Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien florbols Ulbrokā, Ķekavā un Rīgā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien florbols Ulbrokā, Ķekavā un Rīgā
"Ķekava"
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā šodien paredzētas trīs spēles, kas norisināsies Ulbrokā, Ķekavā un Rīgas Olimpiskajā sporta centrā. Divas spēles notiks vīriešu 1. līgā – Ādažos un Jelgavā.

Vīriešu Virslīga

Pulksten 15.00 "Ulbroka/FS Masters" – SK "Pārgauja" (Ulbrokas sporta namā)
Ja "Ulbroka/FS Masters" vakar Talsos būtu uzvarējusi spēles pamatlaikā, šo maču varētu dēvēt par Virslīgas līderu dueli. Tagad "Ulbroka/FS Masters" ar 11 izcīnītajiem punktiem ieņem turnīra tabulas 4. vietu, bet Stalbes "Pārgauja" ar 12 punktiem atrodas vadībā, jo pateicoties labākai vārtu attiecībai apsteidz gan čempioni "RTU/Inspecta", gan vicečempioni "Lekringu". Vienīgo zaudējumu ulbrokieši piedzīvojuši pret "Ķekavu", bet stalbiešiem divi zaudējumi – pret Liepājas "Kuršiem" un Rīgas "RTU/Inspecta". "Pārgaujas" uzbrukuma līderis Lauris Ābols ar 23 (18+5) punktiem šobrīd ir rezultatīvākais turnīra spēlētājs. Ulbrokiešu sastāvā visvairāk punktu guvis Kārlis Bulāns – 13 (10+3). Stalbes komanda guvusi visvairāk vārtu (51) un visbiežāk spējusi to izdarīt kā skaitliskajā vairākumā (12), tā arī mazākumā (2). Spēlējot mazākumā, "Pārgauja" ielaidusi tikai trīs vārtus, kas arī ir labākais rezultāts Virslīgā. "Ulbroka/FS Masters" pagaidām ielaidusi tikai 19 vārtus. Salīdzinot vārtsargu sniegumu, līdz šim labāk veicies ulbrokietiem Indriķim Siliņam, kurš atvairījis 88,36 % metienu, kamēr stalbietis Anrijs Vents – 83,11 %. Ventam izdevies izdarīt divas rezultatīvas piespēles.

Pulksten 16.00 "Ķekava" - "Talsi/Triobet" (Ķekavas sporta namā)
Kā ķekavieši, tā arī talsenieki šosezon spēlē ļoti nestabili – gan spēj atņemt punktus līderiem, gan zaudēt pastarīšiem. Abām komandām ir pa divām uzvarām un vietas turnīra tabulas vidusdaļā. "Ķekavas" rindās rezultatīvākais ir Gunārs Klēģers, kuram 11 (7+4) punkti, bet "Talsi/Triobet" iz divi līderi ar 13 punktiem katram – Artis Raitums un Matīss Jansons. Starp vārtsargiem augstāk atrodas ķekavietis Ivars Dišereits, kurš gan aizvadījis tikai vienu spēli, toties atvairījis 90,91 % metienu. Talseniekam Mārim Ronim 83,93 % atvairītu metienu.

Pulksten 19.00 "RTU/Inspecta" – FK "Jūrmala" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
Tikai šovakar "RTU/Inspecta" aizvadīs pirmo spēli savā laukumā šosezon. Turnīru rīdzinieki sāka ar zaudējumu Cēsu "Lekringam", bet turpmākajās četrās spēlēs izcīnīja uzvaras, pakāpjoties uz 2. vietu. Šodien rīdziniekiem pretiniekos būs Virslīgas debitanti un reizē pastarīši, jo līdzšinējās trijās spēlēs "Jūrmala" piedzīvojusi tikai zaudējumus, bet kopumā iemesti seši vārti. Nav brīnums, ka jūrmalniekiem ir vissliktākā iemesto un ielaisto vārtu attiecība - -18. "RTU/Inspecta" sastāvā šobrīd rezultatīvākais ir Ainārs Juškēvičs ar 19 (11+8) punktiem, bet starp jūrmalniekiem Juris Keisters var palepoties ar trim vārtu guvumiem. "RTU/Inspecta" vārtsargs Andis Blinds šosezon atvairījis 85,62 % pretinieku metienu.

Vīriešu 1. līga

Pulksten 14.00 FK "Ādaži" – "Ķekava 2" (Ādažu sporta namā)

Pulksten 16.00 "Jelgavas novads" – "Ķekavas Bulldogs" (Jelgavas novada sporta zālē)

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +2 [+] [-]

, 2011-10-02 11:12, pirms 13 gadiem
Jau atkal ķekavieši iebaida savus pretiniekus?

     [+] [-]

, 2011-10-02 15:44, pirms 13 gadiem
par reklāmu - wtf?