Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Nurmagomedova menedžeris noraida baumas par Habiba karjeras beigām

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Nurmagomedova menedžeris noraida baumas par Habiba karjeras beigām
Habibs Nurmagomedovs. Foto: Valery Sharifullin/TASS/Scanpix

MMA cīņas superzvaigzne Habibs Nurmagomedovs (Krievija) patlaban sēro par sava tēva un trenera Abdulmanapa nāvi, kas iestājās koronavīrusa izraisīto sarežģījumu dēļ. Dagestānas cīkstoņa menedžeris Ali Abdelazizs noraida baumas par Habiba karjeras beigām.

Atgādinām, ka 25. aprīli kļuva zināms, ka Habiba tēvs un treneris Abdulmanaps Nurmagomedovs tika aizvests uz Mahačkalas slimnīcu, bet maija sākumā tika nogādāts Maskavas hospitālī. 57 gadus vecais dagestānis sākotnēji atteicās no Covid-19 testa, bet galu galā tas izrādījās pozitīvs. Koronavīruss izraisīja sarežģījumus ar sirdi un aknām. Pēc sirds operācijas nonāca komā, kas, iespējams, bija mākslīgi izraisīta, lai sargātu dzīvību. 3. jūlijā iestājās nāve.

Habiba menedžeris Ali Abdelazizs: "Daži Krievijas mediji rakstīja, ka es teicu, ka Habibs noslēdz karjeru. Tie ir absolūti meli. Viņš sēro par tēva nāvi. Vēlos, lai šajā situācijā visi izturētos ar sapratni un nepublicētu viltus ziņas."

Kā jau ziņots, 2018. gada aprīlī Habibs Nurmagomedovs pārspēja amerikāni Elu Jakvintu, kļūstot par UFC čempionu. Profesionālajā karjerā dagestāņa bilance šobrīd ir 28-0.

Izmantotie resursi:
@AliAbdelaziz00 / rsport.ria.ru

  +1 [+] [-]

, 2020-07-12 16:36, pirms 4 gadiem
Kā jau ziņots, 2018. gada aprīlī Habibs Nurmagomedovs pārspēja amerikāni Elu Jakvintu, kļūstot par pirmo UFC čempionu no Krievijas.

Taa gan nav taisiba!