Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Godinot Elizabeti II, Lielbritānijā pārceļ sporta notikumus, tostarp Premjerlīgu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Godinot Elizabeti II, Lielbritānijā pārceļ sporta notikumus, tostarp Premjerlīgu
Foto: Reuters/Scanpix

Saistībā ar Lielbritānijas karalienes Elizabetes II došanos aizsaulē un izsludināto sēru periodu Anglijas Premjerlīgas spēles šajā nedēļas nogalē un pirmdienas vakarā netiks aizvadītas. Tāpat pārcelti vairāki citi šovakar un tuvākajās dienās paredzētie sporta pasākumi.

Anglijas Premjerlīgas futbola klubu vadības pārstāvju kopsapulcē šorīt pieņemts lēmums pārcelt septītās kārtas spēles.

Lielbritānijā izsludinātā sēru perioda protokols gan spēļu pārcelšanu nepieprasa, tomēr klubi par to vienojušies, tādējādi godinot vakar viņsaulē devušos Lielbritānijas karalieni Elizabeti II.

Par septītās kārtas spēļu pārceltajiem datumiem tiks lemts tuvākajā laikā.

Pārceltas arī pēc spēka otrās jeb Čempionāta un citu zemāko futbola līgu spēles.

Godinot karalieni Elizabeti II, pārcelta šovakar paredzētā testa kriketa spēle starp Anglijas un Dienvidāfrikas komandām. Tāpat pārcelts sieviešu futbola un regbija ''Premiership'' sezonas sākums.

Piektdien netiks aizvadīta arī Golfa profesionāļu asociācijas (PGA) čempionāta otrā diena, daudzdienu velobrauciens ''Tour of Britain'' un futbola mači Īrijā, kā arī vairāki citi notikumi.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/62840622

Slēpts komentārs: Janka Adekumpo

     [+] [-]

, 2022-09-09 17:27, pirms 2 gadiem
Pilnīgi pareizs un saprotams lēmums!!