Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: "Man vēl ir tāls, tāls ceļš līdz Džordanam"

Andrejs Siliņš

Džeimss: "Man vēl ir tāls, tāls ceļš līdz Džordanam"
Lebrons Džeimss
Foto: AFP/Scanpix

Maiami "Heat" uzbrucējs Lebrons Džeimss, komentējot viena no Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) leģendas Skotija Pipena izteikumus, atklājis, ka jūtas pagodināts par pielīdzinājumu Maiklam Džordanam, taču pats uzskata, ka vēl nav sasniedzis neko tādu, lai šādam salīdzinājumam būtu pamats.

Pēc Čikāgas "Bulls" zaudējuma Maiami Austrumu konferences finālā, viens no Čikāgas kluba un visas līgas visu laiku labākajiem basketbolistiem Skotijs Pipens intervijā radiostacijā atzina, ka Maikls Džordans ir labākais punktu guvējs NBA vēsturē, bet Lebrons Džeimss varētu būt labākais spēlētājs NBA vēsturē. Šādi izteikumi izsauca asu pretreakciju, lielākoties negatīvu. Pats Pipens gan, acīmredzot, vēlāk saprata, ko pateicis un aktīvi mēģināja papildināt un labot savu pateikto sociālajā tīklā "Twitter".

Pats Džeimss par šādu Džordana bijušā komandas biedra salīdzinājumu jutās aplaimots, taču pieturējās tuvāk zemei: "Maiks bija neticami labs spēlētājs. Man vēl priekšā ir tāls, tāls ceļš, lai tiktu minēts kā viens no visu laiku labākajiem. Runa nav tikai par Džordanu. Runa ir par daudziem izciliem basketbolistiem, kuri spēlējuši šajā līgā: Bils Rasels, Lerijs Bērds, Karīms Abduls Džabars - visi, kuri karjerā izcīnījuši vairākus čempionu gredzenus."

"Visi šie vīri ir bijuši piemēri man un Dveinam [Veidam], tāpēc esmu pateicīgs Skotijam par viņa komentāriem, vēl jo vairāk tāpēc, ka viņš bija Maikla komandas biedrs un redzēja viņa darbību diendienā. Kas attiecas uz mani, netaisos sēdēt šeit visu dienu un stāstīt, ka esmu vai neesmu labāks par Džordanu," medijiem savu nostāju skaidroja Džeimss.

Izmantotie resursi:
Fox Sports Florida

1 2 3 93 komentāri
Slēpts komentārs: gggg
Slēpts komentārs: Nedarbs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Number 0

 +15 [+] [-]

, 2011-05-29 09:44, pirms 13 gadiem
Džeims ir kļuvis tāds piezemētāks, pārejot uz Heat arī kā cilvēks nedaudz ir mainījies, protams, nejau es viņam visu laiku esmu blakus, bet pēc intervijām pēc daudziem video to var saprast.

  +4 [+] [-]

, 2011-05-29 09:58, pirms 13 gadiem
esk8er rakstīja: Nu, domāju, ka viņš to saka aiz dziļas cieņas pret Džordanu, Bērdu utt.
Individuāli uzskatu, ka viņš jau ir labāks par Džordanu, to arī pateica Pippens. Džeimss vairāk runā par sasniegumiem karjeras laikā un tad ir jāpiekrīt - Džeimsam vēl ir tālu līdz Džordanam!
interesanti, kas tieši tev liek domāt, ka individuāli viņš ir labāks par Džordanu? Tas, ka Maikls ir labākais uzbrukuma spēlētājs līgas vēsturē vai tas, ka Maikls ir, iespējams, labākais perimetra aizsardzības spēlētājs līgas vēsturē?
Džeimsam līdz Džordanam ir tāls, tāls, ļoti tāls ceļš...kā jau viņš pats teica!

     [+] [-]

, 2011-05-29 10:12, pirms 13 gadiem
Harington rakstīja: Džeims ir kļuvis tāds piezemētāks, pārejot uz Heat arī kā cilvēks nedaudz ir mainījies, protams, nejau es viņam visu laiku esmu blakus, bet pēc intervijām pēc daudziem video to var saprast.
muļķības,viņs tāds vienmēr ir bijis,vienkārši tev vajag mazāk ietekmēties no pokemonu komentāriem

     [+] [-]

, 2011-05-29 10:24, pirms 13 gadiem
Es tikai nezinu , kāpēc amīši tikai savus spēlētājus ceļ augstos kalnos. Dirks ņem priekšā visus pēc kārtas, bet ,manuprāt, tādu ievērojamu atzinību, slavu nav ieguvis.

  +6 [+] [-]

, 2011-05-29 10:25, pirms 13 gadiem
Maikls bija super speletajs un tads ari palicis NBA vesture.
Bet par Lebronu varu teikt,ka manas acis tas ir ideals basketbolsa speletajs pec fiziskas uzbuves.. Var kapat visas pozicijas iznemot C.
Ar tadu muskulu masu ir nenormali veikls un atrs.Varu tikai apsaukst
Slēpts komentārs: Nedarbs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2011-05-29 11:01, pirms 13 gadiem
domāju gan, MJ nezvanīja Malone, Ervingam u.c. lai sanaktu viena komanda un dabūtu titlu.
Slēpts komentārs: Nedarbs

  -2 [+] [-]

, 2011-05-29 11:13, pirms 13 gadiem
pinkainis rakstīja: domāju gan, MJ nezvanīja Malone, Ervingam u.c. lai sanaktu viena komanda un dabūtu titlu.
MJ bija Pippens, kuru, man šķiet, tu nedaudz nenovērtē! Arī Rodmans nebija nekāds soliņa sildītājs, arī spēlēja lielu lomu Čikāgas aizsardzībā!

  +1 [+] [-]

, 2011-05-29 11:14, pirms 13 gadiem
Tāls un nesasniedzams, Go Kobe&Durant

  +7 [+] [-]

, 2011-05-29 11:15, pirms 13 gadiem
pinkainis rakstīja: domāju gan, MJ nezvanīja Malone, Ervingam u.c. lai sanaktu viena komanda un dabūtu titlu.
Bostona zaudeja un tgd besii miami, bostona jau ar bij big tree takaa nekunksti par miami

     [+] [-]

, 2011-05-29 11:17, pirms 13 gadiem
Labi kad LeBrons pats to atdzīst, kad viņs nav labāks par Jordanu! Līdz ar šito pāreju uz Heat šāda runa vairs nevar būt, jo viņš vairs nav komandas motors kāds nija Clīvlendā un attiecīgi Jordans Buļļos
Slēpts komentārs: Nedarbs

 +10 [+] [-]

, 2011-05-29 11:24, pirms 13 gadiem
esk8er rakstīja: MJ bija Pippens, kuru, man šķiet, tu nedaudz nenovērtē! Arī Rodmans nebija nekāds soliņa sildītājs, arī spēlēja lielu lomu Čikāgas aizsardzībā!
Bet Džordans tak Pipenam nezvanīja.....viņi abi karjeras sāka Bulls komandā un izauga par uzvarētājiem, nevis sarunājuši sagāja kopā ar citiem all star spēlētājiem!

 +13 [+] [-]

, 2011-05-29 11:26, pirms 13 gadiem
Maikls ir visu laiku labākais, nevis viens no labākajiem, bet visu laiku labākais. Skotijs drusku saputrojās.
Neviens neapstrīd, ka Džeims jau šodien ir nopelnījis vietu līgas vēsturē, bet lai viņu kaut pēc 10 gadiem pierakstītu līgas leģendu 10mitniekam, arī līdz tam viņam vēl jātiek.

  +4 [+] [-]

, 2011-05-29 11:27, pirms 13 gadiem
esk8er rakstīja: Un kas tad būtu tas komandas motors?
Tev neliekas, kad Miami Heat ir 3 spilgtas personības, kas kopā samet aptuveni 75% no visiem komandas punktiem spēlē Komandas motors ir spēlētājs, kurš ir pārējiem piemērs gan laukumā, gan aiz tā!

  +3 [+] [-]

, 2011-05-29 11:38, pirms 13 gadiem
kasparamamma rakstīja: Tev neliekas, kad Miami Heat ir 3 spilgtas personības, kas kopā samet aptuveni 75% no visiem komandas punktiem spēlē Komandas motors ir spēlētājs, kurš ir pārējiem piemērs gan laukumā, gan aiz tā!
Gan kurš arī komandu velk grūtajos brīžos, sapurina to

     [+] [-]

, 2011-05-29 11:44, pirms 13 gadiem
jā Skotijs nedaudz pa augstu tēmēja...protams,Lebrons ir izcils spēlētājs,viņa atlētiskais sniegums dažkārt ir,kā teikt: CILVĒKAM NEIESPĒJAMS VAI SPĒLĒ KĀ VIDEO SPĒLĒ...Bet šobrīd viņš ir viens no labākajiem šā laika basketbolistiem līgā(ja ne pats)...bet kā jau saka,tu vari būt labākais visā līgā,bet ja tava komanda neuzvar un neiegūst gredzenus,tad esi tikai viens no labākajiem spēlētājiem līgā...
Prieks,ka pats Lebro arī nav neko sadomājies un necilā degunu gaisā.Droši sevi mierina: jā es esmu labs,bet Skotijs nedaudz iespējams sašutis,ka viņa labā komanda tieši manas vainas dēļ netika finālā.Piedod Skotij, bet par šo mēs parunāsim pēc gadiem 10, kad būšu apliecinājis tavus vārdus...

Lai ari kā,cik tiešām labs vai izcils ir Lebrons varēsim pavērot Finālā. Lai veicas un ceru uz 7 spēlēm finālā.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-29 12:11, pirms 13 gadiem
Skatos šeit interesanta diskusija izvērtusies
Nu manuprāt vienīgais cilvēks kurš patiešām var līdzināties MJ ir Dveins Veids!!! To es redzēju tajā 2006.gada finālā, kad viņš faktiski vienatnē lauza ne tikai spēles bet arī visu finālsēriju! Savukārt LJ nespēja vilkt komandu aiz sevis un uzņemties līdera lomu finālā ar Spurs... Protams, Spurs bija galvas tiesu pārāka komanda, bet LJ neizdarīja pilnīgi neko ievērības cienīgu lai to apturētu!!! Veids bija līdzīgā situācijā, arī viņam nebija diez ko daudz palīgu (piedodiet Šaka fani)!
Un jā, vēl arī jau pieminētā lieta, ka tajos MJ laikos nevienam pat prātā neienāca sazvanīties zvaigznēm un sarunāt kopīgu uzvarētāju komandu

  -3 [+] [-]

, 2011-05-29 12:17, pirms 13 gadiem
un nekad ari nesasniegs dzordana liimeni

  +5 [+] [-]

, 2011-05-29 12:23, pirms 13 gadiem
Lebrons ka spēletaajs ir šobriid labākais pasaulē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-05-29 12:42, pirms 13 gadiem
pinkainis rakstīja: domāju gan, MJ nezvanīja Malone, Ervingam u.c. lai sanaktu viena komanda un dabūtu titlu.
Zvanīja ģenerālmenedžeris , bet viņam bija Pipens un Rodmens, un Fils, tāpēc tavus nosauktos nevajadzēja.

  +3 [+] [-]

, 2011-05-29 13:03, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Nu gan joki ar to Pippenu!
Nevar salīdzināt spēlētājus, kuri spēlējuši katrs savā laikā. Nu nevar.
Bet tāpat, individuali varbūt vienādi, bet tomēr MJ bija īsts killers. Par sasniegumiem nemaz nav ko runāt.
Kapec gan nevaretu salidzinat? Vini abi ir spelejusi pret vienadiem speletajiem. Gan Dzordanu(40 gadus vecu), gan Dzeimsu ir sedzis Artests un Kobe. Lai ari noteikumi un speles stils ir mainijies, tomer Tu vari salidzinat. Musdienas ir daudz individualaka spele un labie speletaji met sliktus metienus. Dzordana laika primarais bija dabut bumbu in the paint, uz trispunktiem neviens nepalavas, jo speles stils vienkarsi nelava. Musdienas, ja mes paskatamies ir speletaji kuri ir labaki trispunktu meteji neka pustalo - Rozs un pieminetais Dzeimss. Musdienas speletaji palaujas uz atletiskumu neka uz pratu.

Es zinu, ka daudzi doma, ka Berds nevaretu spelet musdienas, jo doma, ka vins ir parak lens un nespej palekties un jebkurs melnadainais vinu nosegtu, bet neviens nav aizdomajies, ka Berds ir labaks vai vismaz viena limena speletajs ar Novicki. Un tie visi melnadainie kas nosegtu Berdu nebija labaki par Pipenu vai Dzordanu aizsardziba.

  +4 [+] [-]

, 2011-05-29 13:09, pirms 13 gadiem
esk8er rakstīja: Spēks padara gan basketbolistu par labāku! Jo tā ir priekšrocība un basketbols nav šahs! Tu spēj iedomāties, ka spēlētājs var būt ''labākais pasaulē'', ja viņš sver 50 kg? Spēks, svars un augums arī ietekmē spēlētāja kvalitāti!

Un tas, ka tu pasaki, ka Džordans tā vienkārši bija labāks gan uzbrukumā, gan aizsardzībā par Džeimsu - nu pilnīgi nepiekrītu! Nu pēc kā tu to spried īsti?!

Par Džordana clutch - var piekrist. Visticamāk, Džordans ir vislabākais. Taču Džeimss ir pat ļõõõõõõti nenovērtēts Clutch spēlētājs! Par Džordanu labāks nav, bet fakts ir tāds, ka viņš ir pārāk underrated, jo clutch nenozīmē spēles pēdējās sekundes un pēdējo metienu, ar kuru Džordans bieži ir vilcis spēli! Clutch nozīmē spēles pēdējās minūtes un, ja Džeimss varbūt nav iemetis tik daudz pēdējos metienus, viņš ir itin bieži vilcis spēli visas pēdējās ceturtdaļas garumā! Kaut vai pēdējā spēlē pret Čikāgu - pasaki vēl, ka tas nebija izcils clutch performance! 2 3pt, svarīga zagta bumba, bloķēts Rouza izšķirošais metiens! Izvilkta spēle pēdējo 3 minūšu laikā no -12 (ja nemaldos).

Redzu, ka diskusija īsti nekur neiet, tāpēc paliekam pie tā, ka tavuprāt Džordans ir labāks; manuprāt - Džeimss!
Katrs spēlēja savā laikā, savā ērā, katram ir savi plusi un mīnusi!
Ja Džordans bija labāks 1vs1 spēlētājs, tad Džeimss overall ir labāks starp 5vs5, jo viņš vislabāk spēj iesaistīt visus laukuma spēlētājus!
Un arī varētu piekrist, ka spēlētājus dažādos laikos nevar salīdzināt! Tie vienkārši nav labāki vai sliktāki, bet gan vienkārši dažādi!
Var redzēt ka tev ir kādi 10 gadi, un vienīgais spēlētājs kurš tavā skatijumā var būt labākais ir Lebrons... Man ir žēl ka tu neesi redzejis nevienu MJ spēli, jo ja cilvēks ir redzējis ko Maikls dara uz laukuma, tad viņam nevar ienākt galva pat doma ka kāds vispār varētu būt kaut uz kripatiņu labāks...

  +4 [+] [-]

, 2011-05-29 13:13, pirms 13 gadiem
esk8er rakstīja: MJ bija Pippens, kuru, man šķiet, tu nedaudz nenovērtē! Arī Rodmans nebija nekāds soliņa sildītājs, arī spēlēja lielu lomu Čikāgas aizsardzībā!
1994. gads eastern conference semi finals, Bulls vs Knicks GAME 3

YouTube
- ‪1994 ECSF Gm. 3...


PIPPEN ir GOAT! Pippens bez Dzordana nav HOF un top50 speletajs. Ar Dzordanu vins ir top30.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-05-29 13:26, pirms 13 gadiem
Taada liimena speletaajs kaa Džordans vairs nekad nebuus.
2p vinsh kaa shooteris meta 50%, izmetot kopaa 24,5 tukstoshi metienu.
Videeji spele 1,6 atlekushas bumbas uzbrukumaa, kopaa 6,2 atlb speele. Taalaak 5,3 piespeeles speelee, 2,4 pārķertas spēlē.
Beidzamais 30p speleee, spelejot videeji 38min.
Lietderibas koeficients 27!, videeji speelee.

Pats galvenais.
Jordans bija vel labaaks komandas speletaajs, nekaa vina individuaalie aaditaaji.

  -2 [+] [-]

, 2011-05-29 13:51, pirms 13 gadiem
esk8er
Izcilus basketbolistu nasalidzina peec statistikas.
Varbut LBJ labaka statistika tas tapec ka HEAT ir viena ideala saspele ( ISOLATION) piresksh LBJ tur vinsh izlemj ko dariis, vai guus punktuys vai atdos lielajam un dabuus kadu asistu.Bet MJ Bullos bija saspeles, bija ari speles kur Maiklam bija zem 20p, bet vinsh vienalga darija visu ko vajag, it ipashi aizsardzibaa.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-29 13:52, pirms 13 gadiem
pinkainis rakstīja: domāju gan, MJ nezvanīja Malone, Ervingam u.c. lai sanaktu viena komanda un dabūtu titlu.
lai dombrovskis nogrābstās! kurš ir izcīnījis titulu vienatnē??? visiem kādreizējiem ''labākajiem'' komandā bija vēl zvaigznes un izcili spēlētāji! redzēji kā Kobem kāja, kad Šaks viņu pameta? trīs gadus atdūrās pret Fīniksu pirmajā kārtā un tad pa haļavu dabūja klāt Pau un viss aizgāja! Celtikiem Bērda laikos bija izcila komanda un viens pats Bērds tur nekādus gredzenus nedabūtu! Džordanam blakus bija Pipens un Rodmens! Rodmens jau vien ir vērtīgāks kā Lebrona komandas biedrs Bošs(pārvērtēts) un Pipens praktiski klases ziņā pielīdzināms Veidam. 2007. gadā Lebrons aizveda Cavs līdz finālam, kur 4 spēlēs piekāpās Spurs. Tolaik Klīvlendā bija tikai viena zvaigzne- Džeimss. tas bija pierādījums, ka vienatnē NEVIENS neizcīna titulu.
āmen!
1 2 3 93 komentāri