Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Mudriks pārceļas uz ''Chelsea'' un noslēdz līgumu līdz 2031. gadam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Oficiāli: Mudriks pārceļas uz ''Chelsea'' un noslēdz līgumu līdz 2031. gadam
Mihailo Mudriks. Foto: Chelsea

Svētdien Anglijas Premjerlīgas komanda Londonas ''Chelsea'' oficiāli paziņojusi, ka tās sastāvu pastiprinājis 22 gadus vecais ukraiņu futbolists Mihailo Mudriks, ar kuru noslēgts līgums līdz 2031. gada vasarai. Bijušais Mudrika klubs Doņeckas ''Shakhtar'' kopā ar piemaksām saņems 100 miljonu eiro transfēru.

Jau vakar tika ziņots, ka 22 gadus vecā ukraiņa Mihailo Mudrika pāreja uz Londonas ''Chelsea'' ir tikai laika jautājums. Lai arī ilgu laiku Premjerlīgas līdere ''Arsenal'' bija favorīte Doņeckas ''Shakhtar'' futbolista iegūšanā, tā nebija gatava galdā likt ukraiņu kluba prasītos 100 miljonus eiro transfēru. To bija gatava ''Chelsea'', pusēm panākot vienošanos.

Svētdien ''Chelsea'' oficiāli paziņoja par Mudrika pievienošanos komandai. Puses parakstījušas līgumu uz astoņiem ar pusi gadiem jeb līdz 2031. gada vasarai. ''Esmu ļoti priecīgs pievienoties ''Chelsea''. Šis ir liels klubs, kurš spēlē fantastiskā līgā. Tas ir izveidojis ļoti pievilcīgu projektu un tieši tamdēļ arī devos uz Londonu. Nevaru sagaidīt, kad varēšu iepazīties ar komandas biedriem,'' kluba mājaslapā citēts 22 gadus vecais futbolists.

Mudriks aizvada lielisku sezonu, Ukrainas Premjerlīgā 12 spēlēs izceļoties ar septiņiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm un Čempionu līgas grupu turnīrā sešās spēlēs tiekot pie trim vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Viņš arī bija Ukrainas visvairāk minūšu aizvadījušais spēlētājs Nāciju līgā, sākot četras no sešām spēlēm. Izlasē gan viņš ar rezultatīvām darbībām neatzīmējās. Līdzšinējā Ukrainas čempionāta karjerā Mudrikam 37 spēlēs (22 pamatsastāvā) bija tikai 3+6, no kā 2+6 viņš sakrāja pagājušajā sezonā.

Londonas ''Chelsea'' aizvada pirmo sezonu pēc izmaiņām īpašnieku sastāvā. Tā pagaidām nav izvērtusies cerētajās gaidās. Sezonas ievadā klubs Tomasu Tuhelu galvenā trenera amatā nomainīja ar Greiemu Porteru, taču pēdējā laikā klubs piedzīvoja vairākus zaudējumus pēc kārtas. Svētdienas vakarā tā pārtrauca neveiksmju sēriju ar uzvaru pār ''Crystal Palace''. Ar 28 punktiem klubs ieņem desmito vietu Premjerlīgā.

Par Mudrika debiju ''Chelsea'' rindās Premjerlīgā var kļūt nākamās kārtas spēle. 21. janvārī ''Chelsea'' viesosies pie ''Liverpool'', kas turnīra tabulā atrodas vienu vietu augstāk.

Izmantotie resursi:
https://www.chelseafc.com/en/news/a...

  +1 [+] [-]

, 2023-01-16 09:43, pirms gada
Šitais gan ir labais!!!

Lai puisim veicas reanimēt čelsiešus!

Lai turpina ktrā spēlē 1+1

  +1 [+] [-]

, 2023-01-16 09:47, pirms gada
Diezgan pamatīgs gamble.

  +1 [+] [-]

, 2023-01-16 09:49, pirms gada
Kaut nu džeks nepazustu lielajā Chelsea bardakā.

  +1 [+] [-]

, 2023-01-16 09:50, pirms gada
Baigais risks

     [+] [-]

, 2023-01-16 09:50, pirms gada
Vai tā nav gadījumā politika? ....bijušais Abramoviča, kurš tur putlera kasieris, klubs pērk ukraini no Doņeckas, kura vairs nav savas pilsētas un stadiona...tāds kā mierizlīgums ar Ukrainu, lai ukraiņi tagad fano par šo klubu un pie reizes nauda ukraiņu klubam, kuram būs jābūvē jauns stadions, kad orkus sakaus un Ukraina būs brīva!

     [+] [-]

, 2023-01-16 10:00, pirms gada
dakots rakstīja: Vai tā nav gadījumā politika? ....bijušais Abramoviča, kurš tur putlera kasieris, klubs pērk ukraini no Doņeckas, kura vairs nav savas pilsētas un stadiona...tāds kā mierizlīgums ar Ukrainu, lai ukraiņi tagad fano par šo klubu un pie reizes nauda ukraiņu klubam, kuram būs jābūvē jauns stadions, kad orkus sakaus un Ukraina būs brīva!
Vairāk izskatās,ka Che formula ir vienkārša.Līgas konkurents grib kādu spēlētāju un tu pārmaksā par viņu. Šis nav liekas pirmais gadījums šogad Che sakarā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2023-01-16 13:52, pirms gada
Chelsea vajadzēja midu un 120m par daudz esot par Enzo, bet 100m par Mudriku ir tieši laikā, kurš ir vingeris un vispār noteikti pat tuvu nevelk to summu Protams, par Mudriku tā summa ir daudz mazākās daļās kā būtu par Enzo, bet pat Chelsea fani nesaprot šo transfēru. Čalis vairākus mēnešus atklāti lien *irsā Arsenal un lūdzas sociālajos, bet beigās šo nopērk Chelsea, lai tikai Arsenal pie viņa netiktu

     [+] [-]

, 2023-01-16 15:22, pirms gada
100 mio par Mudriku? Atļausiet pasmaidīt.

  +1 [+] [-]

, 2023-01-16 17:50, pirms gada
paskatījos hailaitus .. čalis konkrēti spridzina un izskatās piemērots Premjerlīgai .. bezbailība, spēks, ātrums un izrāvieni pa malu atgādina Mbappe .. lai veicas!

     [+] [-]

, 2023-01-16 19:00, pirms gada
Baigi nesekoju līdzi, bet kāds var lūdzu paskaidrot kā Ukrainas futbola līga šobrīd funkcionē kara plosītajā valstī? Infrastruktūras iznīcinātas, iet bojā 50-60 ukraiņu vīru ik dienas, tiek ziedoti miljoni humānajai palīdzībai ukraiņu tautai, bet čaļi spēkā gados turpat spēlē bumbu pa labu algu? Kur notiek spēles/treniņi, skatītāji arī tribīnēs, spēlē tikai vietējie vai arī leģionāri?