Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Karvalju beidzot pievienojas ''Liverpool'', Kamarā dodas uz ''Aston Villa''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Karvalju beidzot pievienojas ''Liverpool'', Kamarā dodas uz ''Aston Villa''
Fabiu Karvalju "Fulham" rindās. Foto: Action Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicečempione ''Liverpool'' beidzot vienojusies ar Londonas ''Fulham'' par portugāļa Fabiu Karvalju piesaisti. Darījums iepriekš nojuka janvāra transfēru loga pēdējā dienā. Tikmēr Birmingemas ''Aston Villa'' piesaistījusi Francijas balsta pussargu Bubakaru Kamarā.

19 gadus vecais Fabiu Karvalju aizvadītajā ''Championship'' sezonā palīdzēja Londonas ''Fulham'' atgriezties Anglijas Premjerlīgā. Uzbrūkošais futbolists 36 mačos izcēlās ar desmit vārtiem un astoņām piespēlēm. Par savu sniegumu portugālis izpelnījās nomināciju kā ''Championship'' sezonas labākais jaunais spēlētājs, to gan neuzvarot.

''Liverpool'' un ''Fulham'' par Karvalju pāreju uz Mērsijsaidas klubu vienojās jau janvārī, tomēr transfēru loga pēdējā dienā darījums izjuka, nespējot formalitātes nokārtot laikā. Nu Karvalju pārejai uz Liverpūli šķēršļu vairs nebūs, viņam 1. jūlijā kļūstot par ''Liverpool'' futbolistu.

Papildinājumu dienu pēc sezonas beigām izziņojusi arī Birmingemas ''Aston Villa'', kuru nākamajā sezonā pārstāvēs 22 gadus vecais balsta bussargs Bubakars Kamarā. Līdz šim francūzis spēlēja ''Ligue 1'' vicečempionē ''Marseille''.

Kamarā tieši Marseļā aizvadījis visu līdzšinējo karjeru. Viņš ir ''Marseille'' akadēmijas audzēknis un pirmajā komandā aizvadīja 130 mačus Francijas čempionātā. 22 gadus vecais francūzis ar Birmingemas klubu parakstījis piecu gadu līgumu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2022-05-23 18:51, pirms 2 gadiem
Un kapēc nevarēja pievienoties pirms pēdējas speles, ļoti kaitina

     [+] [-]

, 2022-05-23 18:57, pirms 2 gadiem
Bart Simpsons rakstīja: Un kapēc nevarēja pievienoties pirms pēdējas speles, ļoti kaitina
Tāpēc ka pāreju periods ir no jūlija un līdz tam laikam viņš skaitās Fulham futbolists.

     [+] [-]

, 2022-05-23 19:13, pirms 2 gadiem
...jauns, nekad nevar zināt, kādi tarakāni parādīsies ...tas ir kaķis maisā...reāls papildinājums ir 23- 26 gadus vecie...