Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Yankees" zaudē sezonas pirmo spēli

Juris Miņins
Juris Miņins

"Yankees" zaudē sezonas pirmo spēli
K.Č. Sabatia
Foto: AP

Aizvadītajā naktī savas pirmās spēles šajā sezonā aizvadīja lielākā daļa no Augstāko Beisbola līgu (MLB) vienībām. Un vienā no cīņām vieni no visa turnīra favorītiem Ņujorkas "Yankees" ar 5:10 bija spiesti atzīt Baltimoras "Orioles" pārākumu.

Šī spēle bija zīmīga ar to, ka ņujorkiešu rindās debitēja divi šīsvasaras lielākie komandas jaunieguvumi - K.Č. Sabatia un Marks Tekšeira, diemžēl, neviens no viņiem nebija glābējs vakardienas cīņā.

Pirmais rezultatīvais uzbrukums norisinājās spēles trešajā izspēlē, kad veiksmīgs sitiens padevās Džimijam Deimondam (rezultatīvs skrējiens Bretam Gārdneram), taču jau tajā pašā izspēlē, baltimorieši ne tikai prata atspēlēties, bet arī izvirzīties vadībā, bet piektajā izspēlē arī sasniegt ievērojamu rezultāta atstarpi no pretiniekem. Kā galvenais "vaininieks" atrāvienā bija Niks Markakis, kurš ne tikai diviem komandas biedriem ļāva sasniegt "māju", bet arī pats veica rezultatīvu uzbrukumu.

Sestajā un septītajā izspēlē "jeņķi", pēc Horhes Posadas un Hideki Matsui "home run" sitieniem, rezultāta starpību samazināja līdz minimumam, taču ne uz ko vairāk viesi nespēja izdarīt, bet "Orioles" palielināja pārsvaru - vispirms "home run" sitienu veica Cesars Izturis, bet vēlāk, pēc Obrija Hafa sitiena, rezultatīvi skrējieni izdevās jau pieminētajam Markakim un Adamam Džonsam.

"Šī bija smaga spēle. Es nevarēju atrast savu ritmu un nevarēju rast pareizos risinājumus pretinieku neitralizēšanā", pēc cīņas sacīja pats K.Č. Sabatia, "taču tas ir tikai sezonas sākums, pēc piecām dienām es būšu atpakaļ un centīšos nospēlēt labāk!"

Tāpat jāpiebilst, ka divas paredzētās spēles nenotika. Čikāgas "White Sox" un Kanzassitijas "Royals" cīņa tika atcelta sniega dēļ, bet Bostonas "Red Sox" un Tampabejas "Rays" spēla nenotika lietus dēļ.

MLB, 6. aprīļa spēļu rezultāti

Amerikas līga

ViesiMājniekiRezultāts
Klīvlendas "Indians"Teksasas "Rangers"1:9
Ņujorkas "Yankees"Baltimoras "Orioles"5:10
Detroitas "Tigers"Toronto "Blue Jays"5:12
Sietlas "Mariners"Minesotas "Twins"6:1
Oklendas "Athletics"Losandželosas "Angels"0:3

Nacionālā līga

ViesiMājniekiRezultāts
Ņujorkas "Mets"Sinsinati "Reds"2:1
Kolorado "Rockies"Arizonas "Diamondbacks"8:9
Vašingtonas "Nationals"Floridas "Marlins"6:12
Pitsburgas "Pirates"Sentluisas "Cardinals"6:4
Čikāgas "Cubs"Hjūstonas "Astros"4:2
Losandželosas "Dodgers"Sandjego "Padres"4:1

Izmantotie resursi:
espn.go.com

  +1 [+] [-]

, 2009-04-07 19:02, pirms 16 gadiem
Angels malaci

     [+] [-]

, 2009-04-07 19:09, pirms 16 gadiem
KK sabatia CC netulkojas kā KK, latviski izrunājot tas ir Sī Sī

     [+] [-]

, 2009-04-07 19:14, pirms 16 gadiem
MU_Fan rakstīja: KK sabatia CC netulkojas kā KK, latviski izrunājot tas ir Sī Sī
Karstens Čārlzs Sabatia.

     [+] [-]

, 2009-04-07 19:14, pirms 16 gadiem
Jaa Sabatia izchakareeja visu speeli.Laikam spiediens par lielu.Nav tas pats kas Milvokos speeleet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja