Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

papildināts Žervinjo oficiāli pārceļas uz "Arsenal"

Andrejs Siliņš

Žervinjo oficiāli pārceļas uz "Arsenal"
Žervinjo
Foto: Sipa/Scanpix

Viens no Anglijas Premjerlīgas "lielā četrinieka" futbola klubiem Londonas "Arsenal" oficiāli parakstījis līgumu ar 24 gadus veco Kotdivuāras uzbrucēju Žervinjo, kurš pagājušajā sezonā Francijas vienības "Lille" labā guva 15 vārtus. Tikmēr Romas "Lazio" pastiprinājusies ar veseliem četriem futbolistiem.

Žervinjo pārceļas uz "Arsenal"

"Lielgabalnieki" šobrīd atrodas izbraukuma tūrē uz Tālajiem Austrumiem, lai gatavotos jaunajai sezonai. Žervinjo ceturtdien paredzētas medicīniskās pārbaudes, un pēc tām futbolists pievienosies komandai, informējis galvenais treneris Arsēns Vengers. "Sūtījām viņu mājās, jo viņam ir ģimene un bērni. Viņš mums tūrē nepievienojās, jo nav vēl kārtīgi trenējies."

2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs Žervinjo bija Ziloņkaula krasta izlases kapteinis, bet savu izvēli par labu "Arsenal" pamatoja ar to, ka Londonas komanda ir gados jauna, kas palīdzēšot uzbrucējam bez problēmām iekļauties vienībā. "Lille" vienībā Žervinjo spēlēja kopš 2009. gada, kad klubs par spēlētāju tā iepriekšējai īpašniecei "Le Mans" samaksāja sešus miljonus eiro. Tas, cik lielu summu par uzbrucēju samaksāja "Arsenal", pagaidām netiek oficiāli atklāts, tomēr tiek lēsts, ka darījuma vērtība ir aptuveni 12 miljonu eiro apmērā.

Nopietnu interesi par Žervinjo izrādīja arī "Paris St. Germain", taču "Lille" kluba vadība nevēlējās pārdot savu spēlētāju tiešajiem konkurentiem Francijā. Starp citu, "Arsenal" izrāda interesi arī par citu "Lille" spēletāju - 20 gadus veco beļģu pussargu Edenu Azāru, taču klubs spēlētāju iekļāvis nepārdodamo spēlētāju sarakstā.

Vudgeits pievienojas "Stoke City"

Uz "Stoke City" pārcēlies bijušais "Tottenhem" aizsargs Džonotans Vudgeits (31). Futbolista līgums ar "Hotspur", kurā Vudgeits nospēlēja četrus gadus, beidzās pēc aizvadītās sezonas, tiesa, pēdējo divu laikā viņš traumu dēļ Premjerlīgā nospēlēja vien trīs mačus, turklāt 2010./2011. gada sezonā – nevienu. Ar "Stoke" Vudgeits parakstījis viena gada līgumu, bet savas karjeras laikā ir spēlējis arī "Leeds United", "Newcastle", Madrides "Real" un "Middlesbrough". Aizsarga kontā arī astoņi mači Anglijas izlasē.

"Lazio" pastiprinās ar lietuvieti Stankeviču un vēl trīs futbolistiem

A Sērijas klubs Romas "Lazio" paziņojis par četru jaunu futbolistu iegūšanu. Viens no pazīstamākajiem ir vārtsargs Federiko Marketi (28), kurš iepriekš spēlēja "Calgiari". Marketi 2010. gada Pasaules kausā stājās Itālijas izlases vārtos savainotā Džanluidži Bufona vietā, tomēr nespēja novērst itāļu izstāšanos jau pēc grupu turnīra spēlēm. Tāpat "Lazio" pievienojies lietuvietis Mariuss Stankevičs (29). Aizsargs iepriekš pārstāvēja "Sampdoria", kaut gan pēdējos gadus tika izīrēts spāņu vienībām "Sevilla" un "Valencia". Vēl "Lazio" turpmāk spēlēs franču aizsargs Abdulajs Konko (kādreiz – "Genoa") un bosniešu aizsardzības spēlētājs Senads Luličs no "Young Boys".

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2011-07-11 20:20, pirms 13 gadiem
Beidzot arī Arsenal spožs papildinājums. Savādāk šķita, ka iepērkas tikai United un Sunderland. Talantīgs spēlētājs ar nākotni. Ne velti viņš tiek dēvēts par nākamo Drogbā.

  +5 [+] [-]

, 2011-07-11 20:39, pirms 13 gadiem
Manuprāt, pareizs lēmums no Žervinjo puses. Un tikai 24 gadi - viss vēl priekšā.

     [+] [-]

, 2011-07-11 21:59, pirms 13 gadiem
''laicīgi'' ielikta ziņa

  +1 [+] [-]

, 2011-07-11 23:34, pirms 13 gadiem
cerams ka spēlēs līdzīgi Adem,pirms aizskrēja pēc lielā piķa uz City,un izveidos labu duetu ar Van Persiju

  +2 [+] [-]

, 2011-07-11 23:36, pirms 13 gadiem
Super!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-07-12 00:35, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Šnaiders pats ir teicis ka grib palikt Milānā. Klubs arī no viņa negrib šķirties. Ja vien MU nepiedāvās kkādu astronomisku summu (par ko ļoti šaubos, zinot mu), tad šo spēlētāju viņiem neredzēt
nu cik es lasiju,tad miljardieris,kas nopircis Spānijas Malagu,gatavojas piedāvāt 40milj,bet šaubos vai Šnaiders pats būtu gatavs iet uz tādu klubu,bet par MU,naudai nav problēmas,bet gan astranomiskā Šnaidera alga,kas esot lielāka kā Rūnijam(nodokļu atšķirība Anglijā un Itālijā),ja Šnaiders būs ar mieru uz algas samazinājumu,tad darījums notikšot

  -1 [+] [-]

, 2011-07-12 06:42, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Beidzot arī Arsenal spožs papildinājums. Savādāk šķita, ka iepērkas tikai United un Sunderland. Talantīgs spēlētājs ar nākotni. Ne velti viņš tiek dēvēts par nākamo Drogbā.
Pats izdomāji vai esi kaut ko sajaucis? Galīgi nav līdzīgs Drogbā pēc spēles stila.

  +3 [+] [-]

, 2011-07-12 09:46, pirms 13 gadiem
šādus salīdzinājumus arī esmu dzirdējis, bet tie liekas neloģiski, domāju, ka šis konkrētais radies no tā, ka Kolo Toure šī transfēra sakarā izteicās, ka viņš varētu būt tikpat veiksmīgs kā Drogba
march_2k rakstīja: Pats izdomāji vai esi kaut ko sajaucis? Galīgi nav līdzīgs Drogbā pēc spēles stila.

  +2 [+] [-]

, 2011-07-12 11:09, pirms 13 gadiem
Drogbā tas pavisam noteikti nav. Jaunais Drogbā ir Romelu Lukaku, ko pavisam drīz paņems aristokrāti. Bet lai jau viņiem tiek. Arsenal tikmēr no Buloņas mežiem piesavinās potenciāli labāko Āfrikas kontinenta futbolistu. Ārprātīgi talantīgs, perspektīvs un, protams, cilvēks, kas var izšķirt svarīgu maču likteni. Arsēna transfēru politika pēdējos gados nevar nepriecēt. Te vīd pēc trebla!

  +1 [+] [-]

, 2011-07-12 11:37, pirms 13 gadiem
Štrunts par Āfrikas mega zvaigzni. Labs spēlētājs, bet ne tuvu tāds meistars, kurš varētu aiz sevis veselu sezonu vilkt franču koloniju. Mani izbrīna Lācio transfēri, rādās, ka šeit ir ļoti sīki un skrupulozi veikts transfēru darbs, vājās vietas sastāvā novērstas ar Stankevičusa un Konko piesaisti. Pievienošos kolēģim Labdienim, ož pēc grandiozas sezonas. Ja vēl ņem vērā, ka aizsardzībā kreisajā malā spēlēs potenciālais superstārs Traore, tad lielas lietas šosezon varam gaidīt no bērnu blices! Reikons, savukārt, kārtējo reizi uzjautrina
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-07-12 12:13, pirms 13 gadiem
Arsenal transfēru politika pēdējos gados ir pārdod visus savus labākos spēlētājus un to vietā nopirkt perspektīvus jauniešus (ko pēc tam, kad tie būs progresējuši vidrīzāk atkal pārdos), faktiski Arsenal ir kļuvis par feeder club. Pirms sapņot par trīs tituliem, vajadzētu izcīnīt kaut vai vienu ar šādu transfēru politiku tas izskatās nereāli. Starp citu pats Vengers tikko izteicās, ka, ja Arsenal pārdos Fabregasu un Nasri, Arsenal vairāk nevarēs uzskatīt par lielu klubu.
labdien rakstīja: Drogbā tas pavisam noteikti nav. Jaunais Drogbā ir Romelu Lukaku, ko pavisam drīz paņems aristokrāti. Bet lai jau viņiem tiek. Arsenal tikmēr no Buloņas mežiem piesavinās potenciāli labāko Āfrikas kontinenta futbolistu. Ārprātīgi talantīgs, perspektīvs un, protams, cilvēks, kas var izšķirt svarīgu maču likteni. Arsēna transfēru politika pēdējos gados nevar nepriecēt. Te vīd pēc trebla!

  -1 [+] [-]

, 2011-07-12 13:14, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: Pats izdomāji vai esi kaut ko sajaucis? Galīgi nav līdzīgs Drogbā pēc spēles stila.
Gervinho has been called the next “Didier Drogba” although he possesses a different brand of football.

Arsenal Transfer News: Wenger hopes Gervinho...

  +1 [+] [-]

, 2011-07-12 13:25, pirms 13 gadiem
Neviens tik mazu un miesās vāju spēlētāju nesalīdzinās ar Drogbā. Turklāt pozīcijas un spēles stili diametrāli pretēji, bet tas tā, dažiem jau liekās savādāk. Btw, kad būs raksts par nozīmīgākajiem notikumiem transfēru periodā Itālijā?

     [+] [-]

, 2011-07-12 15:09, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: Arsenal transfēru politika pēdējos gados ir pārdod visus savus labākos spēlētājus un to vietā nopirkt perspektīvus jauniešus (ko pēc tam, kad tie būs progresējuši vidrīzāk atkal pārdos), faktiski Arsenal ir kļuvis par feeder club. Pirms sapņot par trīs tituliem, vajadzētu izcīnīt kaut vai vienu ar šādu transfēru politiku tas izskatās nereāli. Starp citu pats Vengers tikko izteicās, ka, ja Arsenal pārdos Fabregasu un Nasri, Arsenal vairāk nevarēs uzskatīt par lielu klubu.
Uzvarēt spēcīgajā un prestižajā Emirates Cup nebūs nekas nereāls arī šosezon!

     [+] [-]

, 2011-07-12 15:15, pirms 13 gadiem
vēlu panākumus šajā turnīrā un arī citās pirmsezonas pārbaudes spēlēs!
labdien rakstīja: Uzvarēt spēcīgajā un prestižajā Emirates Cup nebūs nekas nereāls arī šosezon!

  -2 [+] [-]

, 2011-07-12 15:24, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Gervinho has been called the next “Didier Drogba” although he possesses a different brand of football.

http://www.sportskeeda.com/2011/07/11/arsenal-transfer-news-wenger-hopes-gervinho-will-adapt-to-premier-league-football/
Nevajag jau ņemt pretī visas muļķības tikai tāpēc, ka tas ir angliski uzrakstīts, Žervinjo ir 1,79 m garš sprinteris un finišeris, nevis tarāns kā Drogbā, viņus vispār nevar salīdzināt...

  +1 [+] [-]

, 2011-07-12 21:01, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: Nevajag jau ņemt pretī visas muļķības tikai tāpēc, ka tas ir angliski uzrakstīts, Žervinjo ir 1,79 m garš sprinteris un finišeris, nevis tarāns kā Drogbā, viņus vispār nevar salīdzināt...
Tas salīdzinājums tur, manuprāt, domāts panākumu ziņā, nevis kādas spēles stila līdzības. Domāju, ka arī Žervinjo gūs daudz vārtu un būs Arsenal fanu mīlulis, līdzīgi kā Drogbā Chelsea.