Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Cirkunovs piedzīvo ātru un smagu nokautu pret eksplozīvo Vokeru

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Cirkunovs piedzīvo ātru un smagu nokautu pret eksplozīvo Vokeru
Džonijs Vokers pēc nokauta, Mihailam Cirkunovam guļot uz zemes. Foto: Stephen R. Sylvanie, USA TODAY Sports/mmajunkie.com

Šonakt Lasvegasā notiekošajā cīņu šovā ''UFC 235'' smagu zaudējumu ar nokautu piedzīvojis Latvijā dzimušais kanādiešu cīkstonis Mihails Cirkunovs (14-5), kurš piedzīvoja sakāvi pret brazīlieti Džoniju Vokeru (17-3).

Sākotnēji bija paredzēts, ka Cirkunovam pretī stāsies amerikāņu cīkstonis Ovinss Senprū (23-12), kurš gan sagatavošanās posmā guva savainojumu un bija spiests no cīņas atteikties. Amerikāni cīņā pret Cirkunovu pieteicās aizvietot UFC pussmagā svara uzlecošā zvaigzne Džonijs Vokers.

Neviena no brazīlieša līdzšinējām UFC cīņām nebija ievilkusies ilgāk par divām minūtēm, turklāt iepriekšējo cīņu Vokers aizvadīja vien pirms mēneša, 15 sekundēs nokautējot Džastinu Ledetu (9-2).

Rīgā dzimušais, bet Toronto pārstāvošais Cirkunovs gan izturēja tikai nedaudz ilgāk. Atlētiskajam Vokeram bija auguma pārsvars, līdz ar to brazīlietis turēja distanci un izmantoja dažādus māņu manevrus. Tomēr līdz ko abi sagāja tuvcīņā, Cirkunovam cīņa arī beidzās - Vokers palēcās un ar lielu spēku raidīja sitienu ar ceļgalu pa Cirkunova galvu.

Cirkunovs nokrita uz astoņstūra dēļiem un Vokers uzreiz metās virsū guļošajam latviešu cīkstonim, izpildot vēl dažus sitienus, līdz ringa tiesnesis apturēja cīņu - pirmajā raundā bija pagājušas vien 38 sekundes.

Brazīlietis bija gatavs arī sev raksturīgā veidā atzīmēt uzvaru, izpildot īpatnēju deju faniem, tomēr tās laikā guva nelielu pleca savainojumu. Vokers šovakar izcīnīja lielāko uzvaru savā karjerā, jo pirmoreiz cīnījās pret UFC reitingos esošu pretinieku, kamēr Cirkunovam tas bija trešais zaudējums pēdējās četrās cīņās.

     [+] [-]

, 2019-03-03 07:28, pirms 6 gadiem
"Rīgā dzimušais, bet Kanādas galvaspilsētu Toronto pārstāvošais Cirkunovs" es domāju ka Otava ir Kanādas galvaspilsēta, bet Toronto tikmēr ir lielākā Kanādas pilsēta....kā tur īsti ir?

     [+] [-]

, 2019-03-03 08:51, pirms 6 gadiem
Labi,ka šo neredzēju. Karjera tagad mata galā....un pēc šitā būs krietni jālāpa veselība žēl,žēl lai veicas tālāk

     [+] [-]

, 2019-03-03 10:17, pirms 6 gadiem
Nevis veselība bet morālais

     [+] [-]

, 2019-03-03 10:45, pirms 6 gadiem
https://youtu.be/fD09H_9vZqM
Mjā,38 sec.

     [+] [-]

, 2019-03-03 11:13, pirms 6 gadiem
jaunaisjaunais rakstīja: Nevis veselība bet morālais
Ā,nu tu gudriniek domā,ka šādi sitieni pa galvu iespaidu neatstāj. Nu ok,nez kāpēc dakterīši pēc kārtīgiem KO aizliedz strartēt 3-6 mēnešus

     [+] [-]

, 2019-03-03 13:08, pirms 6 gadiem
Vai ta es saku, ka rīt jāiet atkal ringā.? Loģiski, ka pusgads būs aizliegums.
Bet uz nākamo cīņu viņš var iziet stipri vēlāk, jo nebūs vēl mentāli gatavs.
Veselība atgriežas, bet psiholoģiskais var neatnākt nekad. Arī tā notiek, un var sanākt, ka šī būs bijusi pēdējā cīņa.

     [+] [-]

, 2019-03-03 14:26, pirms 6 gadiem
jaunaisjaunais rakstīja: Vai ta es saku, ka rīt jāiet atkal ringā.? Loģiski, ka pusgads būs aizliegums.
Bet uz nākamo cīņu viņš var iziet stipri vēlāk, jo nebūs vēl mentāli gatavs.
Veselība atgriežas, bet psiholoģiskais var neatnākt nekad. Arī tā notiek, un var sanākt, ka šī būs bijusi pēdējā cīņa.
Ir tāds jēdziens "caursists",sāpīgākais piemērs bija Lebanērs karjeras beigās,kad krita no visa,kas atnāk. Vai Arlovskis,bet viņam jau no sākuma nebija diez cik ciets zods. Katrs KO parasti samazina spēju absorbēt smagus sitienus galvā. Būtu labi,ja tas nebūtu Cirkunova gadījums. Nākamā cīņa viņam jau ir būt vai nebūt,vajadzētu pameklēt ko vieglāku

     [+] [-]

, 2019-03-03 17:36, pirms 6 gadiem
Iespējams tomēr, ka vajadzēja iet uz Bellator, kad bija iespēja un nevarēja vienoties par jaunu līgumu ar Vaitu. Bellator reitingi tikai kāpj un aiz vien lielāki talanti sāk parādīties, kamēr Cirkunovam UFC izskatās ka drīz būs noiets etaps.

     [+] [-]

, 2019-03-03 17:53, pirms 6 gadiem
blah rakstīja: Iespējams tomēr, ka vajadzēja iet uz Bellator, kad bija iespēja un nevarēja vienoties par jaunu līgumu ar Vaitu. Bellator reitingi tikai kāpj un aiz vien lielāki talanti sāk parādīties, kamēr Cirkunovam UFC izskatās ka drīz būs noiets etaps.
Uz Bellator 99% aizies kāreiz no UFC,ja tur nesanāks,un domāju,ka tur būs top 3 kā minimums. Bellator labāk kā iepriekš izskatās tikai no UFC atlaistajiem un aizgājušajiem. Bellator nav paša galvenā - naudas. Tāpēc nekur tālāk par stabilu nr 2 neies

  -1 [+] [-]

, 2019-03-04 12:04, pirms 6 gadiem
manuprat profesionals sportists nedrikst izlaist pirmo sitienu bet nu sports ir sports

     [+] [-]

, 2019-03-05 07:41, pirms 6 gadiem
Cīņas sports ir cīņas sports