceturtajā vietā.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2009-11-12 20:56, pirms 15 gadiem
skotu klubiem pēdējā laikā baigi švaki eirokausos klājas

  -2 [+] [-]

, 2009-11-12 21:16, pirms 15 gadiem
par traku 20 K