Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

UFC šovā neviena cīņa nenonāk līdz tiesnešu lēmumam

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

UFC šovā neviena cīņa nenonāk līdz tiesnešu lēmumam
Džamals Hils. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kārtējā UFC cīņu vakarā, kas vakarnakt risinājās Lasvegasā, cīkstoņi parūpējās par vairākiem momentiem savu karjeru spilgtāko momentu video rullīšiem. Visas desmit cīņas noslēdzās priekšlaicīgi, tajā skaitā septiņas - ar nokautu vai tehnisko nokautu.

• Šova galvenajā cīņā lielāko uzvaru karjerā guva pussmagā svara cīkstonis Džamals Hils (11-1), kurš ceturtajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica bijušo UFC titula pretendentu Tjagu Santušu (22-11).

• Hilam šī bija trešā uzvara pēc kārtas, bet ceturtā, kurā izdevies uzvarēt ar nokautu. Amerikāņa sitieni atrada mērķi visas cīņas gaitā. Santušs mēģināja pavērst notikumus sev labvēlīgā gultnē un pārvest cīņu parterā, taču Hils prasmīgi aizsargājās un neļāva brazīlietim uzspiest savu cīņas plānu.

• Vēlākajos raundos Hilam bija atlicis arī vairāk spēka, un izšķirošais spiediens ceturtajā raundā arī vainagojās panākumiem - Santušs tika nolikts guļam, kur pēc vēl vairāk Hila sitieniem tiesnesis cīņu apturēja. Amerikānis pauda, ka ir gatavs vēl lielākiem izaicinājumiem, metot izaicinājumu gan UFC pussmagā svara čempionam Jirži Prohāzkam, gan bijušajam titula īpašniekam Janam Blahovičam. Pieredzējušajam Santušam gan šis bija piektais zaudējums iepriekšējās sešās cīņās.

• Liels panākums arī pusvidējā svara divīzijas pārstāvim Džefam Nīlam (15-4), kurš trešajā raundā ar brutālu nokautu pieveica brazīlieti Visenti Luki (21-9-1).

• "Esmu gribējis cīnīties ar Luki vai tādu kā viņš. Viņš no manis izvilka ārā suni," pēc uzvaras izteicās Nīls. Duelis patiešām izvērtās par suņu cīņu, abiem sev raksturīgā stilā nevairoties apmainīties ar spēcīgiem sitieniem tuvā distancē.

• Jau pirmajā raundā Nīlam izdevās pretinieku uzlikt uz grīļīgām kājām, tomēr Luke turējās pretī un otrajā raundā jau izskatījās labāk. Tomēr trešajā cēlienā atkal aktīvāks bija Nīls, kurš ar teicamu sitienu sēriju pretinieku nokautēja, Lukem nokrītot zemē ar seju pa priekšu. Pēc uzvaras amerikānis izaicināja uz dueli Gilbertu Bērnsu.

• Par jauno UFC realitātes šova "The Ultimate Fighter" uzvarētāju smagsvaru sezonā, kurā treneru lomās iejutās Amanda Nunisa un Džuliana Penja, kļuva Muhameds Usmans (8-2). Nigērietis otrajā raundā nokautēja Zeku Paugu (5-1).

• Jāatzīmē, ka iepriekš "The Ultimate Fighter" titulu izcīnījis arī smagsvara vecākais brālis Kamaru Usmans - UFC pusvidējā svara čempions un numur viens cīkstoņu pound-for-pound reitingā. Muhamedam Usmanam uzvaru atnesa teicams kreisais āķis, pēc kā Pauga tika nolikts uz oktagona dēļiem.

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/

     [+] [-]

, 2022-08-07 22:01, pirms 2 gadiem
Kaut kā pagarlaicīgi bija,Nīls labs,Santošs ir izbeidzies