Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Spēlēju daudz labāk, ja esmu gatava un neizdaru uz sevi spiedienu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Spēlēju daudz labāk, ja esmu gatava un neizdaru uz sevi spiedienu"
Aļona Ostapenko studijā. Foto: Tennis Channel

Vimbldonas čempionāta starta mačā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko pārspēja (6:1, 6:2) austrālieti Ajlu Tomļanoviču. "Tennis Channel" studijā mūsu tenisistei prasīja arī par faniem-slavenībām.

Kad pagājušajā reizē šeit spēlējāt, mazliet bija drāma. Bet šoreiz nekādas drāmas. Ko tu par to domā? "Tas viss jau ir pagātnē," norāda Aļona Ostapenko. "Visi grib uzvarēt, it sevišķi "Grand Slam" turnīros." Gada sākumā to komentēja arī austrāliete.

Madrides turnīrā Ostapenko atklāja, ka kļuvusi par amerikāņu repera "Lil Wayne" fani. "Pēc tam viņš atsūtīja mesidžu, ka ir liels mans fans. Tad skatījos uz savu telefonu kādas piecas minūtes un nevarēju noticēt, ka viņš to ir atsūtījis," informē tenisiste.

Vai kādā brīdī mēs viņu redzēsim tavā mačā? "Man patiktu viņu redzēt manā spēlē, kad startēšu "US Open" vai kādā citā turnīrā."

Vai neesi kādreiz domājusi, ka dzīve būtu daudz vienkāršāka, ja tu būtu garlaicīga un mazāka personība. "Godīgi sakot, par to nedomāju. Esmu emocionāla un dažreiz varu pāršaut pāri svītrai, bet tāda ir mana personība. Protams, strādāju pie emociju izmantošanas pareizā veidā, lai tās man palīdzētu laukumā. Bet arī jūtu, ka daudziem faniem ir interesanti mani skatīties", atzīst Ostapenko.

Amerikāņu aktieris Stīvs Karels atklāja, ka viņam ar sievu patīk skatīties Ostapenko spēles. "Jā, es to redzēju. Patīkami dzirdēt tādas lietas," saka Latvijas tenisiste. "Viņš tik daudz sasniedzis aktiera karjerā, tā ir pavisam cita pasaule, un var mācīties no tādiem cilvēkiem kā viņš."

Tagad esi vienā zarā ar pasaules ranga līderi Igu Švjonteku, kurai nekad neesi zaudējusi. Ko gaidi no šīm divām nedēļām? "Koncentrēšos uz katru attiecīgo maču," iesāk Latvijas tenisa līdere, bet reportieris demonstrē vilšanos, to izdzirdot. "Zinu, ka tā ir garlaicīga atbilde. Bet es cenšos koncentrēties katrai spēlei, jo nekad nav viegli, it sevišķi uz zālāja, kur var notikt dažādas lietas. Man patīk šis segums, bet arī kādas citas meitenes spēlē labi. Ja neizdaru spiedienu uz sevi un patiešām esmu gatava mačam, tad spēlēju daudz labāk."

Izmantotie resursi:

  -1 [+] [-]

, 2024-07-03 06:54, aizvakar
Pēc uzvarām pirmajās kārtās, kad viņa sevi paslavē, vienmēr tad seko zaudējums...
😔

  -1 [+] [-]

, 2024-07-03 08:35, aizvakar
erred rakstīja: Pēc uzvarām pirmajās kārtās, kad viņa sevi paslavē, vienmēr tad seko zaudējums...
😔
Paķēri manus vārdus!!!

  +3 [+] [-]

, 2024-07-03 09:34, aizvakar
Joprojām ceru, ka Aļona mainīsies uz pozitīvo pusi,pazīmes jau saskatu.GS mači-laba iespēja to izdarīt.

  +2 [+] [-]

, 2024-07-03 10:30, aizvakar
Ja Aļona spēs laukumā tikt galā ar savām emocijām, tad jau uzvaras neizpaliks, tikai vai varēs to izdarīt.

  +1 [+] [-]

, 2024-07-03 11:56, aizvakar
Jaa, Snigura jau nu gan 2 kartaa JANEM!!!

  -2 [+] [-]

, 2024-07-03 12:28, aizvakar
Regbists rakstīja: Jaa, Snigura jau nu gan 2 kartaa JANEM!!!
Tici man Aļona Ostapenko tieši šo maču zaudēs.

     [+] [-]

, 2024-07-03 16:46, aizvakar
To zalknabis30 tad jau izspaliks komenti Kada malacite un vares murgot par tiesnesi.. .