Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Mančestras ''United'' zaudē Kanzasā; ''Villarreal'' grauj īru klubu

Mančestras ''United'' zaudē Kanzasā; ''Villarreal'' grauj īru klubu
Mančestras ''United'' pirms spēles ar Kanzasas ''Wizards''
Foto: AFP/Scanpix

Gatavojoties jaunajai klubu futbola sezonai, pirmdien pārbaudes spēles aizvadīja vairāki Eiropas augstākā līmeņa klubi. Vienā no spēlēm Mančestras ''United'' ar 1:2 zaudēja Kanzasas ''Wizards'' vienībai, bet citā Spānijas klubs ''Villarreal'' ar 5:0 sagrāva Īrijas augstākās futbola līgas klubu ''Bray Wanderers''.

Ziemeļamerikas tūres ietvaros Mančestras ''United'' vakar aizvadīja savu trešo spēli (17. jūlijā ar 3:1 tika uzvarēta Glāzgovas ''Celtic'', bet 22. jūlijā ar 1:0 tika pārspēta Filadelfijas ''Union''). Vakar pl. 1.00 naktī pēc Latvijas laika ASV štatā Kanzasā ''United'' tikās ar vietējo ''Wizards'' vienību.
Mančestras ''United'' sastāvs: Amoss, Rafaels, Smallings, Evanss, De Laets (Fabiu 76'), Nani (Obertans 69'), Skolzs, Gibsons (Kleverlijs 69'), Gigss; Berbatovs (Velbeks 76'), Diofs (Makeda 69')

Pēc iespaidīga Gibsona sitiena no gaisa, kuru atsita ''Wizards'' vārtsargs, 11. minūtē varēja uzgavilēt tie 52 424 skatītāji, kuri bija sanākuši Arrowhead stadionā Kanzasā, jo Deivijs Arnauds pēc neveiksmīgi izveidotas ''United'' mākslīgās aizmugures izvirzīja savu komandu vadībā. Pirmajā puslaikā savas iespējas neizmantoja Portugāles pussargs Nani, kuram šī bija pirmā spēlē pēc gūtā atslēgas kaula savainojuma, kas futbolistam liedza piedalīties Pasaules kausā Dienvidāfrikā.

Pirms puslaika beigām sarkanie velni spēja gan izlīdzināt rezultātu, gan atkal nonākt iedzinēju lomā. Vispirms ''Wizards'' aizsargs Džimijs Konrads savā soda laukumā neveiksmīgi izklupienā nospēlēja pret Dimitaru Berbatovu un nopelnīja sarkano kartīti. Pendeli veiksmīgi realizēja pieminētais Bulgārijas uzbrucējs Berbatovs. Pēc pāris minūtēm sarkanie velni ielaida otros vārtus – pēc stūra sitiena Kejs Kamara leca visaugstāk un ar galvu guva apstrīdamus vārtus, jo video atkārtojumā bija redzams, ka bumba visdrīzāk nešķērsoja vārtu līniju pilnībā.

Pirmā puslaika beigās labu izdevību neizmantoja Berbatovs, savukārt otrajā puslaikā ne Gibsona, ne Skolza tālsitieni nedeva rezultātu. Arī jaunie ''United'' talanti (Diofs un Velbeks) nespēja izlīdzināt rezultātu, un sarkanie velni ar 1:2 piedzīvoja zaudējumu pret Kanzasas ''Wizards'' vienību.

Citā spēlē Spānijas klubs ''Villarreal'' pamanījās ar 5:0 sagraut Īrijas augstākās līgas (''Premier Division'') klubu ''Bray Wanderers''. Nākamā spēlē Spānijas klubam ir ceturtdien ar Totenhemas ''Hotspur'', bet jūlija pēdējā dienā pretī stāsies Polijas klubs ''Lechia Gdansk'', kurā spēlē arī divi Latvijas futbolisti – uzbrucējs Ivans Lukjanovs un aizsargs Sergejs Kožans.

Šodien laukumā dosies arī Māra Verpakovska pārstāvētais klubs ''Ergotelis'', kurš spēkosies ar Nīderlandes otrās līgas klubu ''Cambuur''. Savukārt Londonas ''Arsenal'' spēkosies ar Austrijas reģionālās līgas (pēc spēka trešā līga) klubu ''Neusiedl'', AS ''Roma'' spēlēs ar Kataras augstākās līgas klubu ''Al-Sadd'', bet Portugāles ''Benfica'' mērosies spēkiem ar Anglijas ''Sunderland''.

Starptautiskās klubu pārbaudes spēles (26. jūlijs)

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Manchester United – Kansas City Wizards1:2 (1:2)Berbatovs 41'(11m) - Arnauds 11'; Kamara 43'
1. FC Cologne – Lens1:2 (0:0)Mohameds 62' – Hermahs 64'; Bukari 72'
Hannover - Genclerbirligi1:0 (0:0)Ja 88'(11m)
Panathinaikos – Mainz0:2 (0:1)Babangida 35'; Georgijevs 74'
Villarreal – Bray Wanderers5:0 (2:0)Kani 33' 40'; Rosi 57'; Torihoss 62'; Musakio 81'

Izmantotie resursi:
Manchester United Official Web Site
Villarreal C.F.

  +6 [+] [-]

, 2010-07-27 14:15, pirms 14 gadiem
Sastāvs jau liekas tāds pašķidrs.. bet nu man jau patīk

  +9 [+] [-]

, 2010-07-27 14:54, pirms 14 gadiem
Nu nav jau briinums,ar otro sastaavu speeleeja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2010-07-27 15:29, pirms 14 gadiem
Kroks rakstīja: Kanzasas Wizards... MU zaudē

Sarkanā lašaras, nevis velni
Kura no tava avatara redzamajam ir tava sieva, blondā vai tumšmate? otra laikam ir mīļākā...

  +3 [+] [-]

, 2010-07-27 16:16, pirms 14 gadiem
Kroks rakstīja: Kanzasas Wizards... MU zaudē

Sarkanā lašaras, nevis velni
Puis,nu priecājies kamēr vari!
Vēl būs pāris pārbaudes spēles,kurās spēlēs 80% otrais sastāvs un nav brīnums,ka eiropas grandi piekāpjas uz papīra daudz vājākiem pretiniekiem!
Sezonas laikā,šaubos,vai kas tāds vēl notiks

  -2 [+] [-]

, 2010-07-27 16:44, pirms 14 gadiem
Pilnīgs otrais sastāvs un Nani pēc traumas. Nu labi, Berbatovs, bet viņš jau arī nav nekāds pamatsastāva spēlētājs. Pie tam vēl minimāls zaudējums, tā kā nav, ko te baigi pārsteigties ar secinājumiem. Cerēsim labāk, ka abi mūsu ''poļu" censoņi dabūs uzspēlēt pret Villareal.

  +2 [+] [-]

, 2010-07-27 16:54, pirms 14 gadiem
MU spēlēja kādā 25.jūlijā. Kurš datums ir šodien!

"Manchester United":

Ben Amos; Rafael, Chris Smalling, Jonny Evans, Ritchie De Laet (Fabio 76), Nani (Gabriel Obertan 68), Paul Scholes, Darron Gibson (Tom Cleverley 68), Ryan Giggs, Dimitar Berbatov (Danny Welbeck 78), Mame Biram Diouf (Federico Macheda 68)

  -2 [+] [-]

, 2010-07-27 17:59, pirms 14 gadiem
Domāju, ka MU jaunajā sezonā neko lielu nesasniegs, nu varbūt Premier league, varēs pacīnīties par titulu, bet ČL nekas nesanāks. Abus reizē nevar. Rūnijs arī vairāk nevelk, un domāju, ka uzbrukuma līnijā derētu kāds atsvaidzinājums!

  +3 [+] [-]

, 2010-07-27 18:12, pirms 14 gadiem
Vinstons2 rakstīja: Domāju, ka MU jaunajā sezonā neko lielu nesasniegs, nu varbūt Premier league, varēs pacīnīties par titulu, bet ČL nekas nesanāks. Abus reizē nevar. Rūnijs arī vairāk nevelk, un domāju, ka uzbrukuma līnijā derētu kāds atsvaidzinājums!
Nu ja pacinities par EPL titulu, kur nu vel iegut to nav nekas liels... Un par ČL jau ari tu zini par visiem labak... Bet Rūniju gan laikam tu nepazisti parak labi, jo vins pec katra zaudejuma un neveiksmes cinas sparigak ka ieprieks (un to ir teikusi vairaki speletaji)... Nu atsvaidzinajums ir Ernandezs , kuru Meksika atrada United skauti un pec Fergija domam vini nosledzot ar vinu ligumu pirms PK samaksajot 7m United ir krietni ietaupijusi jo pec PK par vinu butu jamaksa 2-3 reizes vairak!

  +3 [+] [-]

, 2010-07-27 18:58, pirms 14 gadiem
Vinstons2 rakstīja: Domāju, ka MU jaunajā sezonā neko lielu nesasniegs, nu varbūt Premier league, varēs pacīnīties par titulu, bet ČL nekas nesanāks. Abus reizē nevar. Rūnijs arī vairāk nevelk, un domāju, ka uzbrukuma līnijā derētu kāds atsvaidzinājums!
Eksperts,bļin!
Abus reizē nevar? Tu vispār seko līdz sporta pasaulei?