Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Tottenham'' fans pēc zaudējuma ''Arsenal'' sit vārtsargam Remsdeilam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Tottenham'' fans pēc zaudējuma ''Arsenal'' sit vārtsargam Remsdeilam
No kreisās: Martins Ēdegors, Ārons Remsdeils, Granits Džaka. Foto: Reuters/Scanpix

Pēc Premjerlīgas mača starp ''Tottenham'' un Londonas ''Arsenal'' izcēlies konflikts, kā rezultātā kāds no vietējiem līdzjutējiem ar kāju spēris pretinieku komandas vārtsargam Āronam Remsdeilam pa muguru. Sagaidāms, ka šis fans vairs nevarēs apmeklēt ''Tottenham'' mājas spēles.

Vakar Anglijas Premjerlīgas ietvaros uzvaru svinēja līdere Londonas ''Arsenal'', kas ar 2:0 pārspēja ''Tottenham''. Turnīra tabulā tās pārsvars pār tuvāko sekotāju Mančestras ''City'' sasniedzis astoņus punktus.

Pēc spēles gan izvērtās konflikts. Savus vārtus neskartus nosargāja ''Arsenal'' vārtsargs Ārons Remsdeils, taču uzreiz pēc finālsvilpes pie viņa attiecības skaidrot devās ''Tottenham'' uzbrucējs Rišarlisons. Brīdī, kad futbolistus izšķīra apsardze un Remsdeils aiz vārtiem vilka nost vārtsarga cimdus, viņam pa muguru iespēra viens no ''Tottenham'' faniem.

''Viņu fani man daudz ko teica visa mača gaitā, es to pašu darīju pretī,'' pēc spēles teica Remsdeils. ''Viens līdzjutējs iesita man pa muguru. Tas ir apkaunojoši, jo tā ir tikai spēle. Lai arī šobrīd sajūtas nav tās patīkamākās, ticu, ka ģērbtuvē priecāsimies par uzvaru,'' turpināja ''Arsenal'' vārtsargs.

''Tottenham'' jau paziņojusi, ka identificēs konkrēto līdzjutēju un viņam tiks piespriesta mūža diskvalifikācija, kas nozīmē, ka turpmāk ierašanās mājas stadionā fanam būs liegta. ''Esam apbēdināti par līdzjutēja uzvedību, kurš iesita Āronam Remsdeilam pēc spēles beigām. Jebkāda veida vardarbībai nav vietas futbolā. Esam caurlūkojoši video, lai identificētu līdzjutēju. Mēs sadarbosimies ar policiju, Āronu Remsdeilu un ''Arsenal'' klubu, lai persona saņemtu bargāko sodu, tostarp mūža diskvalifikāciju ierasties ''Tottenham'' stadionā.''

Ja ''Arsenal'' ir Premjerlīgas līdere, tad ''Tottenham'' pašlaik ar 33 punktiem ieņem piekto vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +3 [+] [-]

, 2023-01-16 13:11, pirms gada
Kā saka, atbilde šim visam ir uz tablo. Un domāju, ka FA arī Ričarlisonam piespriedīs aladekvātu sodu par savu bakstīšanos sejā.

  +3 [+] [-]

, 2023-01-16 15:24, pirms gada
Futbols ir darbaļaužu izklaide, neprasiet no viņiem pārāk daudz smadzeņu.

  +2 [+] [-]

, 2023-01-16 16:25, pirms gada
Oi tam spērējam būs pi**ets. Ja vēl viņa purnu publiskos oi oi oi. Čalis vēl laikam nesaprot, ka dzīvo Anglijā kur futene ir reliģija

  +1 [+] [-]

, 2023-01-16 17:41, pirms gada
Un pareizi arī darīs. Nav ko ļaut visādiem faniem ļaut uzskatīt, ka viņi var darīt ko grib. Lai tas bargais sods, kuru šis čalis saņems būtu arī laba mācība pārējiem sporta faniem. Lai viņi iemācās cienīt sportistus. Visādām bezkauņām, kuri apsaukā un sit sportistus nav vietas stadionā. Viņiem vienīgās divas vietas ir cietumā aiz restēm un arī mirušiem un nomestiem zvēriem par laupījumu. 😡😡😡😡😡😡😡😡

  +1 [+] [-]

, 2023-01-16 21:27, pirms gada
Einarsd32 rakstīja: ...Viņiem vienīgās divas vietas ir cietumā aiz restēm un arī mirušiem un nomestiem zvēriem par laupījumu.
Kas ir tie mirušie un nomestie zvēri, ko viņi laupa?

Ričarlisons Ramsdeilam esot atvainojies, bet ne par ko vainīgs nejūtoties.

     [+] [-]

, 2023-01-17 15:25, pirms gada
Tas, ka viņam vairs nebūs ļauts apmeklēt Tottenham spēles ir jāuztver kā svētlaime.
Ričarlisons turpina uzvesties kā bērns gan uz laukuma, gan ārpus, viņš jau sen pelnījis pie kāda soda tikt.