Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" pagarina līgumu ar kluba audzēkni un Anglijas izlases pussargu Foudenu

Agris Suveizda

"Manchester City" pagarina līgumu ar kluba audzēkni un Anglijas izlases pussargu Foudenu
Fils Foudens. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempionvienība futbolā "Manchester City" pavēstījusi par līguma pagarināšanu ar 22 gadus veco angļu uzbrūkošo pussargu Filu Foudenu. Nu sadarbība abas puses saista līdz 2027. gada vasarai.

"Tas ir sapņa piepildījums. Visu mūžu esmu bijis "Manchester City" fans, tik ilgus gadus esmu tajā trenējies un bijis pat bumbu padevējs. Ārkārtīgi mīlu šo klubu. Iepriekšējo gadu laikā esmu ļoti progresējis, un tas noticis Pepa [Gvardiolas] un viņa palīgu dēļ, kuri katru dienu mani virzījuši uz priekšu," kluba mājaslapā citēts Foudens, kurš pauda, ka Gvardiola viņu padarījis par desmitkārt labāku spēlētāju, nekā viņš bija agrāk.

Centra uzbrucēju trūkuma dēļ Foudens pagājušajā sezonā bieži vien tika iespēlēts uzbrukuma smailē, taču šosezon līdz ar Ērlinga Holanna iegādi tā pozīcija vairs nav problēma. Nu atgriežoties flangā, Foudens Premjerlīgas sezonā sācis visas deviņas spēles, guvis sešus vārtus un izdarījis trīs rezultatīvas piespēles. Čempionu līgā rotācijas dēļ "Manchester City" ne vienmēr spēlē labākajā virknējumā, un Foudens sācis tikai vienu no trim mačiem un guvis vienus vārtus.

Abās iepriekšējās Premjerlīgas sezonās Foudens izcēlās ar identisku statistiku – deviņiem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. Anglijas izlasē Foudena rēķinā ir 18 spēles un divi vārti. Pasaules kausa atlasē viņš aizvadīja septiņas spēles, sešreiz ejot pamatsastāvā, bet Nāciju līgā jūnijā piedalījās tikai vienā no četrām spēlēm un nāca uz maiņu, bet septembrī sāka abas spēles.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.mancity.com/news/mens/p...