Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Ajax'' pēc neizšķirtu sērijas ''Eredivisie'' ietvaros atbrīvo galveno treneri

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Ajax'' pēc neizšķirtu sērijas ''Eredivisie'' ietvaros atbrīvo galveno treneri
Alfrēds Shrēders. Foto: Ajax.nl

Nīderlandes futbola grands Amsterdamas ''Ajax'' pēc sešiem neizšķirtiem pēc kārtas Nīderlandes čempionātā paziņojusi, ka no amata atbrīvojusi līdzšinējo galveno treneri Alfrēdu Shrēderu.

50 gadus vecais Shrēders par Nīderlandes granda galveno treneri kļuva aizvadītajā vasarā, kad uz Mančestras ''United'' pārcēlās iepriekšējais ''Ajax'' stūrmanis Eriks ten Hāgs.

''Ajax'' vadot Shrēderam, Amsterdamas klubs 18 ''Eredivisie'' spēlēs izcīnīja deviņas uzvaras, septiņreiz cīnījās neizšķirti un divreiz zaudēja. Seši no septiņiem neizšķirtiem piedzīvoti iepriekšējās sešās Nīderlandes čempionāta spēlēs.

Karjeras laikā Shrēders vadījis Beļģijas klubu ''Brugge'' un Vācijas ''Hoffenheim'', kā arī bijis asistents ''Barcelona'', ''Vitesse'' un ''Twente'' komandās.

Ar 34 punktiem 18 mačos ''Ajax'' ieņem piekto vietu Nīderlandē. Nedēļas nogalē ''Ajax'' viesosies Roterdamā, spēlējot pret ''Excelsior'' futbolistiem.

Izmantotie resursi:
https://english.ajax.nl/articles/aj...

     [+] [-]

, 2023-01-27 20:40, pirms gada
Šobrīd treniņus vada Heitinga, bet pagaidām klubs ir bez trenera.