Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Konte kritizē savus padotos: ''Redzu tikai egoistiskus spēlētājus''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Konte kritizē savus padotos: ''Redzu tikai egoistiskus spēlētājus''
Antonio Konte. Foto: Imago Images/Scanpix

Pēc neizšķirta Anglijas Premjerlīgas mačā pret ''Southampton'' (3:3) dusmīgs par rezultātu bija ''Tottenham'' galvenais treneris Antonio Konte, kurš kritizēja gan kluba vadību, gan spēlētājus. Komentāri vēl vairāk var likt uzskatīt, ka pēc sezonas viņa laiks ''Tottenham'' noslēgsies.

Vakar Anglijas Premjerlīgas ietvaros neizšķirti 3:3 pret ''Southampton'' spēlēja ''Tottenham''. Turnīra tabulā klubs ar izcīnītiem 49 punktiem ieņem ceturto vietu.

Ar rezultātu ļoti neapmierināts bija kluba galvenais treneris Antonio Konte, kurš kritizēja gan savus padotos, gan kluba īpašniekus. ''Šī kluba stāsts ir sekojošais - 20 gadu laikā kopš viņš pieder esošajiem īpašniekiem nekas nav uzvarēts. Kāpēc? Esmu redzējis tos trenerus, kas šeit ir strādājuši. Tu riskē ar savu reputāciju, kamēr cita ir jāsargā. Līdz šim esmu centies nerunāt par šo situāciju, bet šodien redzētais laukumā nav pieņemami.''

''Arī spēlētājiem ir jāiesaistās, jo ir laiks mainīt šo situāciju. Ja klubs vēlas turpināt esošajā garā, tad viņi var mainīt neskaitāmus trenerus, bet nekas nemainīsies. Ticiet man! Klubam ir atbildīga katrā no transfēru periodiem, tāda ir arī treneriem, bet spēlētājiem? Kur ir spēlētāji? Šobrīd redzu 11 spēlētājus, kuri katrs spēlē par sevi. Viņi nespēlē par kaut ko svarīgu šeit. Viņi nevēlas spēlēt, kad ir liels spiediens vai stresa situācija,'' esošo situāciju kritizēja galvenais treneris.

''Ir palikušas aptuveni desmit spēlēs un citi vēl domā, ka mēs par kaut ko vēl cīnāmies. Par ko mēs varam cīnīties ar šo attieksmi? Septīto, astoto vai desmito vietu? Redzu egoistiskus spēlētājus, kuri nevēlas viens otram palīdzēt un spēlēt ar sirdi. Neesmu radis atrasties šādā situācijā. Esmu tik tiešām dusmīgs un jebkuram no mums ir jāuzņemas atbildība,'' sakāmo noslēdza Konte.

Jau pēc izstāšanās no UEFA Čempionu līgas itāļu speciālists izvairīgi atbildēja par savu nākotni ''Tottenham'', pat sakot, ka klubs varētu no viņa šķirties jau pēc zaudējuma astotdalfinālā. Šie komentāri vēl vairāk var liecināt, ka pēc sezonas puses sadarbību neturpinās. Konte trenera karjeras laikā strādājis vēl ar tādām komandām kā ''Bari'', ''Atalanta'', ''Siena'', ''Juventus'', ''Chelsea'', ''Inter'' un Itālijas izlasi.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-03-19 13:49, pirms gada
11 vilki

     [+] [-]

, 2023-03-19 14:12, pirms gada
Neticama preses konference. Viņš grib, lai Lēvijs viņu atlaiž un izmaksā 15 m, kas tad viņam pienāksies. Pēč šāda uzbrauciena, grūti iedomāties, ka neatlaidīs.

     [+] [-]

, 2023-03-20 07:19, pirms gada
Viņš vienkārši ir iedomājies, ka šis klubs vienmēr bijis tāds grands kam jāceļ trofejas