Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lielgabalnieku līderis Saka: ''Šī ir sezona, kad ''Arsenal'' izcīnīs Premjerlīgas titulu''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Lielgabalnieku līderis Saka: ''Šī ir sezona, kad ''Arsenal'' izcīnīs Premjerlīgas titulu''
Bukajo Saka. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas ''Arsenal'' līderis Bukajo Saka izteicies, ka viņaprāt šī esot sezona, kurā ''Arsenal'' izcīnīšot čempiontitulu.

''Nevēlos uzlikt pārlieku lielu spiedienu, taču domāju, ka šī ir sezona, kad ''Arsenal'' izcīnīs Premjerlīgas titulu,'' sarunā ar medijiem izteicies 23 gadus vecais lielgabalnieku līderis.

''Domāju, ka esam bijuši tuvu čempiontitulam iepriekšējās divās sezonās un turpinām tam tuvoties. Cerams, ka šajā sezonā tas notiks,'' uzbrūkošais futbolists turpināja. ''Iepriekšējos gados bieži esmu finišējis otrajā vietā. Manī mīt gars, kas vēlas uzvarēt šajā sezonā. Ļoti ticu saviem spēkiem,'' turpināja Saka.

Londonas ''Arsenal'' iepriekšējo Premjerlīgas titulu izcīnīja pirms 20 gadiem, triumfējot 2003./2004. gada sezonā. Tā ''Arsenal'' komanda vēsturē iegājusi kā The Invincibles jeb neuzvaramie – 38 Premjerlīgas maču garumā ziemeļlondonieši nepiedzīvoja nevienu zaudējumu.

Saka aizvadītajās sešās Premjerlīgas spēlēs iekrājis vienus vārtus un piecas rezultatīvas piespēles. Otrdienas vakarā viņš ar precīzu sitienu kaldināja ''Arsenal'' uzvaru ar 2:0 pār Parīzes ''Saint-Germain'' Čempionu līgas pamatturnīra otrajā kārtā.

Mikela Artetas trenētā ''Arsenal'' ar 14 punktiem sešās spēlēs ierindojas trešajā pozīcijā Anglijas Premjerlīgā, iepaliekot no līderes ''Liverpool'' un čempiones Mančestras ''City''. Nākamo maču lielgabalnieki aizvadīs sestdien, kad mājās uzņems pastarīti ''Southampton''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 15:44, pirms 2 stundām
...iespējams, bet tagad runāt par ātru...