Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Marlins" atkal izrēķinās ar "Orioles"

"Marlins" atkal izrēķinās ar "Orioles"
Henlijs Ramiress ar komandas biedriem
Foto: AP

Floridas "Marlins" šortstops Henlijs Ramiress otro reizi triju dienu laikā atsita "grand slam" sitienu, palīdzot savai komandai vienā no Augstāko Beisbola Līgu (MLB) vakardienas starplīgu dueļiem sagraut Baltimoras "Orioles" ar 11:3.

Līdz spēles trešā ininga beigām Floridas vienība bija panākusi jau 5:0 pārsvaru savā labā, galvenokārt pateicoties Kodija Rosa un Dena Uglas "home run" sitieniem. Rezultatīvākais spēlē bija astotais inings, kurā tika gūti pieci punkti. Četrus no tiem nodrošināja Henlija Ramiresa "grand slam" sitiens - trešais dominikānieša karjerā un arī sezonā. Tas ir MLB līgu dalīts sezonas labākais rādītājs, pie tam interesanti, ka viens no Ramiresa "sāncenšiem" šajā rādītājā ir jau minētais komandas biedrs Ross. "Orioles" savus trīs punktus guva tikai devītajā iningā, kad uz metēja kalniņa bija stājies "Marlins" no zemākās līgas nupat izsauktais Kriss Lerū.

Spēli "Marlins" komanda noslēdza ar ļoti atzīstamu rādītāju - 17 veiksmīgiem bumbiņas atsitieniem. Pa trijiem veiksmīgiem raidījumiem Henlija Ramiresa (5 RBI) un Horhes Kantu (1 RBI) rēķinā. Sāncenšu rindās lielisku spēli aizvadīja Niks Markakis, kurš vienatnē guva pusi no komandas veiksmīgajiem astoņiem sitieniem, taču partneri nespēja viņu pietiekami atbalstīt.

Ne sevišķi veiksmīga debija Bostonas "Red Sox" sastāvā padevās metējam Džonam Smolcam, kas atgriezās apritē pēc gadu ilga pārtraukuma. Vašingtonas "Nationals" Smolcu "apsveica" ar četriem punktiem jau pirmajā iningā, ieliekot pamatus uzvarai ar rezultātu 9:3. Jāatzīmē gan, ka piektajā iningā Smolcs sagādāja straikautus visiem trim Vašingtonas atsitējiem.

Tikpat rezultatīvs spēles sākums padevās Filadelfijas "Phillies", kas ātri guva četrus punktus pret Tampabejas "Rays", bet ar to uzvarai izrādījās par maz - šie arī kļuva par vienīgajiem komandas gūtajiem punktiem, kamēr "Rays" iespēja atbildēt ar desmit skrējieniem.

Vēl otro uzvaru trijās spēlēs pret Atlantas "Braves" guva Ņujorkas "Yankees" vienība, kuras labā pa trim atsitieniem un četriem RBI guva Alekss Rodrigess un Džonijs Deimons. Par vienu atsitienu vairāk Derekam Džeteram, kurš pats guva arī četrus punktus ar skrējieniem, taču RBI ailīte komandas kapteinim, kurš devās atsist kā pirmais, palika tukša.

Spēles statistika

Komanda123456789RHE
Baltimoras "Orioles"000000003381
Floridas "Marlins"02301005X5111

U: Šons Vests (3-2); Z: Ričs Hils (3-2)
HR:
Baltimoras "Orioles": nav
Floridas "Marlins": Dens Ugla (15), Kodijs Ross (13), Henlijs Ramiress (11)

MLB spēļu rezultāti (25.06.2009)

Nacionālā līga

ViesiMājniekiRezultāts
Sentluisas "Cardinals"Ņujorkas "Mets"2:3

Starplīgu spēles Amerikas līgas stadionos

ViesiMājniekiRezultāts
Čikāgas "Cubs"Detroitas "Tigers"5:6
Sinsinati "Reds"Toronto "Blue Jays"7:5
Filadelfijas "Phillies"Tampabejas "Rays"4:10
Losandželosas "Dodgers"Čikāgas "White Sox"5:6
Sandjego "Padres"Sietlas "Mariners"3:9

Starplīgu spēles Nacionālās līgas stadionos

ViesiMājniekiRezultāts
Ņujorkas "Yankees"Atlantas "Braves"11:7
Bostonas "Red Sox"Vašingtonas "Nationals"3:9
Klīvlendas "Indians"Pitsburgas "Pirates"2:3
Baltimoras "Orioles"Floridas "Marlins"3:11
Minesotas "Twins"Milvokī "Brewers"6:4
Kanzassitijas "Royals"Hjūstonas "Astros"4:5
Teksasas "Rangers"Arizonas "Diamondbacks"9:8

Izmantotie resursi:
mlb.com

  -2 [+] [-]

, 2009-06-26 12:56, pirms 15 gadiem
Makdonaldu sports

  +2 [+] [-]

, 2009-06-26 13:09, pirms 15 gadiem
kas tad ir "grand slam" sitiens, un kas tik iespadīgs, ja to atsit?

  +1 [+] [-]

, 2009-06-26 13:26, pirms 15 gadiem
Grand Slam ir Homerun sitiens pie pilnām bāzēm, t.i. sitējs gūst četrus punktus (ievedot mājās gan sevi, gan visus trīs, kas ir pirms viņa tikuši laukumā).

     [+] [-]

, 2009-06-26 14:54, pirms 15 gadiem
Prieks, ka Mets atkal tika galā ar Cards ar Puholu priekšgalā. Pamatīgi iegrieza, ka 8. iningā pie pilnām bāzēm un neviena auta neizdevās gūt nevienu punktu, bet viss ir labs, kas labi beidzas.