Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Inter'' iesit un uzreiz nonāk mazākumā, ''Liverpool'' spraigā mačā soļo tālāk

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Inter'' iesit un uzreiz nonāk mazākumā, ''Liverpool'' spraigā mačā soļo tālāk
Aleksiss Sančess tiek noraidīts. Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla barjeru pārvarējusi 2019. gada čempione ''Liverpool'', kas savā laukumā zaudēja Milānas ''Inter'' ar 0:1, tomēr divu spēļu summā bija pārāka ar 2:1. ''Inter'' uzreiz pēc vārtu guvuma nonāca mazākumā, kad noraidīts tika Aleksiss Sančess.

• Pirmajā puslaikā bumbu nedaudz vairāk kontrolēja mājinieki, kuri arī 31. minūtē tika pie lieliskas un neizmantotas izdevības panākt 3:0 divu spēļu summā - Žoela Matipa raidījums ar galvu trāpīja pa vārtu pārliktni.

• Puslaika izskaņā bīstamu Hakana Čalhanoglu sitienu atvairīja Alisons, bet ieilgušajā kompensācijas laikā pie dzeltenajiem plāksteriem tika viesu dienvidamerikāņi - Aleksiss Sančess un Arturo Vidals.

• Otrā puslaika ievadā izcila izdevība bija Mohamedam Salāham, kurš soda laukumā tika pie sitiena iespējas un trāpīja pa vārtu stabu.

• 62. minūtē Žoels Matips kļūdaini ievadīja ''Liverpool'' uzbrukumu. Viesi pārtvēra bumbu un ātri to nogādāja pie Lautaro Martinesa, kurš no soda laukuma robežas precīzi sita Alisona Bekera sargāto vārtu labajā augšējā stūrī un izvirzīja vadībā ''Inter'' - 1:0.

• Mačam atsākoties, uz viļņa esošo ''Inter'' futbolistu entuziasmu aplauza Aleksiss Sančess. Čīlietis izklupienā ar taisnu kāju trāpīja pa Fabinju potīti, spēles arbitram viesu futbolistu bez liekām ceremonijām noraidot.

• 77. minūtē Mohameds Salāhs varēja sagraut itāļu cerības uz papildlaiku, tomēr ēģiptietis no labas pozīcijas otro reizi trāpīja pa vārtu stabu.

• Tuvojoties spēles izskaņai, mājinieki arvien palielināja pārsvaru bumbas kontrolē, veidojot arī momentus pie ''Inter'' vārtiem. Milānas klubs izglābās arī kompensācijas laikā, kad Luisa Diasa sitienu no pašas vārtu priekšas izdevās bloķēt.

• Atlikušajā laikā ''Inter'' atspēlēties nespēja un ''Liverpool'' iekļuva ceturtdaļfinālā.

• ''Liverpool'' piedzīvoja pirmo zaudējumu savā laukumā 61 spēļu laikā, kad komandas sastāvā laukumā izgājis nīderlandiešu centra aizsargs Virdžils Van Deiks. Tas arī bija Liverpūles pirmais zaudējums savā laukumā šajā sezonā un pirmā neveiksme Čempionu līgā.

• Jirgena Klopa trenētā komanda ceturto reizi iepriekšējo piecu sezonu laikā kvalificējās UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālam. To neizdevās sasniegt vien 2020. gadā, kad divu spēļu summā pagarinājumā nācās piekāpties Madrides ''Atletico''.

Visas futbola Eirokausu spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Astotdaļfināli

Komandas1. spēle2. spēleSummā
Red Bull Salzburg – Bayern1:11:72:8
Inter – Liverpool0:21:01:2
Sporting – Man. City0:5
PSG – Real Madrid1:0
Atletico – Man. United1:1
Benfica – Ajax2:2
Chelsea – Lille2:0
Villarreal – Juventus1:1

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefachampionsl...

     [+] [-]

, 2022-03-09 00:05, pirms 2 gadiem
...nav par ko lepoties, man nepatika, ka ļoti daudz nokavējam, esam par lēnu un vēl tie 3 stabi...bet 1/4 fināls ir labi, esam vēl ceļā pēc kausa!

     [+] [-]

, 2022-03-09 00:28, pirms 2 gadiem
..šoreiz pat mājas stadiona stabi izrādījās pretiniekiem labvēlīgi.

  -2 [+] [-]

, 2022-03-09 05:38, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: ...nav par ko lepoties, man nepatika, ka ļoti daudz nokavējam, esam par lēnu un vēl tie 3 stabi...bet 1/4 fināls ir labi, esam vēl ceļā pēc kausa!
Kāds kauss ko sapņo?

     [+] [-]

, 2022-03-09 09:02, pirms 2 gadiem
Otrā dzeltenā A. Sanchez'am nu tāda šķidra- bumbu vinnēja un nebija jau kur likties. Nebija ne apzināts gājiens kājās, ne momenta kavējums.

     [+] [-]

, 2022-03-09 10:32, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Kāds kauss ko sapņo?
tagad tik intensīvs grafiks, ka spēki jāekonomē...Liverpool gandrīz spēlēja kā otrais numurs un tāpēc neizskatījās pārliecinoši...tagad premjerlīgā viss ir jāuzvar, lai turētu līdzi MC...vienīga tuvākā spēle, kur var ar vairākiem rezervistiem būs FA kausā 20.03. ar Notingemu

  +1 [+] [-]

, 2022-03-09 11:15, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: tagad tik intensīvs grafiks, ka spēki jāekonomē...Liverpool gandrīz spēlēja kā otrais numurs un tāpēc neizskatījās pārliecinoši...tagad premjerlīgā viss ir jāuzvar, lai turētu līdzi MC...vienīga tuvākā spēle, kur var ar vairākiem rezervistiem būs FA kausā 20.03. ar Notingemu
Tu laikam diezgan operatīvi esi piemirsis, ka tieši Notingema "izsēdināja" gan Arsenal, gan Leicester. Tur nekādu rezervisu spēle nebūs.

     [+] [-]

, 2022-03-09 12:37, pirms 2 gadiem
Neviltots prieks ka vieni p..... sasita citus. Esmu Juves fans bet Eiropā atbalstu visa itāļu komandas.

     [+] [-]

, 2022-03-09 12:51, pirms 2 gadiem
Man arī tā kādreiz likās laba doma, tomēr ar laiku saprotu, ka šamējos atbalstīt... nu nē, paši pārāk augstprātīgi un liela daļa viņu fani pilnīgi čau. Zinu, ka tas viņiem no mazvērtības kompleksiem, bet arī tādus neatbalstu.
Kaseenc27 rakstīja: Neviltots prieks ka vieni p..... sasita citus. Esmu Juves fans bet Eiropā atbalstu visa itāļu komandas.

     [+] [-]

, 2022-03-09 15:00, pirms 2 gadiem
krissK13 rakstīja: Tu laikam diezgan operatīvi esi piemirsis, ka tieši Notingema "izsēdināja" gan Arsenal, gan Leicester. Tur nekādu rezervisu spēle nebūs.
ok, ok....taču var laist laukumā gan Kelleheru, gan Tsimikas, gan Gomesu u.c....vismaz 4-5 no tiem, kas nebija vakar pamatsastāvā...
Man šajā sezonā lielākā bēda, ka nepaturēja Vijnaldumu...super stabils un nekad nepieviļ...salīdzinot ar visu vidējo līniju, kura patlaban ir Liverpool