Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" izīrē Bajī, "West Ham" cer iegādāties 40 miljonus vērtu brazīlieti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester United" izīrē Bajī, "West Ham" cer iegādāties 40 miljonus vērtu brazīlieti
Eriks Bajī. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United", kas pirmdienas vakarā tika pie jaunās sezonas pirmās uzvaras, izīrējis centra aizsargu Eriku Bajī Marseļai. Savukārt Londonas "West Ham" noskatījusi cita Francijas kluba līderi.

28 gadus vecais Eriks Bajī sezonu pavadīs Francijas klubā "Marseille", kas īres līguma ietvaros segs Kotdivuāras centra aizsarga algu. Ja Marseļai izdosies kvalificēties Čempionu līgai, tad līguma ietvaros ir punkts, kas liks par sešiem miljoniem eiro iegādāties Bajī.

Viņš uz "Manchester United" devās 2016. gadā, iepriekš pārstāvot spāņu "Villarreal". Lai gan par centra aizsargu tika samaksāti teju 40 miljoni eiro, savainojumu un citu problēmu dēļ Bajī neizdevās kļūt par pamatsastāva spēlētāju – piecu gadu laikā viņš Premjerlīgā aizvadīja vien 45 mačus.

Pirms gada "United" aizsardzības centru papildināja Rafaels Varāns un jaunās sezonas ievadā vietu sastāvā izcīnījis Lisandro Martiness, tādējādi Bajī konkurencē ticis atbīdīts no sastāva.

Savukārt "West Ham" galvenais treneris Deivids Moizs apstiprinājis, ka klubs izteicis piedāvājumu par "Lyon" brazīliešu pussargu Lukasu Paketu. Izskanējis, ka 24 gadus vecā futbolista iegāde varētu izmaksāt vairāk nekā 40 miljonus eiro.

Pagājušajā sezonā Paketa Francijas čempionātā 35 spēlēs guva deviņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. Moizs uzsvēris pussarga daudzpusību, norādot, ka viņš var spēlēt pat vairākās uzbrūkošā tipa pozīcijās, ko pierādījis arī valstsvienības rindās. Paketa Brazīlijas izlasē aizvadījis 33 spēles un guvis septiņus vārtus.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-08-25 10:56, pirms 2 gadiem
Bailly par limonadi tiek atdots Marselai. Ja nebutu nemitigas traumas, esmu parliecinats, ka vins butu viens no labakajiem pasaule. Jo vesels budams vins ir monstrs aizsardziba. Bet tas traumes diemzel ir biezas un tadejadi nevar palauties uz Bailly. Anyway, lai ir laba veseliba un izdodas spidet Francija.