Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Makgregors un Monako princese dosies kopīgā izbraucienā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Makgregors un Monako princese dosies kopīgā izbraucienā
Monako princese Šarlēna un Konors Makgregors. Foto: TheNotoriousMMA

MMA slavenais īru cīkstonis Konors Makgregors un Monako princese Šarlēna dosies kopīgā izbraucienā, veicot 180 kilometrus ar ūdens velosipēdiem.

Patlaban 42 gadus vecā Šarlēna savulaik bija peldētāja un zem Dienvidāfrikas Republikas karoga piedalījās Sidnejas olimpiskās spēlēs un ieguva piekto vietu 4x100m stafetē. 2011. gadā kļuva par Monako prinča Albēra II laulāto draudzeni.

Konors Makgregors jūnijā paziņoja par cīkstoņa karjeras beigšanu. Jāpiebilst, ka patlaban 32 gadus vecais Makgregors par karjeras beigām informējis arī iepriekš, kas viņam nav liedzis pēc tam aizvadīt cīņas. Viņš sociālajos tīklos par savu aiziešanu no UFC rakstīja 2016. gadā un 2019. gadā, ko toreiz UFC prezidents Deina Vaits nodēvēja par Makgregora taktiku, lai iegūtu priekšrocības pārrunās.

Brauciens ieplānots 12.-13. septembrī, ar ūdens velosipēdiem tiks veikta 180 kilometrus gara distance no Korsikas uz Monako. Pasākuma dalībnieki jau sākuši trenēties, uz ūdens velosipēdiem tiek reklamēts Monako princeses fonds.

Izmantotie resursi:
sport.fr