Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ceļgalu atkal savainojušais "Chelsea" aizsargs Džeimss izlaidīs aptuveni mēnesi

Agris Suveizda

Ceļgalu atkal savainojušais "Chelsea" aizsargs Džeimss izlaidīs aptuveni mēnesi
Rīss Džeimss. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola klubs Londonas "Chelsea" pavēstījis, ka angļu malējam aizsargam Rīsam Džeimsam ceļgala savainojuma dēļ būs jāizlaiž aptuveni mēnesi. Tādējādi viņa atgriešanās ierindā varētu būt gaidāma 3. februārī pret "Fulham".

Džeimss ceļgalu savainoja Čempionu līgas spēlē 11. oktobrī Milānā (2:0) un bija spiests izlaist Pasaules kausa finālturnīru Katarā. 23 gadus vecais Džeimss ārstējās aptuveni divus mēnešus un vakar bija sākumsastāvā pirmajā oficiālajā spēlē pret "Bournemouth" (2:0), tomēr atsvaidzināja ceļgala traumu un otrā puslaika sākumā tika nomainīts.

"Chelsea" 2023. gadu sāks 1. janvārī ar mājas spēli pret "Nottingham Forest" un pēc tam divreiz tiksies ar "Manchester City" (Premjerlīgā un FA kausā). Džeimsam nāksies izlaist vismaz sešas spēles, taču viņam vajadzētu pagūt atlabt līdz Čempionu līgas astotdaļfinālam pret Dortmundes "Borussia" – 15. februārī viesos un 7. martā mājās. Premjerlīgā "Chelsea" ar 24 punktiem 15 spēlēs ieņem astoto vietu.

Iepriekšējā sezona bija labākā Džeimsa karjerā – viņš 26 spēlēs Premjerlīgā izcēlās ar pieciem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm. Premjerlīgas karjerā anglim 89 spēlēs (69 pamatsastāvā) ir septiņi vārti un 14 rezultatīvas piespēles, bet pieaugušo karjeru viņš sāka īrē "Wigan", līgu zemāk 45 spēlēs tiekot pie trim vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Anglijas izlasē Džeimss ir aizvadījis 15 spēles un Nāciju līgā pirms Pasaules kausa bija sākumsastāva spēlētājs.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon ir pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.chelseafc.com/en/news/a...