Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Tuhels pēc sakāves pret madridiešiem: "Ar šādu sniegumu mums nav izredžu"

Agris Suveizda

Tuhels pēc sakāves pret madridiešiem: "Ar šādu sniegumu mums nav izredžu"
Tomass Tuhels. Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmās spēles beidzās ar "Real Madrid" uzvaru Londonā (3:1 pār "Chelsea") un Eiropas līgas uzvarētājas "Villarreal" panākumu mājās pār Minhenes "Bayern" (1:0).

"Tas bija augstākās klases sniegums," priecīgs bija "Villarreal" pussargs Dani Pareho. "Pratām ciesties, labi uzbrukām, un "Bayern" otrā laukuma galā izveidoja ļoti maz reālu vārtu gūšanas iespēju. Uzvarējām vienu no labākajām komandām pasaulē, turklāt bijām krietni labāki. Taču Vācijā jau būs pavisam cita spēle." Bavāriešu futbolists Jozuā Kimmihs atzina sāncenšu pārākumu: "Pirmajā puslaikā nebijām spēlē. Otrajā riskējām vairāk, taču spēle kļuva diezgan juceklīga. Mums jābūt godīgiem un jāatzīst – labi, ka tikām cauri sveikā ar tikai 0:1."

Londonā par galveno varoni kļuva Karims Benzemā, kurš guva trīs vārtus un 34 gadu vecumā aizvada labāko sezonu karjerā. "Viņš ar katru dienu kļūst arvien labāks – kā vīns," teica "Real Madrid" galvenais treneris Karlo Ančeloti. "Katru dienu viņš izrāda arvien lielāku līderību un jūt savu nozīmi šai komandai. Šī atziņa ir mainījusi viņa sniegumu un ietekmi."

Londonas "Chelsea" galvenajam trenerim Tomasam Tuhelam tika vaicāts, vai intriga pārī vēl ir palikusi. Vācietis atbildēja lakoniski – nē: "Vismaz ne ar šādu sniegumu. Mums atkal ir jāatrod sava spēle, un pat nesaprotu, ko mēs darām kopš izlašu pauzes. Šī spēle bija otrā puslaika atkārtojums pret Brentfordu, tikai šoreiz jau Čempionu līgas ceturtdaļfinālā un pret "Real Madrid" – nepilnas nedēļas laikā ielaisti septiņi vārti, tas raisa bažas. Ar šādu sniegumu rezultātu sasniegt nav iespējams. Bijām tik tālu no sava līmeņa – gan taktiski, gan individuāli, gan izvietojuma, gan divcīņu ziņā. Tā nav viena konkrēta spēlētāja vai spēlētāju vaina – vainīgi esam mēs visi, mani ieskaitot."

UEFA Čempionu līgas 1/4 fināls (pirmā spēle)

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Benfica – Liverpool1:3 (0:2)Nunjess 49' – Konatē 17' Manē 34' Diass 87'
Man. City – Atletico1:0 (0:0)De Breine 70'
Chelsea – Real Madrid1:3 (1:2)Hāvercs 40' – Benzemā 21' 24' 46'
Villarreal - Bayern1:0 (1:0)Dandžuma 8'

Visas futbola Eirokausu spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
https://www.mundodeportivo.com/futb...
https://www.uefa.com/uefachampionsl...
https://www.espn.com/soccer/uefa-ch...

  +2 [+] [-]

, 2022-04-07 11:49, pirms 2 gadiem
Pa lielam Chelsea nebija tik slikti, tikai neiesita to, ko vajadzēja- pie 1:3 Courtois izvilka Azpilicueta's sitienu, Lukaku neiesita ar galvu tur, kur iesistu 99 reizes no 100 + Christensen'am segt individuāli Vinicius Jr laikam arī nebija prāta darbs.

     [+] [-]

, 2022-04-07 13:18, pirms 2 gadiem
rasty_ryan rakstīja: Pa lielam Chelsea nebija tik slikti, tikai neiesita to, ko vajadzēja- pie 1:3 Courtois izvilka Azpilicueta's sitienu, Lukaku neiesita ar galvu tur, kur iesistu 99 reizes no 100 + Christensen'am segt individuāli Vinicius Jr laikam arī nebija prāta darbs.
Savā ziņā tev ir taisnība. Taču jāņem vērā (nākamsezon Barca faniem), ka Kristensens ir neparedzams spēlētājs - tikpat labi viņš var nospēlēt kā prime Maldini.

Un arī ar nelielām taktiskajām niansēm, kas bija sevišķi redzamas pirmajā puslaikā, Real apspēlēja Chelsea - vienmēr wingbackiem virsū bija 2 spēlētāji, kad viņiem bija bumba, kas WB radīja problēmas, jo parasti neviens nav tā mēģinājis spēlēt pret viņiem. Pēc tam, kad Real atguva bumbu, pretī bija tikai Jorginho, kurš praktiski ir caurums tādās situācijās. Visi pārējie spēlētāji, kas nav CB, bija izslēgti no spēles un Real bija plašums, kur ieskrieties, lai izveidotu asu pretuzbrukumu - Vinicius pa pārliktni trāpīja, Benzemā pirmie vārti tā arī bija.

Otrais puslaiks gan jau bija labāks, taču tāpat bija daudz pārāk vienkārša individuālā brāķa, kad vienkārši atdeva bumbu Real spēlētājiem.

  -2 [+] [-]

, 2022-04-07 13:50, pirms 2 gadiem
Top2 Anglijà Liverpooooooool un MC. Traģēdija angļiem futbolà nav notikusi.

     [+] [-]

, 2022-04-07 20:35, pirms 2 gadiem
Skaisti vārdi.

  -1 [+] [-]

, 2022-04-07 22:12, pirms 2 gadiem
...tak karš Ukrainā...un nevajag tik teikt, ka čelses spēlētājus tas nekrata...pat ja tikai 10% uzmanības tiek novērsta no futbola, tad ir zāģis no Brentford, Real...visas tās tenkas ap kluba nākotni ietekmē...parasti tak Abramovičs pēc lielām uzvarām, kausu izcīnīšanas atver maku un ir prēmijas, kas nav kluba budžetā, bet ir nauda, ko dod īpašnieks..tagad tak skaidrs, ka pat uzvarot čempionlīgu, prēmiju nebūs...ko tad plēst pakaļu?...katrs gudrs cilvēks tad sāk domāt arī par savu tālāko karjeru...labi, ja čelsis paliks EPL TOP4, bet šaubos...

     [+] [-]

, 2022-04-13 00:44, pirms 2 gadiem
Emīls Blūms,lūdzu, nedari sev pāri pēc šīs spēles, es vēl vismaz vēl vienu reizi gribētu dzirdēt kā Tu pārdzīvo,kad Real Madrid uzvar! Izcili "neitrāla" komentēsana"".
Hala Madrid