Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Rangers" pārspēj "Red Sox"

"Rangers" pārspēj "Red Sox"
Elviss Andruss
Foto: AP

Augstāko Beisbola līgu (MLB) spēlē Teksasas "Rangers" beisbola komanda, uzstādot kluba rekordu zagto bāzu skaita ziņā vienā spēlē, ar 7:2 pārspēja Bostonas "Red Sox" vienību.

Spēlē, kuru lieliski aizvadīja "Rangers" debitanti - sākot ar metēju Dereku Holendu un beidzot ar ārējā laukuma spēlētāju Hūlio Borbonu, "Rangers" spēlētājiem pavisam astoņas reizes izdevās veiksmīgi nozagt bāzi. Četras reizes to izdarīja Borbons, trīs - šortstops Elviss Endruss. Borbons arī izpildīja visvairāk veiksmīgu atsitienu savas komandas labā - četrus, gūstot divus RBI. Labi spēli aizvadīja arī Holends, pret kuru sešarpus iningu laikā "Red Sox" guva tikai divus atsitienus.

Zaudējums "Red Sox" atbīdīja vēl par vienas uzvaras tiesu tālāk no Ņujorkas "Yankees", kuri ir divīzijas līderi. Ņujorkas komanda šonakt atkārtoti pārspēja Sietlas "Mariners" ar 5:2. Ar "home run" ņujorkiešu labā izcēlās Dereks Džeters un Niks Svišers.

Divās spēlēs nepatīkamas epizodes atgadījās ar Ņujorkas "Mets" spēlētāju Deividu Raitu un Losandželosas "Dodgers" metēju Hideki Kurodu. Abi laukumu bija spiesti pamest ārstu uzraudzībā pēc saņemtiem triecieniem ar bumbiņu pa galvu. Par laimi, izskatās, ka smagas sekas uz abu beisbolistu karjeru šie savainojumi visdrīzāk neatstās, tomēr abu priekšlaicīgā "izkrišana no ierindas" noteikti nenāca par labu komandām, kuras piedzīvoja minimālus zaudējumus.

Izmantotie resursi:
mlb.com

     [+] [-]

, 2009-08-16 21:15, pirms 15 gadiem
Apbrīnojami, Mets rindas laikam plānākas vairs nevar kļūt...