Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Vera ar iespaidīgu nokautu izslēdz bijušo UFC čempionu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Vera ar iespaidīgu nokautu izslēdz bijušo UFC čempionu
Marlons Vera nokautē Dominiku Kruzu. Foto: twitter.com/UFC

Lielāko uzvaru karjerā izcīnījis ekvadoriešu UFC cīkstonis Marlons Vera (20-7-1), kurš ceturtajā raundā ar nevainojamu spērienu nokautēja bijušo UFC čempionu Dominiku Kruzu (24-4).

• Punktu cīņai Vera pielika ceturtajā raundā, kad izmantoja Kruza neuzmanības brīdi aizsardzībā. Mēģinot izvairīties no Veras sitieniem, Kruzs mainīja virzienu, ko uzreiz pamanīja pretinieks, kurš ar spērienu pa Kruza degunu nosūtīja pieredzējušo pretinieku nokautā ar seju pa priekšu.

• 29 gadus vecajam Veram šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas, kas vēl vairāk ekvadorieti pietuvos kārotajai titulcīņai. Vieglākā svara divīzija gan šobrīd ir viena no spēcīgākajām UFC, un pretendentu uz jostu netrūkst. Rudenī čempions Aldžameins Stērlings aizstāvēs titulu pret bijušo tā īpašnieku Tīdžeju Dilašovu, un tajā pašā vakarā cīnīsies arī Pjotrs Jans un UFC zvaigzne Šons O`Melijs. Tāpat gaidāma cīņa starp Žuzē Aldo un Merabu Dvališvili.

• "Ienācu šajā sportā, lai būtu pasaules čempions. Turpināšu strādāt un sadot visiem pa pakaļu. Es būšu pasaules čempions," pēc cīņas teica Vera.

• Pieredzējušajam Kruzam, cīnoties savu skatītāju priekšā Sandjego, piederēja līdzjutēju atbalsts, taču 37 gadus vecajam cīkstonim vakars beidzās brutāli. Bijušajam UFC čempionam šī bija pirmā karjeras sakāve ne-titulcīņā.

• Cīņas sākumā Kruzs uzspieda augstu tempu jau no pirmajām minūtēm. Amerikānis sev ierastā manierē daudz kustējās un izdarīja sitienus ar lielu intensitāti. Vera gan nekur nesteidzās un izvēlējās savus sitienus uzmanīgāk, un tajos ielika lielāku spēku, Kruzu nosūtot arī nokdaunā.

• Līdz ceturtajam raundam Kruzam bija labi izdevies izvairīties no Veras trumpja - spērieniem, bet tad ekvadorietis izkārtoja sev izšķirošo momentu izslēdzot pretiniekam gaismas.

• Pirms šīs cīņas Vera un Kruzs ieņēma attiecīgi piekto un astoto vietu UFC vieglākā svara divīzijas reitingā.

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-08-21 14:03, pirms 2 gadiem
"izslēdz ar nokautu" kurā rokā viņš paņēma to nokautu?

Viņš vnk nokrita ar seju pa priekšu. Tā sanāca, nevis "nosūtīja pieredzējušo pretinieku nokautā ar seju pa priekšu."