Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: "Man nepietiks basketbola, kamēr neizcīnīšu trofeju!"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džeimss: "Man nepietiks basketbola, kamēr neizcīnīšu trofeju!"
Lebrons Džeimss un Dveins Veids daudz labākā noskaņojumā nekā pirms divām dienām
Foto: AP/Scanpix

Lebrons Džeimss atzinis, ka pirmā sezona kopā ar Maiami „Heat” komandu, neskatoties uz zaudējumu finālā, viņam bijusi viena no labākajām karjerā. Uzbrucējs akcentēja to, ka visiem, ieskaitot daudzos miljonus Maiami komandas nīdēju, jādzīvo tālāk.

Vakar būtu notikusi Nacionālās Basketbola asociācijas septītā finālspēle. Būtu, ja „Heat” svētdien būtu spējusi novērst zaudējumu pret Dalasas „Mavericks”. Finālsērijas septītā mača vietā „Heat” organizēja sezonas noslēguma tikšanos. Komandas galvenais treneris Eriks Spolstra un vadošie spēlētāji divas dienas pēc neveiksmes cīņā par čempiontitulu ar svaigu galvu rezumēja aizvadītajā sezonā paveikto.

Lebrons Džeimss centās atspēkot iepriekš izteiktās augstprātīgās domas par to, ka lielākajai daļai viņa kritiķu nav dzīves un vasaras laikā, kamēr Džeimss atpūtīsies kopā ar ģimeni, kritiķiem nāksies atgriezties savā garlaicīgajā ikdienā.

„Sezona ir galā un visiem nīdējiem ir jāiet uz priekšu neatkarīgi no tā, vai viņu dzīve ir laba vai nē. Tas pats attiecas uz mani. Neteicu, ka esmu pārāks par citiem,” respektu cilvēku acīs centās atgūt Džeimss.

Divkārtējais līgas vērtīgākais spēlētājs vēlāk ar savas mājas lapas starpniecību apsveica „Mavericks” ar izcīnīto titulu un pateicās „Heat” organizācijas vadībai ar īpašnieku Mikiju Harisu un prezidentu Petu Railiju priekšgalā.

Džeimss atklāja, ka pirmā sezona „Heat” sastāvā bijusi pozitīva: „No šī gada var ļoti daudz ko mācīties. Ir daudz uzlabojamu lietu, pie kurām strādāt vasarā. Man bija jautri šosezon. Tas ir pats galvenais – gūt baudu. Gadās brīži, kad nav patīkami, jo zaudēt nekad nevar būt jauki. Basketbolam vienmēr jābūt lietai, kas rada prieku. Viennozīmīgi viena no labākajām sezonām, kas man bijusi gan individuāli, gan kopā ar komandu. Bet man nebūs gana tik ilgi, kamēr neizcīnīšu trofeju!”

Komandas biedru aizstāvēja Dveins Veids: „Ja tiec līdz finālam, tu esi laba komanda. Vienmēr esmu uzskatījis, ka Lebrons lieliski tiek galā ar problēmu risināšanu. Neviena cilvēka, neviena atlēta darbībām netiek tik cieši sekots kā Lebronam. Vienmēr esmu viņu lielījis par spēju tikt galā ar tik daudz problēmām. Daudzi var par Džeimsu teikt, ko vēlas, taču, ja nevari iejusties viņa ādā, nav iespējams saprast viņa reakciju uz lietām.”

Judonis Haslems atklāja, ka nav pilnībā atguvies no pēdas lūzuma, bet Maikam Milleram drīzumā gaidāma kreisās rokas īkšķa operācija. „Heat” drīzumā sāks strādāt pie nākamās sezonas sastāva komplektācijas. Jau tagad skaidri zināms, ka nākamajā sezonā Floridas vienībā nebūs Džamāla Maglora, Erika Dampīra, Židrūna Ilgauska un Maika Bibija.

Džeimss un Veids vasaras laikā plāno viesoties Ķīnā, kur viņiem paredzēti labdarības pasākumi un basketbola nometnes, savukārt Krisam Bošam jūlijā ieplānotas kāzas.

Izmantotie resursi:
AP

1 2 46 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2011-06-15 08:43, pirms 13 gadiem
Bet tas nekad nenotiks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +13 [+] [-]

, 2011-06-15 08:47, pirms 13 gadiem
lai viecas Bošam!

  +8 [+] [-]

, 2011-06-15 08:50, pirms 13 gadiem
Alexij rakstīja: labi, Lebron ka mācies no kļūdām
nav jau pirmā reize , kad Lebrons "mācās no kļūdām"... viņš ļoti bieži pasaka kautko pastulbu un tad cenšas pēc laika to "atspēkot" sakot, ka nebija jau to tā domājis Nike ausis savādāk noraus

 +13 [+] [-]

, 2011-06-15 08:50, pirms 13 gadiem
njaa, sita veca intelekts liek Taisonam pec profesora izskatities...
miiiunzheeeeee heiteri, man ir lielaka smilskaste, kur speleties p~ , aptuveni

  +4 [+] [-]

, 2011-06-15 08:52, pirms 13 gadiem
Funkcionārs rakstīja: Bet tas nekad nenotiks!
Haters gonna hate! Ballers gonna ball!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-06-15 09:11, pirms 13 gadiem
man šie divi spēletaaji patiik runaa normaali un atklaati

  -1 [+] [-]

, 2011-06-15 09:15, pirms 13 gadiem
Tad sāc spēlēt kā komandas cilvēks.

 +16 [+] [-]

, 2011-06-15 09:16, pirms 13 gadiem
Aizmirsti, Lebron!
Ar tādu uzvedību, un tādu attieksmi pret spēli neasniegt virsotni.

Starp citu, jūs esat Lebrona fani tikai tāpēc, ka viņš māk ie*ist no augšas labāk nekā jebkurš cits līgā, bet, kad komandai vajag uzvaru, viņš nekad to neizvelk.

I asked Lebron for a dollar and he gave me 75 cents because he doesnt have a fourth quarter.

Mainstream joks ASV, starp citu.

  +4 [+] [-]

, 2011-06-15 09:32, pirms 13 gadiem
Nemiroff rakstīja: Tad sāc spēlēt kā komandas cilvēks.
Serija pret Mavs visur tika parmests, ka Lebrons parak maz uznemies iniciativu, kas ari ir viens no zagja iemesliem.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-15 09:33, pirms 13 gadiem
lai tev ilgi nav gana

  +2 [+] [-]

, 2011-06-15 09:44, pirms 13 gadiem
Nemiroff rakstīja: Tad sāc spēlēt kā komandas cilvēks.
Šitas nedaudz sasmīdināja
Ko Lebrons dara?Iet 1vs1?Met paŗāk bieži?Tieši Lebrona uzņemšanās apspēlēšanai, nevis piespēles atdosāna pietrūka Maiami šajā sērijā.
Slēpts komentārs: Raitcha

  -3 [+] [-]

, 2011-06-15 10:12, pirms 13 gadiem
2. Kas... Ja Tu(LBJ nolicējs) izrādi encieņu, tu saņem pretim, ko esi pelnījis (LBJ, pa seju nesitīs, kā to darītu jeb kurš cits ierindas cilvēks, bet kādu skarbāku vārdu jau pateiks), bet tad, akd tas notiek, tad redz uzreiz ir aizskartie, bet paši dedzina LBJ bildes, publiski noniecina viņa personību, apdraud viņa ģiemni utt.
Kapēc tie muļķa amīši iedomājušies, ka tā ir vienvirziena kustība?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-06-15 10:36, pirms 13 gadiem
Spēlētājs lielisks tikai galvā bieži ir biezputra un tas maisa kļūt izcilam.

  +8 [+] [-]

, 2011-06-15 10:48, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Pastulbu vai nē, bet smieklīgi... Bet ne jau par to LBJ vislielākie smiekli, bet par tiem nabadziņiem, kas personificē LBJ izteikumus uz sevi...
Nez kā viņi mūsdienu mūziku spēj kalusīties. Vai teišām izdzirdot visus/as nēģerus, m*ukas, zilos utt viņi pieņem, ka runa/teksts ir par viņiem?
Nevajag klausīties tik stulbu mūziku..

  -1 [+] [-]

, 2011-06-15 10:51, pirms 13 gadiem
PrinC1t rakstīja: Šitas nedaudz sasmīdināja
Ko Lebrons dara?Iet 1vs1?Met paŗāk bieži?Tieši Lebrona uzņemšanās apspēlēšanai, nevis piespēles atdosāna pietrūka Maiami šajā sērijā.
Šajā sērijā tam piekrītu, bet visā visumā ņemot viņš nav radis spēlēt kārtīgu komandas basketbolu, jā viņš gūst 30 ačus, bet komanda zaudē. Nu nevar būt komandā 3 džeki, kas grib būt pārāki viens par otru, jo visi ir lielas autoritātes, tas ir pierādījies netiek basketbolā.

  +5 [+] [-]

, 2011-06-15 11:01, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: 2. Kas... Ja Tu(LBJ nolicējs) izrādi encieņu, tu saņem pretim, ko esi pelnījis (LBJ, pa seju nesitīs, kā to darītu jeb kurš cits ierindas cilvēks, bet kādu skarbāku vārdu jau pateiks), bet tad, akd tas notiek, tad redz uzreiz ir aizskartie, bet paši dedzina LBJ bildes, publiski noniecina viņa personību, apdraud viņa ģiemni utt.
Kapēc tie muļķa amīši iedomājušies, ka tā ir vienvirziena kustība?
Man šķiet ka Tu arī līdz galam nesaproti, ka ir 2 lietas kas zvaigzni padara par zvaigzni, un tām abām lietām ir jābūt kopā! Pirmkārt jau protams basketbolistam ir jābūt tādam talantam kā LBJ. Bet arī bez līdzjutējiem nekas nevar sanākt, jo no kurienes tad viņam ripo makā tie miljoni??? LBJ acīmredzot vispār neapzinās, ko tas nozīmē! Tikai viņš pats būs zaudētājs no tā, ka arvien vairāk basketbola līdzjutēji viņu ienīst (sportiskā nozīmē) vai ņirgājas (es starp tādiem neesmu, bet nu nekādas baigās cieņas pret to personu man arī nav)! Jebkurā gadījumā tie "stulbie" amīši apzinās savas naudas vērtību un apzinās, no kurienes rodas tā nauda LBJ kontā... krekliņi, sporta apavi, cita simbolika un preces kuras LBJ reklamē! Ja to stulbo amīšu ģimeņu kaut vai puse pēkšņi izdomās, ka ir apvainoti no LBJ puses un tādēļ atteiksies iegādāties preces kuras ir saistītas ar LBJ vārdu, tā bravūrība ātri vien izbeigsies!
p.s. Es protams nesaku, ka LBJ tagad sava dzīve jāpakļauj apkārtējās sabiedrības viedoklim un uzskatiem. Bet LBJ nu nebūt nav pirmais cilvēks kuram ir jāsadzīvo ar sabiedrības spiedienu un viedokli. Un pats jau viņš to sabiedrības viedokli par sevi ir tādu izveidojis.

  +2 [+] [-]

, 2011-06-15 11:12, pirms 13 gadiem
Labs/slikts, gudrs/muļķis, Džordans/neDžordans - cik var ņemties? Labs spēlētājs. Džordans, ja kas, savu pirmo čempiontitulu izcīnīja tikai 28 (!!!) gadu vecumā.

     [+] [-]

, 2011-06-15 11:16, pirms 13 gadiem
Nevar nepiekrist tam, ka LJ ir jānobriest gan psiholoģiski, gan emocionāli, bet Tavs apgalvojums, ka par viņu fano tikai tāpēc, ka viņš "māk ie*ist no augšas labāk nekā jebkurš cits līgā" ir diezgan tuvredzīgs.
Ja neesi pamanījis, tad viņš gandrīz VISOS rādītājos ir TOP 10 visā līgā.

Zeltamute rakstīja: Aizmirsti, Lebron!
Ar tādu uzvedību, un tādu attieksmi pret spēli neasniegt virsotni.

Starp citu, jūs esat Lebrona fani tikai tāpēc, ka viņš māk ie*ist no augšas labāk nekā jebkurš cits līgā, bet, kad komandai vajag uzvaru, viņš nekad to neizvelk.


I asked Lebron for a dollar and he gave me 75 cents because he doesnt have a fourth quarter.

Mainstream joks ASV, starp citu.

  +2 [+] [-]

, 2011-06-15 11:21, pirms 13 gadiem
ABa rakstīja: Man šķiet ka Tu arī līdz galam nesaproti, ka ir 2 lietas kas zvaigzni padara par zvaigzni, un tām abām lietām ir jābūt kopā! Pirmkārt jau protams basketbolistam ir jābūt tādam talantam kā LBJ. Bet arī bez līdzjutējiem nekas nevar sanākt, jo no kurienes tad viņam ripo makā tie miljoni??? LBJ acīmredzot vispār neapzinās, ko tas nozīmē! Tikai viņš pats būs zaudētājs no tā, ka arvien vairāk basketbola līdzjutēji viņu ienīst (sportiskā nozīmē) vai ņirgājas (es starp tādiem neesmu, bet nu nekādas baigās cieņas pret to personu man arī nav)! Jebkurā gadījumā tie "stulbie" amīši apzinās savas naudas vērtību un apzinās, no kurienes rodas tā nauda LBJ kontā... krekliņi, sporta apavi, cita simbolika un preces kuras LBJ reklamē! Ja to stulbo amīšu ģimeņu kaut vai puse pēkšņi izdomās, ka ir apvainoti no LBJ puses un tādēļ atteiksies iegādāties preces kuras ir saistītas ar LBJ vārdu, tā bravūrība ātri vien izbeigsies!
p.s. Es protams nesaku, ka LBJ tagad sava dzīve jāpakļauj apkārtējās sabiedrības viedoklim un uzskatiem. Bet LBJ nu nebūt nav pirmais cilvēks kuram ir jāsadzīvo ar sabiedrības spiedienu un viedokli. Un pats jau viņš to sabiedrības viedokli par sevi ir tādu izveidojis.
OK, Es piekrītu visam ko saki, visu to naudu viņš nopelna no visām savām līnijām un reklāmām, kas sasaucas ar mirstīgo cilvēku maciņiem.
Bet 1. Vai tie cilvēki pērkot Botas nosliecas uz LJ23 (vai kāds tas brends viņam) vai uz Shaq, pārsvarā ir pateicoties viņa spēlei laukumā (Vismaz šai pus okeānam, Ķīna it sevišķi), nevis presē izbazūnētām atziņām. Otrs, arī naids un ignorēšana tāda apjomā ir vislielāka uzmanības izrādīšana, uz spēlēm pret Miami ir pilnas arēnas, lai "paūjinātu". Nauda tāpat tiek tērēta, un iespējams pat vēl vairāk. Nedomāju, ka baigi kas cietīs..
OK, mazliet jau cietīs, bet ne jau ievērojami.
2. Visi tie nemeira cēlēji paši vien no mušas ziloni ir uzpūtuši. Viņi jau cepas arī par to, ka LBJ ir labāks par lielāko daļu NBA spēlējošajiem cilvēku elkiem. Visi tie "stāriņi" apzinās, ka viņi ir labi, ka viņi ir sava veida dievi, bet LBJ to arī izrāda, viņš izrāda to, ka viņš zin, ka viņš ir labs. Tas laikam dažiem (daudziem) nav pieņemams.
Loģiski, ka, kā jau vidējam basketbolistam (liels augums, daudz muskuļi), visam ķermenim tās asinis nav tik viegli piegādāt un tai galviņai šis tas pietrūkst un ar filtru starp muti un smadzenēm LBJ īpaši neizceļas, bet kapēc tāda pēršanās? Lai viņš vārās savā sulā, jo kamēr ir cepiens LBJ vairāk var iegūt, nekā no totālas ignorēšanas. Jo arī tie "heiteri" maksā, lai noskatītos LBJ jauno komiksa sēriju un pēc tam izņirgātos par viņu, nevis vienkārši ignorē viņu.

  +4 [+] [-]

, 2011-06-15 11:42, pirms 13 gadiem
Daudzi var par Džeimsu teikt, ko vēlas, taču, ja nevari iejusties viņa ādā, nav iespējams saprast viņa reakciju uz lietām.”

Patiesi vārdi

  +2 [+] [-]

, 2011-06-15 12:03, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Pastulbu vai nē, bet smieklīgi... Bet ne jau par to LBJ vislielākie smiekli, bet par tiem nabadziņiem, kas personificē LBJ izteikumus uz sevi...
Nez kā viņi mūsdienu mūziku spēj kalusīties. Vai teišām izdzirdot visus/as nēģerus, m*ukas, zilos utt viņi pieņem, ka runa/teksts ir par viņiem?
pag pag.. uz ko tad vinjiem to personificeet ja ne uz sevi?? ko tad Lebrons bija domaajis ar teikumu - vinjiem no riita japieceljas un jaatgriezhas pie savam probleemaam? Taa ir vistiraakaa videejaa cilveeka personificeeshana.. Skaidrs ka cilveeki to personificee ar sevi! Nav jau melots ka paratsam cilveekam ir leerums ikdienas probleemu - tikai kadaa elle rataa tas uzpuustais miljonaars to baazh aciis - ka vinjam redz labāka dzīve... Es personīgi aizkarts nejūtos, tomēr konkrētais izteikurms ir galēji idiotisks un skaidrs ka daudzi cilvēki to personificē ar sevi! Kā gan savādāk... Neba jau Lebrons domāja kādu mistisku izdomātu pasaku nāciju...

     [+] [-]

, 2011-06-15 12:05, pirms 13 gadiem
p.s. pa lielam man pajāt uz Lebronu - man nav naida pret viņu .. tas arī ir diegan pastulbi nīst kādu in general, ja viņš tev NEKO nav nodarījis!

Bet damn es nevaru noliegt, ka man no sirds bija jāpriecājas par MAVS uzvaru, tikai tāpēc, ka negrobēju lai abas "popdīvas" uzvar...

  +1 [+] [-]

, 2011-06-15 12:17, pirms 13 gadiem
nesen vēl Lebrons teica, ka viņu neviens nevar apturēt 1vs1, finālā pat Barea viņu apturēja

     [+] [-]

, 2011-06-15 12:20, pirms 13 gadiem
oscarsq rakstīja: pag pag.. uz ko tad vinjiem to personificeet ja ne uz sevi?? ko tad Lebrons bija domaajis ar teikumu - vinjiem no riita japieceljas un jaatgriezhas pie savam probleemaam? Taa ir vistiraakaa videejaa cilveeka personificeeshana.. Skaidrs ka cilveeki to personificee ar sevi! Nav jau melots ka paratsam cilveekam ir leerums ikdienas probleemu - tikai kadaa elle rataa tas uzpuustais miljonaars to baazh aciis - ka vinjam redz labāka dzīve... Es personīgi aizkarts nejūtos, tomēr konkrētais izteikurms ir galēji idiotisks un skaidrs ka daudzi cilvēki to personificē ar sevi! Kā gan savādāk... Neba jau Lebrons domāja kādu mistisku izdomātu pasaku nāciju...
Ja kāds "kleperis" bļauj "es tevi nošaušu tu stulbā padauza" vai tad tgd visas meitenes, kas to dzird sūdzēsies par personības aizskaršanām un nekalusīs vairs šo izpildītāju?
Normāli būtu saprast, ka viņš sprēgā par kaut kādu konkrētu, mistisku, viņam zināmu, personu, nevis klausītāju, ja vien tiešām pats sevi tādi neiztēlojas.
Tāpat arī LBJ, ja cilvēks pieņem, ka tieši viņš ir tas kuram ir tā nožēlojamā dzīve, kurš ir tajās problēmās noslīcis, tad lai to personificē... Tad viņš neko vairāk un savādāku arī nav pelnījis, nav jāglauda koka bluķis un jāsaka ak Tu mans vates gabaliņš.

  +2 [+] [-]

, 2011-06-15 12:28, pirms 13 gadiem
Veids tāpat labākais.

  +3 [+] [-]

, 2011-06-15 12:34, pirms 13 gadiem
Kad LBJ spēlēja CLE daudz cilvēku cerēja, ka viņš uzvarēs un gūs n-tos punktus katrā spēlē, pieverot acis uz muļķībām, ko sarunājis. Bet pāreja uz MIA un cirks ap to atvēra acis ļoooti daudziem, tapēc, ka viņš ir egoistiskākais un iespējams viens no dumākajiem sportistiem pasaulē, kurš ir viens no 3 labākajiem savā sporta veidā. Kaut vai palasot twitter, vai grūstot trenerus spēles laikā (Brown, Spoelstra) vai arī šis - YouTube
- ‪LeBron James rude to...
LBJ ir vnk drausmīga personība un tapēc tik daudzi neieredz viņu, un šis nu ir tas gadījums, kad man viņš būtu personīgi jāpazīst. Neviens tak tā neierdz nedz Danakanu, Melo, Veidu, pat Kobiju tik daudz nenicina, kā lebronu.

kā jau vienā forumā rakstīja - Lebrons pats dod tik ļoti daudz iemeslus sevi neieredzēt.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-15 12:51, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Ja kāds "kleperis" bļauj "es tevi nošaušu tu stulbā padauza" vai tad tgd visas meitenes, kas to dzird sūdzēsies par personības aizskaršanām un nekalusīs vairs šo izpildītāju?
Normāli būtu saprast, ka viņš sprēgā par kaut kādu konkrētu, mistisku, viņam zināmu, personu, nevis klausītāju, ja vien tiešām pats sevi tādi neiztēlojas.
Tāpat arī LBJ, ja cilvēks pieņem, ka tieši viņš ir tas kuram ir tā nožēlojamā dzīve, kurš ir tajās problēmās noslīcis, tad lai to personificē... Tad viņš neko vairāk un savādāku arī nav pelnījis, nav jāglauda koka bluķis un jāsaka ak Tu mans vates gabaliņš.
pag pag tu te citronus ar aaboliem jauc - vienalieta ir ka kautkads kleperis repo par tiesham sazin vien vinjam zinaamaam un kadam tik lietam, (pie tam ja slavens reperis uztaisiitu dziesmu - visas sievietes ir m...as tad tici man pietiekami daudzas arii justos aizkartas), bet pavisma cita lieta, ja kads pacelj jautaajumu par pavisma ikdienishju lietu - cilveki ar savaam probleemaam, kuriem tapat nebuus taada dziive kaa man! Viss ir atkariigs no salvas liimenja... ja reperis ir pietiekami slavens un runaas stulbiibas savas dziemsas par pietieakmi sapiigiem jautajumiem tad skandals izcelsies (vai arii otrs variants - vinju vienkarshi uzskatiis par neapteestu idiotu un cilveki nenjems galvaa)...

pec buutiibas ir divi varianti - vai nu mums uzskatiit Lebronu par neapteestu idiotu un personiigi nenjemt galvaa (mans variants) vai arii tomeer ceret ka vinjs tomeer pretendee uz globaalas sporta ikonas statusu no kura grib maciities un njemt piemeru beerni (vismaz pats vins taas uzskata - ka nekaa pat multeni uztaisiija ar svau piekrishanu par pareizu audzinaashanu).. ja otrais variants, tad iisti kopaa vinja teiktais neiet ar meerkji!

p.s. pa lielam es saprotu ka es parspiileju, bet tipat ljoti es saprotu, ka teksts galiigi nebija normaals.. zvaignes parasti neizcelj cik ljoti vinji ir kruti, kameer "juus tur lejaa"esat taadi... ar savam probleemaam..vismaz ne zvaignes kas pretendee uz globaalas ikonas statusu!

     [+] [-]

, 2011-06-15 12:52, pirms 13 gadiem
$piegs rakstīja: Nevar nepiekrist tam, ka LJ ir jānobriest gan psiholoģiski, gan emocionāli, bet Tavs apgalvojums, ka par viņu fano tikai tāpēc, ka viņš "māk ie*ist no augšas labāk nekā jebkurš cits līgā" ir diezgan tuvredzīgs.
Ja neesi pamanījis, tad viņš gandrīz VISOS rādītājos ir TOP 10 visā līgā.
jā tuvredzīgs, bet ko es gribēju ar to teikt ir tas, ka visi fano par viņu tāpēc, ka viņš tur ''danko'' visiem pāri.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-15 13:26, pirms 13 gadiem
Grūti iedomāties, ka piemēram Braients tādu lažu publiski pasaka.. Losis nemāk emocijas noturēt un pats no tā cieš.. Nu var jau būt, ka viņam ir dziļi vienalga, ko par viņu domā "parastā" tauta, bet pilnībā var piekrist tam ko rakstīja "oscarq", ka ar tādu bazaru viņš par sporta ikonu nekad nekļūs.. Tam ko Tu runā un kā uzvedies tomēr ir ļoti liela nozīme.. Protams, ja viņš grib tikai labi spēlēt un ar savu spēli nopelnīt to naudu līgumos un reputācija viņam ir pie kājas, tad tā tik turpināt..

     [+] [-]

, 2011-06-15 13:40, pirms 13 gadiem
oscarsq rakstīja: pag pag tu te citronus ar aaboliem jauc - vienalieta ir ka kautkads kleperis repo par tiesham sazin vien vinjam zinaamaam un kadam tik lietam, (pie tam ja slavens reperis uztaisiitu dziesmu - visas sievietes ir m...as tad tici man pietiekami daudzas arii justos aizkartas), bet pavisma cita lieta, ja kads pacelj jautaajumu par pavisma ikdienishju lietu - cilveki ar savaam probleemaam, kuriem tapat nebuus taada dziive kaa man! Viss ir atkariigs no salvas liimenja... ja reperis ir pietiekami slavens un runaas stulbiibas savas dziemsas par pietieakmi sapiigiem jautajumiem tad skandals izcelsies (vai arii otrs variants - vinju vienkarshi uzskatiis par neapteestu idiotu un cilveki nenjems galvaa)...

pec buutiibas ir divi varianti - vai nu mums uzskatiit Lebronu par neapteestu idiotu un personiigi nenjemt galvaa (mans variants) vai arii tomeer ceret ka vinjs tomeer pretendee uz globaalas sporta ikonas statusu no kura grib maciities un njemt piemeru beerni (vismaz pats vins taas uzskata - ka nekaa pat multeni uztaisiija ar svau piekrishanu par pareizu audzinaashanu).. ja otrais variants, tad iisti kopaa vinja teiktais neiet ar meerkji!

p.s. pa lielam es saprotu ka es parspiileju, bet tipat ljoti es saprotu, ka teksts galiigi nebija normaals.. zvaignes parasti neizcelj cik ljoti vinji ir kruti, kameer "juus tur lejaa"esat taadi... ar savam probleemaam..vismaz ne zvaignes kas pretendee uz globaalas ikonas statusu!
Tieši tā, lai viņš tur muld, ko vēlas, mani tas neskar un nesatrauc, man galvenais ir spēle.
Nedomāju, ka tik ļoti arī citiem vajadzētu iespringt, ka jau minēju iepriekš, kaut ko tā daba ir devusi, kaut kam ir pietrūcis.
Un savā ziņā man besī tās pārspīlētās laipnības no jeb kuras slavenības puses, jo galu galā, cilvēkam ir jāzin robežas kur ir viņa dzīve un kur ir kāda cita. Viņš ir tāds pats cilvēks, indivīds, dīvainis, ar tādām pašām un pat lielākām cilvēciskajām vajadzībām un vēlmēm. Un arī viņam ir tiesības uz vārdu brīvību. ņemot vērā, ka noteikti viņs'vismaz 95% savu bazaru publiskajā telpā kontrolē un vairķa vai amzāk saka to, ko citi vēlas dzirdēt nevis ko patiesībā domā, tad pāris neveiklas frāzes mani nestaruac...
Kā jau minēju, mani interesē viņa talants, tas ka viņš ir 26 gadīgs zīdainis ārpus darba, man ir pie kājas. Tas manu dzīvi nekādi nemaina un neietekmē. Bet mani iepriecina ja cilvēki ir mazliet patiesi, jo tas ko šie atlēti dara basketbola laukumā ir paties, tas ir viņu pašu prieks, spēlēt un spēlēt tā, un to var baudīt, tapēc arī nesamākslotību ārpus laukuma es varu pieciest, man nav vajadzīgs stulbs teātris.
Čārlijs Šīns arī publiski atzina, ka netaisās atmest ne dzeršanu ne citas lietas, un man tas patīk, ka cilvēks var uzspļaut pieņemtajiem stereotipiem par bātāta vīra dzīvi. Viņa tēlojums seriālā takatā bija labs, vairķa man enkas neinteresē.
1 2 46 komentāri