Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

1. līgā uzvar "Ādaži" un "Ķekavas Bulldogs"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

1. līgā uzvar "Ādaži" un "Ķekavas Bulldogs"
FK "Ādaži"
Foto: Mārcis Cickovskis

Vakar divas spēles tika aizvadītas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1. līgas Centra reģiona turnīrā. FK "Ādaži" savā laukumā ar 18:1 sagrāva "Ķekava 2", bet "Ķekavas Bulldogs" viesos ar 16:8 uzvarēja "Jelgavas novadu".

"Ķekava 2" florbolisti uz maču Ādažos bija ieradušies tikai astoņu laukuma spēlētāju sastāvā, tāpēc bija skaidrs, ka pret trim ādažnieku maiņām cīnīties viņiem būs grūti. 6. minūtes sākumā ķekavietis Harijs Kleins panāca izlīdzinājumu (1:1), bet, kā vēlāk izrādījās, tie bija viesu goda vārti. Ādažnieki uzvarēja vairāk nekā pārliecinoši – ar 18:1. Rezultatīvākie uzvarētāju sastāvā bija Ainārs Anis ar 7 (3+4) un Lauris Lancmanis ar 5 (3+2) punktiem.

Spēlē, kas notika Jelgavas sporta centrā, pēc pirmā perioda ar 4:2 vadībā atradās "Ķekavas Bulldogs". Pēc otrās trešdaļas viesu pārsvars bija vēl pieaudzis – 9:3, bet, skanot spēles beigu signālam, rezultātu tablo vēstīja par ķekaviešu pārliecinošu uzvaru ar 18:9. "Jelgavas novada" rindās rezultatīvākais bija Reinis Kundziņš ar četriem vārtu guvumiem, bet "Ķekavas Bulldogs" sastāvā izcēlās Ojārs Dārznieks ar 7 (6+1), Oskars Eglītis ar 6 (3+3), Reinis Papulis ar 4 (2+2) un Intars Labsvārds ar 4 (2+2) punktiem.

Izmantotie resursi:
floorball.lv