Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

"Jūrmala/BTA" revanšējas "Babītei", uzvarot Spuņciemā

"Jūrmala/BTA" revanšējas "Babītei", uzvarot Spuņciemā
FK "Jūrmala/BTA"
Foto: Jānis Janums

Savu pirmo spēli 2011. gadā aizvadījis florbola klubs "Jūrmala/BTA"(8-4). Sev neierastajā mājas laukumā, Spuņciemā, ar rezultātu 7:5 izdevās uzveikt neērto pretinieci - sporta klubu "Babīte"(5-9). Uzvaras vārtus trešā perioda vidū guva šīs spēles vērtīgakais spēlētājs Krišjānis Zeps(3+1).

Arī šoreiz, raksturīgi 1. līgai, daudzi no komandu spēlētājiem dažādu iemeslu dēļ spēlei netika pieteikti. Jūrmalnieku rindās nespēlēja Kreicmanis, Miks, Veikša, Karnītis, Kļimovs, Vasaraudzis, Lahdesmaki, Bušs un Ošiņš. Babītieši nepieteica vienu no komandas līderiem - Milleru, kā arī, Liepu, Dinsbergu, Zariņu, Samedovu un Bērziņu.

Jūrmalnieku vārtos spēli iesāka Vaitužis, bet babītiešiem - Lukss. Informācija par konkrētām spēlētāju maiņām šoreiz, diemžēl, nav pieejama.

Spēles rezultātu pirmā perioda 10. minūtē pēc Fricberga piespēles atklāja Mārtiņš Druvkalns. Pēc minūtes jūrmalniekiem izdevās rezultāta starpību dubultot - vārtus no Regžas piespēles guva Keisters. Vēlāk veiksmīgi nospēlē Zeps, realizējot vairākumu, un uz rezultāta tablo - 3:0. Taču, atlikušajās piecās perioda minūtēs viss notika pēc pretēja scenārija - vispirms Haferbergs un Plēpis samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet tad Anģēns vairākumā panāca neizšķirtu - 3:3!

Spēle tika atsākta, jūrmalniekiem nomainot Vaituži. Viņa vietā vārtos stājās Dišereits. Abas komandas otro periodu uzsāka, pēc kārtas spēlējot vairākumā. "Babīte" savu iespēju neizmantoja, bet jūrmalnieki bija uzdevumu augstumos un atkal izvirzījās vadībā. Savus pirmos vārtus atgriežoties jūrmalnieku sastāvā guva Regža. Taču, babītieši spēja savākties uz perioda noslēdzošajām minūtēm un Balzaris spēles 38. minūtē atkal izlīdzināja rezultātu - 4:4. Interesanti, ka arī pirmajā komandu spēlē pēc nospēlētām divām trešdaļām rezultāts bija tieši 4:4...

Jāsaka, ka tur līdzības ar abu komandu pirmo sacensību beidzas. Trešā perioda sākumā skaitlisko vairākumu atkal nopelna jūrmalnieki. Lai gan to neizdodas izmantot, nedaudz vēlāk jūrmalnieki minūtes laikā nosver spēli sev par labu - savus otros vārtus gūst gan Druvkalns, gan Zeps. Tuvās perioda beigas un spēles rezultāts (6:4 par labu "Jūrmala/BTA") lika babītiešiem ņemt pusminūtes pārtraukumu, bet pēc tā vārtus guva viņu pretinieki. Zeps panāca 7:4, praktiski izšķirot spēles likteni. Noslēgumam tuvojoties Dūšelis vēl vienus vārtus atguva, taču atspēlēties "Babītei" laika nepietika un spēles beigu rezultāts - 7:5 Jūrmalnieku labā.

Spēles zvaigznes:

* Krišjānis Zeps #4 3+1 (tai skaitā arī uzvaras vārti);
** Mārtiņš Druvkalns #16 2+1;
*** Andris Regža #77 1+1 (atgriežoties jūrmalnieku sastāvā pēc 3 mēnešu nespēlēšanas).

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1. līga

FK "Jūrmala/BTA" - SK "Babīte" 7:5 (3:3; 1:1; 3:1)
Metieni: 43:27 (14:7; 17:12; 12:8)
Vārtsargi: Vaitužis (no 20:00 Dišereits) - Lukss
Soda minūtes: 4-6
Tiesneši: A. Kivkulis, J. Petrovs.

Izmantotie materiāli: Latvijas Florbola savienība » LV »...

Vai apmeklēsiet Jūrmalas kluba mājas spēles Spuņciemā?

  • 9

  • 6

  • 6