Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ronaldu pārstāvētā "Al Nassr" saņem jaunu spēlētāju pieteikšanas liegumu

Emils Ozerinskis

Ronaldu pārstāvētā "Al Nassr" saņem jaunu spēlētāju pieteikšanas liegumu
Ahmeds Musa. Foto: AP/Scanpix

Sauda Arābijas futbola klubam "Al Nassr" piemērots jaunu spēlētāju pieteikšanas liegums līdz klubs nebūs norēķinājies ar Premjerlīgas klubu "Leicester City" par 2018. gadā notikušo Nigērijas futbolista Ahmeda Musas pāreju.

2018. gadā kreisās malas uzbrucēju "Leicester" pārdeva Sauda Arābijas komandai par 16,5 miljoniem eiro. Visa nauda britu klubu gan nav sasniegusi, "Al Nassr" neizpildot maksājumu par aptuveni 456 tūkstošiem eiro.

Nigērijas izlasē 108 spēles aizvadījušais un 16 vārtus guvušais Musa "Al Nassr" rindās spēlēja divus gadus, kopumā 60 spēlēs, izceļoties ar 11 vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm. Pēc Sauda Arābijas atstāšanas 2020. gadā, Musa īsu brīdi uzspēlēja dzimtenes komandā "Kano Pillars", bet pēdējās sezonas futbolists pavadījis Turcijas klubos "Fatih Karagumruk" un "Sivasspor", kas šajā starpsezonā meta acis uz Latvijas izlases kapteini Kristeru Toberu.

Ņemot vērā kā "Al Nassr" pēdējā laikā šķiedusies ar naudu, veicot iespaidīgu Krištianu Ronaldu piesaistīšanu, atvēlot portugāļa atalgojumam 200 miljonus sezonā, Sauda Arābijas komandai nevajadzētu būt problēmām norēķināties ar "Leicester City" nepilna pusmiljona apmērā.

Pārēju liegums tiks atcelts tiklīdz "Al Nassr" būs veikusi maksājumu.

Šajā vasarā Ronaldu pārstāvētā komanda jau piesaistījusi 30 gadus veco Horvātijas izlases balsta pussargu Marselo Brozoviču, kura pāreja no Milānas "Inter" nokārtota par 18 miljoniem eiro. Tāpat klubs izrāda nopietnu interesi par "Chelsea" marokāņu flangu Hakīmu Ziješu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-07-13 16:57, pirms gada
Tur kur Penaldo tur problēmas. Sačakarējis nākamo klubu. Komanda bija 1.vietā pirms viņa atnākšanas, bet atnākot sezona noslēgta 2.vietā un tagad vēl finansiālas problēmas.