Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pistons" apsver Jūingu kā galveno treneri

Andrejs Siliņš

"Pistons" apsver Jūingu kā galveno treneri
Dvaits Hovards un Patriks Jūings
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Detroitas "Pistons" vadība kā vienu no kandidātiem uz jaunā galvenā trenera darba vietu apsver vienu no visu laiku izcilākajiem centra spēlētājiem, pašreiējo Orlando "Magic" trenera asistentu Patriku Jūingu.

49 gadus vecais Jūings jau sen izteicis vēlmi kļūt par galveno treneri, nevis strādāt tikai ar centriem, kā viņš to darījis ganOrlando, gan Hjūstonas "Rockets" vienībās. Tiesa, pats Jūings arī teicis, ka jau tagad dara krietni vairāk, nekā strādā tikai ar garajiem spēlētājiem uun ir gatavs spert nākamo soli - kļūt par galveno treneri. Visvairāk Jūings kāro vadīt Ņujorkas "Knicks", kas savulaik centru ivēlējās 1985. gada draftā ar pirmo numuru un padarīja Jūingu par līgas supervaigzni.

"Esmu sarūgtināts par to, ka man nav bijusi iespēja spert nākamo soli un dabūt galvenā trenera darbu, bet viss, ko varu darīt, ir turpināt smagi strādāt un sagatavot sevi brīdim, kad tas notiks," jūnija sākumā izteicās Jūings. "Daudzi man mēģina ierādīt vietu tikai kā centru trenerim. Bet es neesmu tikai centru treneris, es esmu treneris."

"Pistons" ģenerālmenedžeris Džo Dumarss jūnija sākumā no galvenā trenera amata atlaida Džonu Kuesteru, kurš tur strādāja kopš 2009. gada.

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +8 [+] [-]

, 2011-06-25 11:58, pirms 13 gadiem
tik daudz kludas autoram laikam vel ligojas

  +1 [+] [-]

, 2011-06-25 11:58, pirms 13 gadiem
Lai jau pamēģina, moška ir talants.

  +3 [+] [-]

, 2011-06-25 13:09, pirms 13 gadiem
ja veel esi paali, tad neraksti rakstus

  +4 [+] [-]

, 2011-06-25 13:17, pirms 13 gadiem
rainmaker rakstīja: tik daudz kludas autoram laikam vel ligojas
Siliņš visu gadu līgo, katrā rakstā pa kļūdai....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja