Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Cirkunovs guvis savainojumu, šomēnes paredzētā cīņa atcelta

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Cirkunovs guvis savainojumu, šomēnes paredzētā cīņa atcelta
Miša Cirkunovs. Foto: AFP/Scanpix

Savainojuma dēļ uz vēl ilgāku laiku sava atgriešanās UFC cīņu apritē būs jāatliek Latvijā dzimušajam Kanādas pārstāvim Mihailam Cirkunovam (15-5), kuram naktī uz 20. decembri Lasvegasā bija paredzēta cīņa ar amerikāni Raienu Spanu.

Kanādas vadošā sporta ziņu medija TSN apskatnieks Ārons Bronsteters ziņo, ka traumu guvušā Mihaila Cirkunova cīņa ar Raienu Spanu varētu tikt pārcelta uz februāri. Sīkākas detaļas par Cirkunova savainojumu nav zināmas.

33 gadus vecais pussmagā svara cīkstonis pašreiz ieņem desmito vietu savas divīzijas UFC reitingā, savukārt Spans ierindojas divas vietas zemāk. Cirkunovs, kurš kopā ar ģimeni no Latvijas uz Kanādu emigrēja 13 gadu vecumā, savu iepriekšējo cīņu aizvadīja 2019. gada septembrī, pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pieveicot austrālieti Džimiju Krutu.

Cirkunovs UFC rindās cīnās kopš 2015. gada. Savu karjeru pasaules vadošās MMA sporta organizācijas rindās pussmagā svara divīzijas pārstāvis uzsāka ar četru uzvaru sēriju, tās ietvaros pieveicot arī šā brīža reitinga astoto numuru Ņikitu Krilovu. Vienīgos trīs zaudējumus līdzšinējās deviņās UFC cīņās Cirkunovs piedzīvojis pret Gloveru Tešeiru un Volkanu Ozdemiru, kas cīnījušies arī par UFC titulu, kā arī pret Džoniju Volkeru.

Latviešu cīkstoņa un amerikāņa Spana duelis gan nav lielākais iztrūkums sākotnējā ''UFC Vegas 17'' cīņu šova sarakstā. Atcelta pusvidējā svara divīzijas UFC reitinga trešā numura Līona Edvardsa (18-3) duelis ar uzlecošo zvaigzni Hamzatu Čimajevu (9-0), kam tika atvēlēts vakara main event statuss. Edvardss, kurš uzkrājis astoņu uzvaru sēriju, dažādu iemeslu dēļ nav cīnījies kopš pagājušā gada 20. jūlija, kad pieveica bijušo UFC vieglā svara čempionu Rafaelu Dos Anjosu. Šoreiz britu cīkstoņa ceļā stājusies Covid-19 infekcija. UFC strādā pie Edvardsa un Čimajeva cīņas pārcelšanas uz vēlāku laiku, bet ''UFC Vegas 17'' galvenā cīņa tagad būs citu pusvidējā svara pārstāvju duelis - bijušais titula pretendents Stīvens Tompsons (15-4-1) pret Džefu Nīlu (13-2).

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/2020/12...

     [+] [-]

, 2020-12-07 14:15, pirms 3 gadiem
Divas interesantas cīņas mīnusā. Slikti. Aizdomīgi daudz traumu pēdējā laikā