Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Busketss apvienos spēkus ar Mesi, pievienojoties Maiami ''Inter''

Busketss apvienos spēkus ar Mesi, pievienojoties Maiami ''Inter''
Serhio Busketss. Foto: EMPICS Sport/Scanpix

ASV futbola komanda Maiami ''Inter'' sociālajos tiklos paziņojusi, ka to pastiprinās pieredzējušais futbolists Serhio Busketss. Viņš vēlreiz apvienos spēkus ar argentīnieti Lionelu Mesi, kurš par pievienošanos vienība paziņoja jau iepriekš.

ASV futbola klubs Maiami ''Inter'' paziņojis, ka klubā turpmāk spēlēs pieredzējušais spānis Serhio Busketss, kurš tādējādi atkal apvienos spēkus ar argentīnieti Lionelu Mesi. Abi kopā spēlējuši ''Barcelona''. Par Busketsa pievienošanos paziņots ''Inter'' sociālajos tīklos, taču oficiāls paziņojums par līguma termiņu vēl nav izziņots.

Busketss pēdējās 18 sezonas pavadīja tieši Barselonā, ar to deviņas reizes kļūstot par ''La Liga'' un trīs reizes par UEFA Čempionu līgas čempionu. Kopumā viņš ''Barcelona'' sastāvā aizvadīja 722 spēles, bet vēl 143 spēles viņam Spānijas izlases rindās, ar kuru viņš kļuva par Pasaules kausa ieguvēju (2010. gadā) un Eiropas čempionu (2012. gadā).

Pēc tam, kad tika paziņots par Busketsa došanos prom no Barselonas, par viņa pakalpojumiem interesējās Saūda Arābijas vienības kā ''Al Nassr'' un ''Al Hilal''. Beigās viņš gan devis priekšroku ASV un spēlēšanai kopā ar Mesi. Tiek ziņots, ka ''Inter'' izrāda interesi par vēl citu bijušo ''Barcelona'' spēlētāju, Žordi Albu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...


, 2023-06-24 17:25, pirms gada
Laba Inter dāvana Messi dzimšanas dienā! Apsveicu! Bet futbols lēnām riet ,un jāsaka ,ka sāksies jauna ēra...
Načo. Foto: AP/Scanpix

"Real Madrid" kapteinis Načo karjeru turpinās Saūda Arābijas augstākās līgas jaunpienācējā

Spānijas izlases un Čempionu līgas uzvarētājas "Real Madrid" futbolists Načo pieņēmis lēmumu pēc pievienoties Saūda Arābijas otrās spēcīgākās līgas čempionvienībai "Al Qadsiah", noskaidrojis portāls The Athletic.
Torstens Finks. Foto: Zigismunds Zālmanis/rigafc.lv
3

Bijušais ''Riga'' stūrmanis Finks kļūst par Beļģijas vadošā kluba ''Genk'' galveno treneri

Bijušais ''TonyBet'' Virslīgas kluba ''Riga'' galvenais treneris Torstens Finks kļuvis par Beļģijas augstākās līgas vienas no vadošajām vienībām ''Genk'' galveno stratēģi.
Tomislavs Stipičs. Foto: Zigismunds Zālmanis/rigafc.lv
7

Bijušais ''Riga'' speciālists Stipičs apstiprināts par Sofijas CSKA treneri

Bulgārijas klubs Sofijas CSKA paziņojis, ka uz vienu sezonu ar iespēju sadarbību pagarināt uz vēl vienu par kluba jauno galveno treneri kļuvis Tomislavs Stipičs, kurš pirms tam divas sezonas trenēja Virslīgas klubus ''Auda'' un ''Riga''.