Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ten Hāgs par Rešforda traumu: ''No šī varējām izvairīties''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ten Hāgs par Rešforda traumu: ''No šī varējām izvairīties''
Markuss Rešfords pamet laukumu. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Šodien Anglijas Premjerlīgas 30. kārtas mačā Mančestras ''United'' ar 2:0 pārspēja Liverpūles ''Everton''. Mača izskaņā savainojumā iedzīvojās Sarkano velnu līderis Markuss Rešfords. ''United'' galvenais treneris Eriks ten Hāgs pēc mača medijiem norādīja, ka savainojums izskatījies gana nopietns, taču lielāka skaidrība būs pēc medicīniskajām pārbaudēm.

''Mums jāgaida. Rešfords neizskatās pārāk labi. No viņa savainojuma varējām izvairīties,'' sacīja ''United'' galvenais stūrmanis, komandas līdera savainojumā vainojot saspringto grafiku. ''Visa sporta zinātne un pētījumi norāda, cik ilgs laiks spēlētājiem nepieciešams, lai atjaunotos. Tā ir daļa no mūsu saspringtā grafika. Šobrīd varam tikai lūgties, lai trauma nav nopietna,'' sacīja Eriks ten Hāgs.

25 gadus vecais Markuss Rešfords aizvada vienu no labākajām sezonām savā karjerā. Anglis šajā sezonā 29 mačos atzīmējies ar 15 vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Mančestras ''United'' ar 56 punktiem 29 spēlēs ieņem ceturto vietu Anglijas Premjerlīgā. Iepriekšējās nedēļas laikā mančestrieši aizvadījuši trīs spēles, tiekot pie divām uzvarām un zaudējot tiešajai konkurentei Ņūkāslai.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-04-09 00:07, pirms gada
Ne jau grafiks jāvaino, bet treneris, kur nerotē