Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pēc Kontes izteikumiem ''Tottenham'' futbolisti sagaida trenera maiņu starpsezonā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc Kontes izteikumiem ''Tottenham'' futbolisti sagaida trenera maiņu starpsezonā
Antonio Konte. Foto: Scanpix/Reuters.

Medijs ''Sky Sports'' ziņo, ka pēc ''Tottenham'' galvenā trenera Antonio Kontes izteikumiem preses konferencē pēc neizšķirta pret ''Southampton'' kluba futbolisti domā, ka nākamajā sezonā tos trenēs jau cits speciālists.

Jau ziņots, ka Anglijas Premjerlīgas komandas ''Tottenham'' galvenais treneris Antonio Konte pēc neizšķirta līgas mačā pret ''Southampton'' (3:3) kritizēja savus spēlētājus, saucot tos par egoistiskiem. Jāatgādina, ka speciālistam pēc sezonas noslēdzas esošais līgums ar komandu un jau iepriekš ticis spekulēts, ka visdrīzāk pušu ceļi varētu šķirties.

Pēc šiem izteikumiem daļa ''Tottenham'' futbolistu uzskata, ka nākamajā sezonā vienībā būs jauns treneris, ziņo ''Sky Sports''. Tiek uzskatīts, ka spēlētāji ir gatavi uzņemties atbildību par nepārliecinošu sniegumu un rezultātiem, taču galvenais treneris ar saviem izteikumiem ir pāršāvis pār strīpu. Sarunā ar ''Tottenham'' vadību Konte skaidrojis, ka viņa komentāri bijuši vērsti vienīgi pret futbolistiem, nevis kluba vadību. Savā pēcspēles runā viņš gan kritizēja arī vadību, paužot, ka 20 gadu laikā pie vieniem un tiem pašiem īpašniekiem klubs neko nav uzvarējis.

Antonio Konte par ''Tottenham'' galveno treneri strādā kopš 2021./2022. gada sezonas. Šobrīd klubs ar izcīnītiem 49 punktiem ieņem ceturto vietu, bet divas spēles mazāk aizvadījušas gan trešajā vietā esošā ''United'', gan piektajā pozīcijā atrodamā ''Newcastle''. Nākamo spēli Premjerlīgā klubs aizvadīs tikai 3. aprīlī, kad viesosies pie ''Everton''.

Konte trenera karjeras laikā strādājis vēl ar tādām komandām kā ''Bari'', ''Atalanta'', ''Siena'', ''Juventus'', ''Chelsea'', ''Inter'' un Itālijas izlasi.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...