Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

UFC rekordists: 17 gadīgs cīkstonis pārliecina Vaitu un paraksta līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

UFC rekordists: 17 gadīgs cīkstonis pārliecina Vaitu un paraksta līgumu
Rauls Rosass. Foto: marca.com

Meksikānis Rauls Rosass, kurš pilngadību atzīmēs tikai 8. oktobrī, kļuvis par jaunāko cīkstoni ar UFC līgumu kabatā. To viņš parakstījis pēc uzvaras pret astoņus gadus vecāku pretinieku.

17 gadus vecais Rauls Rosass nule piedalījās UFC prezidenta Deinas Vaita izveidotajā Contender Series, un ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pārspēja Mando Gutjeresu. Redzētais uz Vaitu atstājis paliekošu iespaidu, tāpēc Rosasam piedāvāts UFC līgums, ko viņš arī pieņēmis.

Jaunākais cīkstonis, kurš kāpis UFC oktagonā, bijis Dens Lozons – 18 gadu un 198 dienu vecumā. Lai Rosass rekordu pārspētu, viņam cīņā jāpiedalās nākamo 216 dienu laikā. Savukārt jaunākais UFC čempions bijis Džons Džounss – 23 gadu vecumā.

Gutjeresa pieveikšana jaunajam Rosasam bija karjeras sestā uzvara sešās cīņās, turklāt šī bija pirmā, kad pretinieks izturēja līdz galam. Meksikānis šobrīd dzīvo un trenējas Lasvegasā.

"Nevienam nevajadzētu būt pārsteigtam. Esmu jaunais karalis! Par čempionu kļūšu jau 20 gados! Cieņa visiem pārējiem, bet es būšu čempions 20 gados vai pat agrāk. Neviens mani neapturēs!" apņēmību pauda Rosass, kurš savu pirmo cīņu esot aizvadījis jau 15 gados.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-09-21 17:11, pirms 2 gadiem
Kādà svara kategorijā tas puika cīnàs?

     [+] [-]

, 2022-09-21 17:38, pirms 2 gadiem
ooosvalds rakstīja: Kādà svara kategorijā tas puika cīnàs?
Bantamweight