Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Holands cīņas laikā aprunājas ar Habibu, bet piedzīvo zaudējumu pret Bransonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Holands cīņas laikā aprunājas ar Habibu, bet piedzīvo zaudējumu pret Bransonu
Dereks Bransons kopā ar komandu. Foto: @DerekBrunson

Lasvegasā notikušajā “UFC Fight Night” Dereks Bransons vakara galvenajā cīņā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu (49:45, 49:46, 49:46) pieveica Kevinu Holandu.

Dereks Bransons sasniedza jaunu karjeras rekordu, piecas reizes noliekot pretinieku uz grīdas, un viņš dominēja piecu raundu cīņā. Kevins Holands centās izcelties ar šova elementiem - atrodoties uz grīdas, viņš atrada laiku, lai aprunātos ar pretinieku, vairākas reizes pārmija vārdus ar tiesnesi Herbu Dīnu un starp raundiem apsprieda dzīvi ar Habibu Nurgamedovu, kurš vēroja Lasvegasā notikušo cīņu. Tomēr runāšana bija vienīgais elements, kurā Holands bija pārāks.

Biju ļoti aizņemts ar centieniem iedot viņam pa seju, tāpēc īsti nepiefiksēju, ko viņš teica,” intervijā pēc uzvaras teica Bransons. “Ļoti gribējās viņam iedot pa muti tieši brīdī, kad viņš to virināja.” Kā atzina Bransons, viņš šo cīņu nav gaidījis ar īpašu nepacietību, jo vēlējies tikties ar pretinieku, kurš atrodas ranga pirmajā pieciniekā. Holands sevi pieteicis kā jauno talantu, tomēr pagaidām nav starp divīzijas līderiem.

Tiesneši vienbalsīgi lēma, ka Bransons bijis pārāks pirmajā, otrajā, trešajā un ceturtajā raundā. Savukārt piektais tika atdots Holandam. Viņš atzina, ka tieši pirms piektā raunda notikušajā sarunā ar Habibu saņēmis padomu, kā pareizāk dabūt pretinieku gar zemi, un tas nostrādājis. “Ļoti interesanti,” teica Holands.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-21 09:35, pirms 3 gadiem
Hollans uz šo cīņu nebija ieradies cīnīties.To vien darīja,kā bezjēgā runāja

  +1 [+] [-]

, 2021-03-21 17:10, pirms 3 gadiem
Šī bija smieklīgākā cīņa kuru esmu redzējis, malacis Hollands, reāli šodien nebija iznācis uzvarēt, bet just having fun 😂😂😂

     [+] [-]

, 2021-03-22 08:57, pirms 3 gadiem
Holands klauns,ar viņa attieksmi var iet dir.t!
Ceru ka Vaits nogriezīs viņam skābekli par sapi.to šovu.
Sievietēm beigas interesantas

     [+] [-]

, 2021-03-22 21:04, pirms 3 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Holands klauns,ar viņa attieksmi var iet dir.t!
Ceru ka Vaits nogriezīs viņam skābekli par sapi.to šovu.
Sievietēm beigas interesantas
Njā.... sapratus, ja vinētu un tad varētu vārīties, bet ierija bez ierunu zāģi, jo katrā raundā pēc pusminūtes ofensīvas bija uz dēļiem.

p.s. autoram jau laikam citas cīņas nemaz nenotika tajā vakarā.