Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Karlsons: "Pa sešām nedēļām dzīvojot fūrē, nebija, kas atrunā no hip-hopa"

Emils Ozerinskis

"Lidl Arēnas" futbola studijā sarunā pie Anatolija Kreipāna pirmdien viesojās Kaspars Karlsons. Viņš pazīstams sociālo tīklu vidē kā hip-hopa influenceris. Arī futbolam Karlsons nebūt nav gājis ar līkumu, jo Liepājā citādi nemaz nav iespējams.

Futbola līdzjutējiem par hip hop reklāmas guru Kasparu Karlsonu labāk pazīstams ir viņa brālis, ilggadējs Liepājas futbola bombardieris Ģirts Karlsons. Par savām spēlēšanas gaitām Kaspars atcerās: "Ģirts ir par mani vienu gadu vecāks. Sākām futbolā iet apmēram reizē. Es savu futbolista karjeru noslēdzu jau 25 gadus atpakaļ. Punktu pieliku savas jaunības pārgalvības dēļ. Liepājas komandas dublieros mēs bijām jaunākie. Vispirms paņēma Ģirtu, pēc tam mani. Biju piecus četrus gadus jaunāks par pārējiem spēlētājiem. Sākumā laukumā biju uzbrucējs, bet pēc tam treneris sāka bīdīt uz kreisā pussarga pozīciju. Kā mani tur ielika, tā līdz karjeras beigām tur arī uzskrēju un uzspēlēju."

Kaspars izpelnījies ievērību "Tik Tok" platformā ar humora hip-hop video. Pēcāk reps likts lietā, lai reklamētu daž ne dažādus uzņēmumus un produktus. Par savu nonākšanu līdz hip-hopam Karlsons atklāja: "Pēc futbola karjeras beigām strādāju apdrošināšanā. Pēc tam nodarbojos ar nekustamajiem īpašumiem. Pienāca 2009. gadā krīze, kad viss pa ķēdīti aizgāja. Sakarā ar to, aizbraucām ar ģimeni trīs gadus dzīvot Amerikā. Atbraucot mājās no Amerikas, mēģināju sevi atkal atrast nekustamo īpašumu jomā. Tur viss bija pamainījies. Lai pabarotu ģimeni, noliku smagās mašīnas tiesības un sāku braukt tālbraucējos. Sakrita tā, ka braucot kā tālbraucējam viss salikās. Man bērnībā iekšā sēdēja hip-hops un dzeja, bet nenāca pīrādziņš ārā. Pa sešām nedēļām esot fūrē, dēls man par pārsteigumu sāka nodarboties ar hip-hopu. Viņš diezgan ātri savā tīneidžeru vecuma grupā ieguva popularitāti. Tas mani pavilka, jo likās, ka viņš izdzīvo manu sapni. Sāku pats eksperimentēt ar tekstiņu rakstīšanu, pieliekot mūziku. Mani nebija kas atrunā, jo kabīnē sešas nedēļas biju viens pats. Būtu sieva klāt vai kāds cits, pateiktu - nu ar ko tu nodarbojies? Nebija, kas atrunā, un tā tas viss aizgāja."

Viens no studijas skatītāju jautājumiem bija par to vai kādreiz ir bijis kauns. Karlsons atzina, ka sākotnēji ar to ir bijis jācīnās:"Man bija sākumā kauns par to, ko šobrīd daru. Es vēl nevarēju sākumā īsti pārkāpt tam pāri. Bija tādi momenti, kad ieliku video, kur fūrē repoju zem kaut kādas mūzikas, tad vairākkārt viņus izdzēsu. Tad tomēr saprotu, ka nē, mani kaut kas iekšā lauž un plēšs. Ir tomēr viņš jāizliek ārā. Tie pirmie, kurus izliku, ļoti ātri tiem saskrēja pie 160 tūkstošiem skatījumu. Tad sekoju līdzi, kas tur notiek. Lasīju komentārus, ko nevajadzētu darīt. Var būt simts labi komentāri, bet tad ir tas viens, kura dēļ esi gatavs pielikt punktu. Tā kā jā, ir bijis kauns."

Skaties futbola studiju no "Lidl Arēnas" katrā EURO 2024 spēļu dienā pirms vakara mača kanālā TV4 un portālā Sportacents.com

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

     [+] [-]

, 2024-07-02 18:05, aizvakar
Tak vajadzēja Ģirtu K., ne Kasparu K. nointervēt.