Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: ''Statistikas ziņā Holanns ir Mesi un Ronaldu līmenī''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Gvardiola: ''Statistikas ziņā Holanns ir Mesi un Ronaldu līmenī''
Ērlings Holanns. Foto: Reuters/Scanpix

Svētdien jauno Anglijas Premjerlīgas sezonu ar uzvaru sāka tās pašreizējā čempione Mančestras ''City'', kas izbraukumā ar 2:0 apspēlēja ''Chelsea''. Pirmos vārtus sezonā guva mančestriešu bombardieris Ērlings Holanns, kuru pēc spēles slavēja vienības galvenais treneris Peps Gvardiola, sakot, ka statistikas ziņā viņš atbilstot Lionela Mesi un Krištianu Ronaldu līmenim.

''Vēlos palīdzēt komandai un nostādīt komandas biedrus labākās pozīcijā – tikt pie papildu metra Bernardu Silvam, mūsu desmitajam numuram. Ja varu izplest centra aizsargus, lai tiktu pie papildu metra, es to izdarīšu. Tas, protams, ir grūti. Vēlos tikt vairāk iesaisīts, tas ir tas, ko Peps vēlas. Taču spēlēs kā šī, vai man jābūt tik vairāk iesaistītam? Tas ir miljons dolāru jautājums. Vēlos iekrāt vairāk rezultatīvo piespēļu un kļūt par labāku spēlētāju,'' pēc uzvaras pār Londonas ''Chelsea'' sacīja Mančestras ''City'' bombardieris Ērlings Holanns.

Norvēģijas futbola superzvaigznei mačs pret ''Chelsea'' kļuva par simto spēli Mančestras ''City'' kreklā. Šajā nogrieznī Holanns atzīmējies ar 91 vārtu guvumu.

''Tie ir Mesi un Krištianu Ronaldu skaitļi. Viņi kontrolēja iepriekšējo desmitgadi, 15 gadus it visā. Statistikas ziņā Holanns ir tajā līmenī. Nezinu, kā viņš to dara, bet izcelties ar 91 vārtiem simts spēlēs šajā Premjerlīgā, šajā valstī ir neticami,'' savu uzbrucēju slavēja ''City'' galvenais treneris Peps Gvardiola.

Mančestras ''City'' nākamo spēli aizvadīs sestdien, kad mājās uzņems Premjerlīgas jaunpienācēju Ipsvičas ''Town''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...