Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

De Jongs pārceļas uz Milānu, "Tottenham" cīnās par Lorisu, "City" vēlas Maikonu un Garsiju

Andrejs Siliņš

De Jongs pārceļas uz Milānu, "Tottenham" cīnās par Lorisu, "City" vēlas Maikonu un Garsiju
Naidžels de Jongs
Foto: AFP/Scanpix

Lieliem soļiem Anglijas Premjerlīgā tuvojas pāreju perioda beigu termiņš, un klubi steidz veikt pēdējās pārrunas un noslēgt komandas komplektāciju. Ļoti vērtīgi vasarā pastrādājusi QPR, kas nule savā īpašumā ieguvusi arī Žuliu Sēzaru un Estevanu Granero. Tikmēr Endijs Kerols, kurš savulaik par milzu naudu tika pārdots "Liverpool", šo sezonu pavadīs īrē. Vairākiem darījumiem tuvu ir Mančestras "City", "Tottenham", "Swansea City" un citas vienības.

QPR turpina veiksmīgi komplektēt sastāvu - Čisonam Pakam, Fabiu, Sambam Diakitē, Žuzē Bozingvam un citiem oficiāli pievienojies arī Žuliu Sēzars un Estevans Granero. Jau ziņojām, ka "Inter" vēlējās atbrīvoties no Sēzara un ka abas puses panāca vienošanos par līguma izbeigšanu. Sēzars, kuram septembrī apritēs 33 gadi, ar QPR noslēdzis četru gadu līgumu. Kaspara Gorkša bijusī vienība nule iegādājusies arī argentīniešu pussargu Granero, par kuru Madrides "Real" saņemšot ap četrarpus miljoniem eiro. Vēl QPR redzeslokā ir Marseļas "Olympique" kamerūnieti Stefans Mbijā, kurš var darboties gan kā balsta pussargs, gan centra aizsargs. QRP pretī došot naudu un uz sezonu izīrēs Džouiju Bārtonu, sedzot pusi viņa algas. Abas puses gan vēl nav panākušas vienošanos par darījuma detaļām.

Komplektāciju turpina arī "Tottenham", kas nesen ieguva Musu Dembelē un joprojām lenc Francijas izlases pamatvārtsargu Igo Lorisu. Šķita, ka darījums jau ir praktiski noticis, taču vakar Lionas "Olympique" publicēja paziņojumu, kurā tika teikts, ka "Tottenham" izdarītais piedāvājums bijis krietni zemāks par to summu, kas tika solīta sākumā. Tā kā "Tottenham" acīmredzot pārdos Rafaelu van der Vārtu, Lorisa iegūšana, visticamāk, ir tikai laika jautājums. Igo kopā ar bonusiem varētu izmaksāt 15 miljonus eiro. Aizraujošas pēdējās dienas bijušas Dimitara Berbatova dzīvē, kurš vienas dienas laikā pamanījās divreiz pārdomāt - sākotnēji viņš grasījās pievienoties "Fiorentina", pēc tam florenciešus pārsolīja Turīnas "Juventus", bet tad bulgārs gribēja atgriezties pie bijušā trenera Martina Jola. Taču arī ar "Fulham" darījums vēl ne tuvu neesot noslēgts - tā apgalvo Alekss Fērgusons. Berbatova redzeslokā varētu parādīties vēl ceturtā komanda - "Tottenham". Mančestras "United" par bulgāru vēlas iekasēt piecus miljonus eiro.

Daudz baumu ir arī Mančestras "City" sakarā. Sky Sports vēsta, ka "City" tomēr ir izdevies vienoties ar "Swansea" par Skota Sinklēra iegādi un tai vajadzētu šodien tikt paziņotai oficiāli. Tikmēr "City" joprojām nav izdevies oficiāli iegādāties perspektīvo serbu aizsargu Matiju Nastasiču - "Fiorentina" pretī varētu iegūt naudu un Melnkalnes izlases aizsargu Stefanu Saviču. Tāpat "City" vēlas iegūt spāņu balsta pussargu Havi Garsiju, taču Lisabonas "Benfica". Roberto Mančīni vēlmju sarakstā ir arī labās malas aizsargs Maikons, kurš varētu izmaksāt četrus miljonus eiro. Savukārt prom no Mančestras devies Nīderlandes izlases balsta pussargs Naidžels de Jongs, kurš par pieciem miljoniem eiro pārdots Itālijas "Milan"

"Swansea" jau atradusi aizstājēju Sinklēram, kurš tiks pārdots par 8+2 miljoniem eiro. Par to kļūs 'Valencia" malējais pussargs Pablo Ernandess, kurš klubam izmaksās septiņus miljonus eiro. Tāpat par 1,3 miljoniem eiro varētu tikt nopirkt holandiešu malējais pussargs Džersons Kabrals, kurš pārstāv Roterdamas "Feyenoord". Tikmēr ar malējo pussargu papildināsies "Everton", kas noskatījusi kostarikāni Braienu Ovjedo, kurš sevi teicami pierādīja Čempionu līgas spēlēs pret Francijas "Lille". Dānijas "Kobenhavn" iekasēs ap 6,3 miljoniem eiro. Beidzot jauns klubs atrasts Endijam Kerolam, kurš pagājušā gada janvārī tika nopirkts par milzīgu naudu - 35 miljoniem sterliņu mārciņu. Kerols kļuvis nevajadzīgs jaunajam "Liverpool" trenerim Brendanam Rodžersam, un Kerols šo sezonu pavadīs īrē "West Ham". Prom dosies arī bijušais "Blackpool" līderis Čārlijs Adams, kuru "Liverpool" par pieciem miljoniem pārdos "Stoke City".

Visticamāk, ar milzu fiasko noslēgsies Turīnas "Juventus" pasaules klases uzbrucēja medības. Sākotnēji Vecā sinjora noskatīja Robinu van Pērsiju, pēc tam par pārāk dārgiem tika atzīti Stevans Jovetičs un Fernando Jorente, bet vakar "Juventus" netika arī pie Berbatova. Kā vēsta Itālijas mediji, "Juventus" iegūs Londonas "Arsenal" nevajadzīgo dāni Niklasu Bendneru, kurš jau tuvākajā laikā Turīnā iziešot medicīnisko apskati - "Juventus" viņu iegūs gada īrē ar iespēju pēc tam izpirkt līgumu. Beidzot kāda priecīga ziņa piemeklējusi Spānijas "Malaga", kas starpsezonas gaitā finansiālo problēmu dēļ zaudēja vairākus līderus. "Malaga" parakstījusi līgumu ar argentīniešu uzbrucēju Havjeru Saviolu, kurš pirms tam spēlēja Lisabonas "Benfica", kā arī čīliešu pussargu Manuelu Iturru, kurš arī pirms tam spēlēja Portugālē.

Vēl "Malaga" varētu iegūt Roki Santakrusu un Andreu Fontasu, taču prom devies Enso Mareska ("Sampdoria") un sadarbība pārtraukta arī ar sporta direktoru Antonio Fernandesu. Savukārt Londonas "Chelsea" izdevies izīrēt šovasar iegūto Torganu Azāru, kurš pievienosies Beļģijas "Zulte Waregem", bet Gaels Kakutā, visticamāk, īrē dosies uz Nīderlandes "Vitesse" - par francūzi lielu interesi izrādīja arī Marseļas "Olympique". Tikmēr PSG varētu veikt vēl vienu pirkumu - L'Equipe vēsta, ka panākta vienošanās ar Amsterdamas "Ajax" aizsargu Gregoriju van der Vīlu. PSG ir palicis tikai ar vienu labās malas aizsargu un par holandieti varētu maksāt sešus miljonus eiro. Cits Francijas klubs "Lille" beidzot tuvojas Kaboverdes izlases uzbrucēja Riana Mendeša iegādei. "Lille" par "Le Havre" uzbrukuma līderi interesējās visu vasaru un beigās piekrita paaugstināt piedāvājumu līdz trim miljoniem eiro. "Lille" arī paziņojusi, ka Madrides "Real" nav izrādījusi nekādu interesi par Matjē Debušī - Spānijas mediji ziņoja, ka "Real" varētu maksāt 10-12 miljonus eiro.

Izmantotie resursi:
| | Home | West Ham United
QPR FC - OFFICIAL WEBSITE
AC Milan - Biglietti Milan online
Sky Sports | Sport News
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...
Málaga Club de Futbol - Málaga Club de Futbol

1 2 36 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2012-08-31 08:56, pirms 12 gadiem
viņu nopirka pagājušajā janvārī nevis pagājušajā vasarā!

  +2 [+] [-]

, 2012-08-31 09:28, pirms 12 gadiem
Nu gan džekam karjera kā pa kāpnēm. Tik stabili blieza Ņūkāslā, a tagad nekādi nespēj nostabilizēties vienā komandā.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-31 09:44, pirms 12 gadiem
jauns vēl. viņam ir viss, lai sasniegtu augstienes. ja pats nenočakarēs karjeru sev, būs labi.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-31 10:32, pirms 12 gadiem
1 miljonu West Ham maksāšot par īri un ja būs vēlēšanās ,tad pa 17 mio pēc sezonas varēs nopirkt viņu . Tā esot sarunājuši .

  +4 [+] [-]

, 2012-08-31 10:42, pirms 12 gadiem
Kluba rekorda pirkums un jau nākamajā sezonā uz īri....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-08-31 11:04, pirms 12 gadiem
LOL, Liverpool labs dariijums pagaajushajaa ziemaa sanaacis..

     [+] [-]

, 2012-08-31 11:04, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Kluba rekorda pirkums un jau nākamajā sezonā uz īri....
Jā ,Rodžers nopietni tīra sastāvu - jau projām Maxi , Aquilani , Kuyt , Bellami , Spearing , Caroll . Pa šodienu vēl tiks vaļā arī no Adam un Cole . Kas zin - līdz vakaram ManCity varbūt tomēr atver maku un nopērk arī Agger ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-31 11:32, pirms 12 gadiem
Autor, Kerolu nopirka uzreiz pēc Toresa darījuma, kas bija ziemas transfēru loga pēdējās dienās, respektīvi 30. vai 31.janvāris.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-31 11:33, pirms 12 gadiem
Izskatās, ka Agers paliks Pool, žēl, labprāt redzētu viņu City. Dzirdēts, ka Pool ņemšot īrē Staridžu uz gadu, ja Chelsea Šurli nopirks
spēlmanis rakstīja: Jā ,Rodžers nopietni tīra sastāvu - jau projām Maxi , Aquilani , Kuyt , Bellami , Spearing , Caroll . Pa šodienu vēl tiks vaļā arī no Adam un Cole . Kas zin - līdz vakaram ManCity varbūt tomēr atver maku un nopērk arī Agger ...

     [+] [-]

, 2012-08-31 11:44, pirms 12 gadiem
to septembris .

Jā ,tas ir reāls scenārijs . Šobrīd Liverpool ir divi galvenie mērķi pie kuriem līdz vakaram tiks strādāts - Staridžs un Dempsey ( Fulham )

  +1 [+] [-]

, 2012-08-31 12:03, pirms 12 gadiem
nu es nezinu, vai tas būtu prātīgi izīrēt Staridžu un palikt ar diviem uzbrucējiem, ja izdodas nopirkt Šurli. ja kāds savainojas, tad vienam visu laiku jāspēlē un pašam jāizvairās no traumām. neticu, ka tā notiks, tikai baumas laikam.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-31 13:04, pirms 12 gadiem
Dempsiju it kā Fulham piekritis pārdot uz Aston Villu, tā vismaz BBC raksta. Jautājums tikai vai pats Dempsijs tur gribēs iet.

Bet par Kerolu gan man nepamet sajūta ka Pool smagi pārsteigušies. Skaidrs, Rodžersam viņš īsti neder, protams vajag samazināt algu izdevumus utt. Bet sezonā būs diezgan daudz spēles kurās pretinieks pieliks priekšā autobusu un tādās situācijās Kerols varētu noderēt pat labāk nekā Suaress. Turklāt viņam tikai 23 gadi, pārdot vienmēr varētu paspēt, nevis steigā atdot par puscenu, kuru tikai iespējams ka dabūs pēc sezonas

  +1 [+] [-]

, 2012-08-31 13:19, pirms 12 gadiem
peeedeejaa transfeeru diena, kaa vienmeer visinteresantaakaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-31 13:41, pirms 12 gadiem
nu čo, jāgaida Dempsijs

     [+] [-]

, 2012-08-31 13:58, pirms 12 gadiem
Rand.oM^ rakstīja: nu čo, jāgaida Dempsijs
It kā Fulham ietiepušies pagaidām un prasot apmaiņā Hendersonu pretī...

     [+] [-]

, 2012-08-31 14:50, pirms 12 gadiem
lancelots rakstīja: vinsh vnk ir tizls... jebshu 35mil par Cerollu nez tur kadi 3-4 viduveji braziili sanaak
Tieshi taa!
Ar kuru galu doma klubs lai samaksatu tadu summu par uzbruceju kursh labs TIKAI otraja stava!? Bet pareja vinsh ir loti vajsh!

     [+] [-]

, 2012-08-31 15:33, pirms 12 gadiem
Moutinjo uz Spurs par 22m!

     [+] [-]

, 2012-08-31 15:36, pirms 12 gadiem
Maikons par 4m uz City.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-31 16:49, pirms 12 gadiem
Ja Barselona pārdos Vilju City, tas būs pilnīgā pakaļā. Pagaidām izskatās, ka šosezon desmitniekā ir trāpījuši čelsiki ar Azāru un 9,5-niekā United ar RvP un Kagavu... Bet man ir prieks par Chelsea, jo nedomāju, ka Barsā viņš tā varētu ieiet sastāvā. Izskatās, ka Barsai nedaudz pietrūkst kādas svaigas vēsmas domāšanā. Dzīvosim redzēsim.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-31 17:31, pirms 12 gadiem
Berbatovs uz Fulham .

     [+] [-]

, 2012-08-31 17:52, pirms 12 gadiem
Van der Vārts atgriezies Hamburger SV Van der Vaart seals return to Hamburg -...
Būs interesanti pavērot viņa un Rudņeva sadarbību laukumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-31 18:39, pirms 12 gadiem
Milānai starpsezona un transfēru periods katastrofāls, tāds iespaids, ka vienīgie spēlētāji, kurus viņi var parakstīt ir nevienam citam nevajadzīgie. Žēl.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-31 19:00, pirms 12 gadiem
Čisonam Pakam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-08-31 20:18, pirms 12 gadiem
Big_LeboWski rakstīja: Ai beidz. Nav tak jēga autoriem skaidrot, ka lai raksta tā, lai SC lielotājiem būtu saprotamāk. Jo 90% SC lietotāju kad pirmo reizi izlasīja kkādu Čison Pak vai vel kādu no izķēmotajiem uzvārdiem, nodomāja- WTF is that
Valodas likumi arī ir likumi. Ja neesi iepazinies ar tiem, tās ir tavas problēmas.
Pēc tavas dzelžainās loģikas autoriem būtu vērts iesaistīt ziņās arī pāris lamuvārdus, redz latviešu jaunietim, jeb vidējajam SC lietotājam, teksts kļūtu vieglāk sagremojams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-31 20:51, pirms 12 gadiem
kaads nevar luudzu paskaidrot kaapeec viens no labaakajiem pasaules maleejiem aizsargiem tiek nopirkts par tikai 4 miljoniem?

  -1 [+] [-]

, 2012-08-31 20:53, pirms 12 gadiem
Big_LeboWski rakstīja: jā, lamuvārdus Tas jau nebūtu JēzusKristus, ja nepateiktu kko super duper truper kuper stulbu

Vnk saku lai spēlētāju uzvārdus raksta tā, kā visur ir ierasts- Šajā gadijumā Park Ji Sung
Spēcīgi argumenti, it sevišķi smaidiņi un "super duper truper kuper".
Vēlreiz skaidroju ar cerību, ka spriešanas spējas tevi tik agrā vecumā vēl nav pametušas. Valodas likumi ir domāti, lai tos ievērotu. Publicistikas valodas stila rakstos ir jāievēro personu vārdu likumi, tāpat kā nedrīkst lietot lamuvārdus, žargonismus utt..

     [+] [-]

, 2012-08-31 21:04, pirms 12 gadiem
JezusKristus rakstīja: Spēcīgi argumenti, it sevišķi smaidiņi un "super duper truper kuper".
Vēlreiz skaidroju ar cerību, ka spriešanas spējas tevi tik agrā vecumā vēl nav pametušas. Valodas likumi ir domāti, lai tos ievērotu. Publicistikas valodas stila rakstos ir jāievēro personu vārdu likumi, tāpat kā nedrīkst lietot lamuvārdus, žargonismus utt..
taisi referendumu

     [+] [-]

, 2012-09-01 23:41, pirms 12 gadiem
boldes rakstīja: kaads nevar luudzu paskaidrot kaapeec viens no labaakajiem pasaules maleejiem aizsargiem tiek nopirkts par tikai 4 miljoniem?
vecums un jau kādus gadus divus nerāda vairs to sniegumu,par kuru viņu reiz visi sauca par labāko labās malas aizsargu pasaulē
1 2 36 komentāri