Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Blahovičs sagādā Adesanjam pirmo zaudējumu karjerā un nosargā UFC titulu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Blahovičs sagādā Adesanjam pirmo zaudējumu karjerā un nosargā UFC titulu
Jans Blahovičs darbībā. Foto: twitter.com/UFC

Par pārsteigumu parūpējās UFC pussmagā svara čempions Jans Blahovičs (28-8), kurš ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem sakāva organizācijas superzvaigzni un vidējā svara titula īpašnieku Izraelu Adesanju (20-1). Savu čempiones jostu pārliecinoši nosargāja Amanda Nuniša, savukārt ar nelāgu atgadījumu noslēdzās Pjotra Jana (15-2) un Aldžameina Sterlinga (20-3) titulcīņa.

Bukmeikeru vērtējumā pirms cīņas favorīts bija tieši Izraels Adesanja, kurš šonakt aizvadīja savu pirmo MMA cīņu pussmagajā svarā, cenšoties tikt pie savas otrās UFC čempiona jostas. Tomēr kārtējo reizi kritiķus apklusināt izdevās Janam Blahovičam, kurš nosargāja titulu savā pirmajā aizstāvēšanas cīņā. Pilnu piecu raundu garumā bija vērojama taktiska cīņa, kurā pārāks izrādījās 38 gadus vecais Polijas cīkstonis. Izšķirošo soli pretī uzvarai Blahovičs spēra pēdējos divos raundos, izmantojot savu ievērojamo pārsvaru un auguma priekšrocības cīņā parterā.

"Domāju, ka viņš būs nedaudz ātrāks,'' pēc cīņas atzina Blahovičs. "Zināju, ka parterā būšu labāks. Man vajadzēja sagaidīt labu momentu un to izmantot. Mani jārespektē kā īstu čempionu." Poļu cīkstonis arī atklāja, ka viņam padomā ir jau nākamais pretinieks - brazīliešu veterāns Glovers Tešeira, kurš izvirzījies kā galvenais pretendents cīņā par pussmagā svara titulu.

Pirmo raundu abi cīkstoņi veltīja viens otra izlūkošanai, bet otrajā raundā pamazām atvērās. Adesanja centās turēt pretinieku distancē, bet Blahovičam pāris reizes arī izdevās to veiksmīgi samazināt un trāpīt. Trešā raunda sākumā risinājās atklātāka sitienu apmaiņa - Adesanja izlaida labu poļa sitienu, pēc kā tika piespiests klinčā, taču, tiekot no tās vaļā, atbildēja ar precīziem sitiem galvā un spērieniem ķermenī.

Adesanja nepārtraukti centās mānīt pretinieku un atrast robus Blahoviča aizsardzībā - Polijas cīkstonis pāris sitienus izlaida, taču tos diezgan droši uzņēma, atbildot arī pats. Blahovičs divreiz piespieda pretinieku klinčā, tomēr Adesanja labi aizsargājās. Ceturtajā raundā Jaunzēlandes cīkstonis izlaida ļoti bīstamu pretinieka sitienu, bet raunda vidū polim pirmoreiz izdevās pārvest cīņu parterā, kur Blahovičam bija priekšrocības, īpaši ņemot vērā krietni lielāko svaru.

Cīņa bija ļoti līdzvērtīgi aizritējusi līdz pat piektajam raundam. Cīnoties stājā, pamazām pārsvaru ieguva Adesanja, taču Blahovičs teicami izmantoja nelielu pretinieka atslābuma brīdi, izpildot lielisku takedown aptuveni divas minūtes līdz raunda beigām. Blahovičs uz astoņstūra dēļiem pārliecinoši nokontrolēja pretinieku - priekšlaicīgi cīņu pabeigt polim neizdevās, taču tā droši tika novesta līdz uzvarai.

31 gadu vecais Adesanja līdz šim bija praktiski iztīrījis vidējā svara divīziju un ar pamatotām ambīcijām centās ielauzties smagākajās kategorijās. Cīkstonis apstiprināja arī iepriekš izteiktos plānus nākamo cīņu atkal aizvadīt vidējā svarā, taču solīja, ka pussmagā svara divīzijā vēl atgriezīsies: "Uzdrīksties būt izcils. Visiem kritiķiem varu teikt, ka es esmu tas, kurš liek visu uz spēles. Ķermeņa gabarītu atšķirība bija faktors, bet manai tehnikai bija jābūt daudz labākai." Adesanja gan pēc zaudējuma bija šķietami labā omā un abi ar Blahoviču pēc cīņas nedaudz pajokoja turpat astoņstūrī.

Pavisam ātri savu darbiņu paveica divu UFC divīziju čempione Amanda Nuniša (21-4) - brazīlietei bija nepieciešamas vien divas minūtes un trīs sekundes, lai nosargātu sev piederošo titulu pusvieglajā svarā pret austrālieti Meganu Andersonu (11-5). Nuniša jau no pirmajām sekundēm apliecināja savu milzīgo favorītes statusu, trāpot vairākus labus sitienus, viegli nogāza pretinieci zemē un izkārtoja rokas laušanas paņēmienu, no kā Andersonei nebija iespēju izlauzties.

Brazīlijas cīkstone ir viena no četriem UFC atlētiem, kas vienlaicīgi bijusi divu svara kategoriju čempiones statusā, tomēr ne Denielam Kormjē, ne Henrijam Sehudo, ne Konoram Makgregoram nebija izdevies aizstāvēt abas jostas. Nuniša vairākkārt aizstāvējusi vieglākā svara titulu, bet šonakt otro reizi nosargāja arī pusvieglā svara jostu.

Par jauno UFC vieglākā svara čempionu kļuva Aldžameins Sterlings (20-3), kurš gan to paveica nebūt ne patīkamā veidā - diskvalifikāciju par aizliegtu spērienu ar ceļgalu saņēma Pjotrs Jans (15-2), kuram tā bija pirmā titula aizstāvēšanas cīņa. Līdz tam Jans gan atradās vadībā pēc punktiem.

Cīņu ļoti aktīvi un ar lielu spiedienu sāka Sterlings, tomēr nedaudz efektīvāks savos uzbrukumos bija čempions. Pēc izlaista sitiena galvā Sterlings tika nosūtīts nokdaunā, tāpat tieši Jans bija pirmais, kuram izdevās nogāzt pretinieku zemē un pārvest cīņu parterā, ko pirms cīņas kā savu galveno plānu un priekšrocību bija minējis Sterlings. Realitātē šajā elementā gan krietni pārāks bija Jans, kurš droši apturēja lielu daļu Sterlinga takedown mēģinājumu un regulāri pretinieku gāza zemē pats.

Ar katru raundu iniciatīva arvien vairāk pārgāja krievu cīkstoņa pusē. Jans bez lielām problēmām uzņēma visus Sterlinga sitienus un vairākkārt labi trāpīja. Sterlings, kurš pirmo reizi savā UFC karjerā cīnījās piecu raundu duelī, acīmredzami sāka dzist. ASV cīkstonis centās dažādot savus uzbrukumus, taču lielu skādi Janam nodarīt nespēja. Negaidīts pavērsiens gan izšķīra cīņu ceturtajā raundā - Sterlingam esot tupus uz zemes, Jans pēkšņi raidīja neatļautu spērienu ar ceļgalu tieši pretiniekam pa pieri, pēc kā Sterlings vairs nespēja cīņu turpināt.

UFC komentētājs Džo Rogans pēc cīņas gan atklāja, ka norādījumu izdarīt liktenīgo spērienu Jans saņēmis no saviem sekundantiem, pieļaujot iespēju, ka noticis kāds pārpratums komunikācijā. "Tas nebija veids, kādā vēlējos kļūt par čempionu. Atvainojos visiem faniem un ceru, ka varēsim šo cīņu sarīkot vēlreiz,'' izteicās Sterlings.

Savu septīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja dagestāņu vieglā svara cīkstonis Islams Mahačevs (19-1), kurš ar žņaugšanas paņēmienu trešajā raundā pieveica amerikāni Drū Doberu (23-10). UFC čempiona Habiba Nurmagomedova treniņpartneris ar titulēto tautieti savā stūrī demonstrēja dominējošu sniegumu parterā, neitralizējot Dobera pretestību. Uzvaru izcīnīja arī bijušais UFC vieglākā svara čempions Dominiks Kruzs (23-3), ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pieveicot Keisiju Kenniju (16-3-1). Jāatzīmē, ka piecas undercard cīņas beidzās ar nokautu vai tehnisko nokautu.

''UFC 259'' rezultāti

Nr.Cīņa (pasvītrots uzvarētājs)MetodeRaunds (min.)
15.Jan Blachowicz vs. Israel AdesanyaDecision (unanimous)5 (5:00)
14.Amanda Nunes vs. Megan AndersonSubmission (triangle armbar)1 (2:03)
13.Petr Yan vs. Aljamain SterlingDisqualification (illegal knee)4 (4:29)
12.Islam Makhachev vs. Drew DoberSubmission (arm-triangle choke)3 (1:37)
11.Thiago Santos vs. Aleksandar RakicDecision (unanimous)3 (5:00)
10.Dominick Cruz vs. Casey KenneyDecision (split)3 (5:00)
9.Song Yadong vs. Kyler PhillipsDecision (unanimous)3 (5:00)
8.Joseph Benavidez vs. Askar AskarovDecision (unanimous)3 (5:00)
7.Rogerio Bontorin vs. Kai Kara-FranceKO (punches)1 (4:55)
6.Tim Elliott vs. Jordan EspinosaDecision (unanimous)3 (5:00)
5.Kennedy Nzechukwu vs. Carlos UlbergKO (punches)2 (3:19)
4.Sean Brady vs. Jake MatthewsSubmission (arm-triangle choke)3 (3:28)
3.Livia Renata Souza vs. Amanda LemosTKO (punches)1 (3:29)
2.Uros Medic vs. Aalon CruzTKO (punches)1 (1:40)
1.Mario Bautista vs. Trevin JonesTKO (punches)2 (0:40)

     [+] [-]

, 2021-03-07 08:35, pirms 3 gadiem
Autors preciizi aprakstiijis, pirms peedeejaa izskatiijaas 2:2 peec raundiem. 5. raunds Blahovicham, godiiga uzvara.

Nezinu, kur tur viens tiesnesis saskatiija 49-45...

     [+] [-]

, 2021-03-07 08:35, pirms 3 gadiem
Interesanta skatāma cīņa nebūtu takedown tik ilgs 4.raunda adesanya paņemtu
p.s. yans pilnīgs zābaks.. visu cīņu nomētāja strelingu pa zemi bija 100% bet te paņem iemauc ar celi
Nunesai vipar ar mužikiem jācīnas

     [+] [-]

, 2021-03-07 08:36, pirms 3 gadiem
Blahovičš vnk pārāk liels priekš Izija.Ja Iziju noliek uz dēļiem tad viņu vnk fiziski nevar dabūt nost.

Yans domājams vnk aizmirsa par to noteikumu,un noteikti necentās kaut kā savainot.Tādai cīņai jādod ir no contest.Atdod titulu būtu vājprāts ar DQ.

Nunjesa var iet pensijā.Te vispār nav jēgas viņai turpināt cīnīties

Komentēšana gan bija super riebība no Rogana&co.Es saprotu tev patīk Izijs,bet nu varētu komentēt netrāli

     [+] [-]

, 2021-03-07 08:52, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Blahovičš vnk pārāk liels priekš Izija.Ja Iziju noliek uz dēļiem tad viņu vnk fiziski nevar dabūt nost.

Yans domājams vnk aizmirsa par to noteikumu,un noteikti necentās kaut kā savainot.Tādai cīņai jādod ir no contest.Atdod titulu būtu vājprāts ar DQ.

Nunjesa var iet pensijā.Te vispār nav jēgas viņai turpināt cīnīties

Komentēšana gan bija super riebība no Rogana&co.Es saprotu tev patīk Izijs,bet nu varētu komentēt netrāli
Go3 komentētāji nebija labāki,kādas 5-10 minūtes runāja par to, ka Sterlings 100% tēlo,bet pats jocīgākais bija tas,ka viens no komentētājiem apgalvoja,ka UFC poster'ā vajadzēja Blahovičam būt ar virvi,jo tas palīdzētu šo cīņu "labāk" pārdot...vnk WTF???Es ceru,ka viņš vienkārši neiedomājās par to iespējamo zemtekstu,kuru ļoti viegli varētu saskatīt

  -4 [+] [-]

, 2021-03-07 08:58, pirms 3 gadiem
uz papīra tāda bomba šitas card, bet reālitātē tāds meh vien bija.

     [+] [-]

, 2021-03-07 09:04, pirms 3 gadiem
Laba cīņu nakts, daudz labu cīņu. Amandai garlaicīgi, Blahovičs pret Izzy ļoti prātīga, tehniska cīņa, Jans malacis. Žēl par Pjotru - šis ir baigā mašīna un dominēja Sterlingu (kurš ir ļoti labs, bet Pjotrs vienkārši ir labāks), pārsteidza, ka tieši takedownos šitā izskoloja. Celis stulba - mirkļa laža un pārpratums. Kas attiecas uz Aljo uzvedību - viņš, protams, bija cietis un turpināt cīņu būtu liels risks veselībai, bet nu pietēloja un izmantoja situāciju nereāli. Legāli, protams. Obligāts run it back.

     [+] [-]

, 2021-03-07 09:06, pirms 3 gadiem
H3lp^ rakstīja: uz papīra tāda bomba šitas card, bet reālitātē tāds meh vien bija.
Tiešām nepatika? Man patika gandrīz visas cīņas, sākot ar early prelims (lielākā daļa beidzās priekšlaicīgi). Ok, Amandai bija garlaicīgi (paredzami), bet Izzy vs Jan bija tehniska, gudra cīņa (vizuāli varbūt tas neliekas tik aizraujoši), bet Yan vs Sterling no title fight līdz celim bija lieliska klope.

     [+] [-]

, 2021-03-07 09:11, pirms 3 gadiem
Vispār Pjotrs šodien vairāk izskatījās pēc Viacheslav Datsik.... Tiešām. Tikai nometis pamatīgi svaru. Celis beigās ļoti nesportiski.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-07 09:17, pirms 3 gadiem
Būba rakstīja: Laba cīņu nakts, daudz labu cīņu. Amandai garlaicīgi, Blahovičs pret Izzy ļoti prātīga, tehniska cīņa, Jans malacis. Žēl par Pjotru - šis ir baigā mašīna un dominēja Sterlingu (kurš ir ļoti labs, bet Pjotrs vienkārši ir labāks), pārsteidza, ka tieši takedownos šitā izskoloja. Celis stulba - mirkļa laža un pārpratums. Kas attiecas uz Aljo uzvedību - viņš, protams, bija cietis un turpināt cīņu būtu liels risks veselībai, bet nu pietēloja un izmantoja situāciju nereāli. Legāli, protams. Obligāts run it back.
Pietēloja? 😂😂 tu ar savu dīvāna pirdēja fizisko formu mēnesi slimnīcā gulētu no tāda sitiena

     [+] [-]

, 2021-03-07 09:23, pirms 3 gadiem
Būba rakstīja: Tiešām nepatika? Man patika gandrīz visas cīņas, sākot ar early prelims (lielākā daļa beidzās priekšlaicīgi). Ok, Amandai bija garlaicīgi (paredzami), bet Izzy vs Jan bija tehniska, gudra cīņa (vizuāli varbūt tas neliekas tik aizraujoši), bet Yan vs Sterling no title fight līdz celim bija lieliska klope.
nesaku, ka nepatika, bet biju gaidījis kādu KO no main card, Yan iespējams būtu to izdarījis, jo Sterling galīg lēns uz viņa fona palika, bet nu tas celis. Izzy vs Jan cīņa patika, tur bija viss. Jā, bus japaskatās prelims.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-07 09:31, pirms 3 gadiem
taspatspuisis rakstīja: Pietēloja? 😂😂 tu ar savu dīvāna pirdēja fizisko formu mēnesi slimnīcā gulētu no tāda sitiena

Jā, jā - 5min pēc sitiena nevar piecelties pat uz sekundi, 10min pēc sitiena sniedz normālu interviju Tu parasti pird dīvānā?

  +1 [+] [-]

, 2021-03-07 09:56, pirms 3 gadiem
Labi ka taa rakstīja: Autors preciizi aprakstiijis, pirms peedeejaa izskatiijaas 2:2 peec raundiem. 5. raunds Blahovicham, godiiga uzvara.

Nezinu, kur tur viens tiesnesis saskatiija 49-45...
Nezinu, kur tu tur ieraudzīji 2-2. Jans edgoja pirmo raundo, pārliecinoši uzvarēja otro, ceturto un piekto. Nekas tur nebija tuvs

     [+] [-]

, 2021-03-07 10:10, pirms 3 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Nezinu, kur tu tur ieraudzīji 2-2. Jans edgoja pirmo raundo, pārliecinoši uzvarēja otro, ceturto un piekto. Nekas tur nebija tuvs
Kaa luudzu - paarliecinoshi uzvareeja otro???

  +2 [+] [-]

, 2021-03-07 10:17, pirms 3 gadiem
haraldinho rakstīja: Go3 komentētāji nebija labāki,kādas 5-10 minūtes runāja par to, ka Sterlings 100% tēlo,bet pats jocīgākais bija tas,ka viens no komentētājiem apgalvoja,ka UFC poster'ā vajadzēja Blahovičam būt ar virvi,jo tas palīdzētu šo cīņu "labāk" pārdot...vnk WTF???Es ceru,ka viņš vienkārši neiedomājās par to iespējamo zemtekstu,kuru ļoti viegli varētu saskatīt
Tev ir WTF, jo tu nezini backstory par Jan virvi. Polijā ir sens ticējums, ka cilvēks, kurš ir pakāries virvē, tad nogriežot un paturot to virvi, tas nes veiksmi. Jans vienam pašnāvniekam nogrieza to virvi un to nēsā kā veiksmes simbolu.

     [+] [-]

, 2021-03-07 10:21, pirms 3 gadiem
Labi ka taa rakstīja: Kaa luudzu - paarliecinoshi uzvareeja otro???
Nu es neteiktu, ka super pārliecinoši, bet viņam bija stati arī labāki tajos "strīdīgakos roundos" - Stats | UFC

     [+] [-]

, 2021-03-07 11:11, pirms 3 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Nu es neteiktu, ka super pārliecinoši, bet viņam bija stati arī labāki tajos "strīdīgakos roundos" - http://ufcstats.com/fight-details/7de9867b7cc2b1b1
Paldies par linku. Jaa, 2. un 3. raunds patieshaam bija liidziigi, protams, Blahovicham takedown raundi (vispaar esmu paarsteigts, ka no tiesneshiem 4. tik liidziigi tika noveerteets).

Adesanya daljeeji pats vainiigs, ka tik leeni iesaaka, respekteejot Jana speeku. Pats arii intervijaa atzina, ka nav paraadiijis savu sniegumu, tehniku, taa arii bija. Veelaak jau esot uz zemes, neko paraadiit vairs nebija iespeeju.

     [+] [-]

, 2021-03-07 11:50, pirms 3 gadiem
Būba rakstīja: Jā, jā - 5min pēc sitiena nevar piecelties pat uz sekundi, 10min pēc sitiena sniedz normālu interviju Tu parasti pird dīvānā?
pirmo reizi skatījies UFC vai vienkārši esi nedaudz atpalicis? 95% no pēc ciņas intervijām visi stāv KĀJĀS un runā, SĒŽOT intervijas sniedz, ja ir trauma, domā vienkārši tāpat izdomāja pasēdēt? Bija sitiens pa celi un uzreiz izslēdzi TV, ka neredzēji, ka viņš vairākas reizes nespēja piecelties un intervijā ar saliektu muguru un nokārtu galvu runāja? Debiloīds

  +1 [+] [-]

, 2021-03-07 17:44, pirms 3 gadiem
Komentētājs pareizi pateica, ka pirms pēdējā raunda bija 2:2 Adesanjam un Blahovicam! Bija ļoti līdzīga cīņa un tur savādāk nevarēja dot. 1 un 3 Adesanjam, 2 un 4 raundu Janam. Es arī nesapratu to viena tiesneša 49:45 wtf. Blahovičs vienīgais kāpēc vinnēja manā skatījumā, ka viņam tomēr izdevās uztaisīt 2 take downus un 5 raundu līdz ar yo arī paņēma un visu cīņu. Bet godīgi vinnēja. Un respect, ka arī Adesanja to atzina. Šitāda attieksme paraugs vispār. Arī piekrītu Bostonietim, ka Pjotra Jana cīņā bija jābūt no contest un remačam. Jo sviests šitā iegūt titulu, arī pats Sterlings, lai arī kāds zīmulis, domāju nav priecīgs par šādu titula iegūšanu.

     [+] [-]

, 2021-03-07 17:58, pirms 3 gadiem
fantomas rakstīja: Komentētājs pareizi pateica, ka pirms pēdējā raunda bija 2:2 Adesanjam un Blahovicam! Bija ļoti līdzīga cīņa un tur savādāk nevarēja dot. 1 un 3 Adesanjam, 2 un 4 raundu Janam. Es arī nesapratu to viena tiesneša 49:45 wtf. Blahovičs vienīgais kāpēc vinnēja manā skatījumā, ka viņam tomēr izdevās uztaisīt 2 take downus un 5 raundu līdz ar yo arī paņēma un visu cīņu. Bet godīgi vinnēja. Un respect, ka arī Adesanja to atzina. Šitāda attieksme paraugs vispār. Arī piekrītu Bostonietim, ka Pjotra Jana cīņā bija jābūt no contest un remačam. Jo sviests šitā iegūt titulu, arī pats Sterlings, lai arī kāds zīmulis, domāju nav priecīgs par šādu titula iegūšanu.
Un tur jau tā lieta, gan Joe Rogan, gan DC komentēja main cīņu ļoti neobjektīvi un bija acīredzami par Izzy. Nebija nekāds 2:2, paskatamies status - Jan's izdarīja vairāk precīzus sitienus, vairāk par galvu, kamēr Izzy kaut kāds low kickus. Statistika visu atspoguļo precīzi un es arī dotu 4 roundus Janam.

Par komentēšanu pat ļoti daudzi fighteri rakstīja, kā piemeŗam, Justin Gaethe - "Told you so as did every judge. The commentary was unbelievably biased tonight." - https://twitter.com/Justin_Gaethje/...

Ļoti, ļoti neobjektīvi komentēja, tāpēc daudziem arī likās, ka ir 2:2 pēc 4 rounda, bet objektīvi tā nebija.

     [+] [-]

, 2021-03-07 19:11, pirms 3 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Tev ir WTF, jo tu nezini backstory par Jan virvi. Polijā ir sens ticējums, ka cilvēks, kurš ir pakāries virvē, tad nogriežot un paturot to virvi, tas nes veiksmi. Jans vienam pašnāvniekam nogrieza to virvi un to nēsā kā veiksmes simbolu.
Es zinu par to stāstu par virvi,smieklīgi ir tas,ka viņš domāja,ka Blahovičam vajadzēja reklāmas posterā būt ar virvi,kas jebkuram cilvēkam,kurš nezina par šo stāstu, liktu iedomāties tieši "WTF?" Reklāmas posters nav domāts priekš hardcore UFC faniem. Kādreiz vajag arī nedaudz ieslēgt smadzenes un saprast,ka kkas tāds būtu šausmīgs priekš UFC no PR puses

     [+] [-]

, 2021-03-07 19:32, pirms 3 gadiem
Lielisks cīņu šovs, daudz interesantu cīņu, protams izņemot Nunes vs Anderson, Amanda ir vnk iztīrījusi abas svara kategorijas, vienīgi Valentīna Shevchenko varētu sastādīt konkurenci, bet diezvai tāda cīņa notiks, jo neticu ka kāda no dāmām mainīs svara kategoriju.
Yan vs Sterling bija interesanta cīņa, Pjotrs mājas darbu bija izpildījis ļoti labi, lai arī takedowni bez kontroles, bet punktus tie nes un takedown defense arī līmenī, pirms 4. raunda es redzēju 2 -1 Krieva labā, bet nu kļūda bija ļoti rupja un tiesnešu lēmums bija pareizs, jo izskatījās pēc tīši izpildīta sitiena. Revanšs cerams būs vēl labāks.
UFC iedodiet lūdzu Makhačevam beidzot nopietnu pretinieku , iesākumam teiksim Kevin Lee.
Askar Askarov izskatījās ļoti labi, es ticu ka viņš var Figureidu sagādāt lielas problēmas, tikai žēl, ka neiekļāvās svarā, tas var sarežģīt ceļu līdz title fight.
Main Event ļoti interesanta, saspringta cīņa. 1. raunds ļoti smags priekš tiesnešiem, es personīgi redzēju 4-1 Poļa labā. Polis kārtējo reizi pierāda, ka nedrīkst viņu nenovērtēt. Malacis.

     [+] [-]

, 2021-03-07 21:13, pirms 3 gadiem
taspatspuisis rakstīja: pirmo reizi skatījies UFC vai vienkārši esi nedaudz atpalicis? 95% no pēc ciņas intervijām visi stāv KĀJĀS un runā, SĒŽOT intervijas sniedz, ja ir trauma, domā vienkārši tāpat izdomāja pasēdēt? Bija sitiens pa celi un uzreiz izslēdzi TV, ka neredzēji, ka viņš vairākas reizes nespēja piecelties un intervijā ar saliektu muguru un nokārtu galvu runāja? Debiloīds
Tu dalbajob nesaproti, ka sitiens pa pauri neizslēdz seku pietēlošanu? Bled, 5 fakin minūtes guļ, atiet. Un tad nevar kājas nolikt pie zemes? Pis na*uj.

     [+] [-]

, 2021-03-08 18:20, pirms 3 gadiem
O, "čempions" ringā nomet jostu pakazuhai, jo tā par čempionu nekļūst (pārliecinoši zaudējot cīņu un uzvarot ar DSQ), bet pēc tam backstage'ā tomēr svin jostu un zipā alķi. Prātīgi, pie tādas smadzeņu trīces, ka 5min nevar kājas pie zemes dabūtm alkohols nav laba lieta:

https://pbs.twimg.com/media/Ev63hIy...