Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" šovasar piedāvās Grifinam maksimāli iespējamo līgumu

Andrejs Siliņš

"Clippers" šovasar piedāvās Grifinam maksimāli iespējamo līgumu
Kriss Pols un Bleiks Grifins gatavi pavadīt ilgu laiku "Clippers" rindās, taču abiem interesē, lai komanda būtu spējīga uz lielām lietām.
Foto: AFP/Scanpix

Neilgi pēc zaudējuma Rietumu konferences pusfinālā un sezonas noslēguma Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Clippers" vadība solījusi jau šajā starpsezonā piedāvāt maksimāli iespējamo līgumu komandas superzvaigznei Bleikam Grifinam. Savukārt Ņujorkā "Knicks" jau sākas trakums ap Džeremija Lina karjeras turpinājumu.

Pēc sarežģītas pirmās izslēgšanas spēļu kārtas otrajā "Clippers" nespēja pretoties izcilajai Sanantonio "Spurs" vienībai un sezonu noslēdza ar četriem zaudējumiem pēc kārtas. Tomēr, neraugoties uz nepatīkamo noslēgumu, "Clippers" kluba vadība jau sākusi kalt nākotnes plānus. Krisam Polam spēkā ir līgums ar "Clippers" vēl uz nākamo sezonu par 17,8 miljoniem dolāru, savukārt Bleikam Grifinam ir līgums uz nākamajām divām sezonām.

Organizācijas prezidents Endijs Roezers uzskata, ka abas komandas superzvaigznes komandā ir uz ilgu palikšanu. Grifina gadījumā konkrētas darbības tiks veiktas jau šajā starpsezonā. 1. jūlijā, kad sāks darboties spēlētāju tirgus, "Clippers" gatavojas Grifinam piedāvāt maksimāli iespējamo līgumu. Rozers norāda, ka vairāk galva jālauza par to, kā uzlabot komandu ap šiem diviem spēlētājiem: "Svarīgā lieta ir tā, ka mums ir jāizdara cita lietas, lai uzlabotu komandu. Ticu, ka mēs to paveiksim un šie abi spēlētāji [Grifins un Pols] šeit spēlēs līdz karjeras beigām."

Tieši tas pats interesē gan Polu, gan Grifinu - lai komanda kļūtu arvien labāka. Par vienu no saviem labākajiem rezervistiem abiem nav jāuztraucas. Proti, aizsargs Mo Viljamss šovasar var izvēlēties - turpināt līgumsaistības ar klubu vai ne. Palikšana "Clippers" uz nākamo sezonu dos Viljamsam 8,5 miljonus - tikpat, cik spēlētājs saņēma šosezon. "Ne, negatavojos pārtraukt līgumu. Varu to pateikt tieši tagad," basketbolists ir pārliecināts, ka nākamsezon spēlēs Losandželosā. "Neesmu par to domājis. Es maksāju vienam labam cilvēkam četrus procentus no savas naudas, tā kā viņš arī pieņems lēmumu manā vietā," Viljamss pauž uzticību savam aģentam.

Runājot par aģentiem, sācies tas, ko arī varēja gaidīt - runas par Džeremija Lina jauno līgumu. Proti, puisim, kurš šosezon Ņujorkas "Knicks" rindās nopelnīja vien 762 000 dolāru, nākamais līgums nodrošinās visu atlikušo dzīvi. Šīs sezonas NBA lielākā sensācija Lins šovasar kļūs par ierobežotu brīvo aģentu. Tas nozīmē, ka "Knicks" būs pirmtiesības uz spēlētāju, tomēr basketbolista aģents Rodžers Motgomerijs izteicies, ka sarunas par jaunu līgumu nebūs tik vieglas kā varēja saprast pēc ņujorkiešu galvenā trenera Maika Vūdsona izteikumiem.

"Neesam droši par neko. Zinu, ka vēsture rāda - lielākā daļa ierobežoto aģentu atgriežas komandā, bet es par to šobrīd nebūtu tik drošs," sacīja Montgomerijs. "Gaidīsim, lai redzētu, kas notiks." Zināms, ka diezgan lielu interesi par Linu izrāda Toronto "Raptors" vienība. Tomēr, lai kādus piedāvājumus Linam izteiks citas organizācijas, beigu beigās tieši "Knicks" varēs kontrolēt to, kāda būs Lina nākotne.

Toronto rokās ir ierocis, ar ko "Knicks" būs grūti cīnīties. Kā komandai, kas ir zem "algu griestiem", Toronto būs iespēja Linam piedāvāt piecus miljonus par pirmajiem diviem gadiem, bet par trešo un ceturto līguma gadu pat līdz 15 miljoniem.

Pats Lins tikmēr turpina atveseļoties no savainojuma un cer būt gatavs piedalīties ASV izlases treniņnometnē, palīdzot valstsvienībai gatavoties Londonas olimpiskajām spēlēm.

Izmantotie resursi:
ESPN
New York News | Gossip | Sports | Entertainment...

     [+] [-]

, 2012-05-21 21:39, pirms 12 gadiem
Ja piedāvātu mazāk - nokristu un prasītu max līgumu

  +8 [+] [-]

, 2012-05-21 21:46, pirms 12 gadiem
Cerams, ka puiku iemacīs pustālos un truļus mest, nemaz nerunājot par aizsardzības pamatiem. Citādi tie danki jau paliek veci.

 +12 [+] [-]

, 2012-05-21 21:50, pirms 12 gadiem
Lins USA izlasē? really? džeks sadzērās vitamīnus, uzpauka uz pāris nedēļām un novīta kā veca pojene kā tam arī vajadzēja būt un tagad pēkšņi vieta izlasē un pieci ļimoni kontā...
skaista dzīve asv...

  +4 [+] [-]

, 2012-05-21 22:04, pirms 12 gadiem
Nu jānotur jau viņš ir bet nu nav viņš nemaz SUPER labs Ļoti teatrāls un uz šovu tendēts, tāpēc arī pamanāms bet daudzos spēles aspektos vēl riktīg klibo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-05-21 22:13, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Bleikam dod pa daudz. tas lokauts neko nav devis!
clippers jau piedavaa nevis vinsh prasa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-21 22:40, pirms 12 gadiem
Kas viņi galvu saspieduši? Viņš tak nav tās naudas vērts.

  +4 [+] [-]

, 2012-05-21 22:54, pirms 12 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Kas viņi galvu saspieduši? Viņš tak nav tās naudas vērts.
Kā to ņem. Ja pēc parādītās spēles, tad iespējams, ka arī nē, bet ja pēc biznesa un mārketinga tad, pavisam noteikti ieguldīto naudu atpelna ar uzviju. NBA tomēr pirmām kārtām ir bizness.

  +2 [+] [-]

, 2012-05-21 23:10, pirms 12 gadiem
Uzbrukumaa jau vinsh labs, jaapieliek tikai pie sodinjiem. Aizsardziibaa gan vajadzeetu pamatiigi piestraadaat. Bet liekas, ka vnk baidaas cieshaak segt, jo var sapeelniit aatraas pieziimes, a no mainjas nav kas jeedziigs naak. Starpsezonaa jaadabuuu 1-2 norm garie, kas var arii pustjiku ielikt, lai ar CP norm pikenrols sanaak. Deandre, lai speelee, ja kas, taapat vinja lielo liigumu jebkuraa briidi var iesmeereet kaut vai taadai lohu komandai kaa warriors pret kaadu vajadziigu speeleetaaju

  +1 [+] [-]

, 2012-05-21 23:29, pirms 12 gadiem
McRELE rakstīja: Lins USA izlasē? really? džeks sadzērās vitamīnus, uzpauka uz pāris nedēļām un novīta kā veca pojene kā tam arī vajadzēja būt un tagad pēkšņi vieta izlasē un pieci ļimoni kontā...
skaista dzīve asv...
kapitaļizm.
reāli ņemot gan Lins, gan Grifins ir krietni pārvērtēti. Protams abi ir neaizstājami komandas mehānismā, tādēļ ārī tik lielas algas.

  +3 [+] [-]

, 2012-05-21 23:51, pirms 12 gadiem
McRELE rakstīja: Lins USA izlasē? really? džeks sadzērās vitamīnus, uzpauka uz pāris nedēļām un novīta kā veca pojene kā tam arī vajadzēja būt un tagad pēkšņi vieta izlasē un pieci ļimoni kontā...
skaista dzīve asv...
Viņam nav vieta ASV izlasē, ASV izlasē viņš nav pat aicināts, viņš ir aicināts uz komandu, kas gatavošanas laikā sparingos/spēlēs pret īsto ASV izlasi. Rekur: Irving Lin Among Players Named To US Select... Tur arī viss komandas sastavs, kas spēlēs pret ASV izlasi.

  -2 [+] [-]

, 2012-05-22 00:18, pirms 12 gadiem
CP3 zi best

  -2 [+] [-]

, 2012-05-22 00:19, pirms 12 gadiem
CP3

  -1 [+] [-]

, 2012-05-22 00:59, pirms 12 gadiem
Griffinam par dankošanu maksās maksimālo līgumu ? Nu i klauni Clippers.

  +3 [+] [-]

, 2012-05-22 01:12, pirms 12 gadiem
garmatis rakstīja: Griffinam par dankošanu maksās maksimālo līgumu ? Nu i klauni Clippers.
Tjipa taisaas vinam dot liigumu ar cieto algu 1 000 000 $ gadaa un 10 000 $ par katru danku

  +4 [+] [-]

, 2012-05-22 01:18, pirms 12 gadiem
Kaa arii liigumaa buus punkts,ka atvilks no algas 1 000 $ par katru garaam aizmesto soda metienu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-05-22 08:33, pirms 12 gadiem
Viņš nespēlē ASV izlasē!!

     [+] [-]

, 2012-05-22 09:45, pirms 12 gadiem
To es saprotu - izmācās Harwardā un tgd savāks labāko līgumu, tad ieguldīs kādā biznesa projektā

  +2 [+] [-]

, 2012-05-22 15:06, pirms 12 gadiem
Linam maksās ļimonus tikai tāpēc, ka klubs ar viņu nopelnīs desmit reizes vairāk. Meistarības ziņā Lins nav labāks par Spurs trešo saspēlnieku Millsu. Tāpēc šie klubi arī nevinnēs čempiontitulus, ja kkāds Mo Williams pelna vairāk nekā Lenards, Diaws, Neals un Greens kopā ņemot. Prieks skatīties, kā saprāts un organizācija uzveic mētāšanos ar naudu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-22 23:47, pirms 12 gadiem
kobe.james rakstīja: Peec tava logo jau redz, ka fano par SAS un nodirsiisi visus paareejos. Lenard + Diaw + Neal + Green pa visiem kopaa speeleejot arii nekad nav bijushi All star speelee. Ja veel atceries, pavisam nesen Mo bija CLE otrais ierocis aiz LBJ.
Un ko tā all star spēle dod? Es atceros to, ko redzēju četrās spēlēs iepriekšējās nedēļas laikā . Es nenodirshu nevienu, vienkārši bija lieliska iespēja izteikt šādu salīdzinājumu.

     [+] [-]

, 2012-05-23 09:46, pirms 12 gadiem
kobe.james rakstīja: LAC uz naakamo sezonu ir veel team option 7,2M. Bet vinji gudri. Iedos tagad maksimumu, kas ir mazaaks par to, ko naakamsezon piedaavaatu citi klubi un lai pieliidzinaatos, buutu jaamaksaa vairaak kaa tagad.

Kas viņi galvu saspieduši? Viņš tak nav tās naudas vērts.

Ir gan. Paskaties kaut vai uz vinja statiem. Un vinjam ir potenciaals milziigs. NBA superstaari ir tik cik vinji ir, un kurus nu ir gadiijies dabuut, ir jaapatur. Ko tad vinjiem labaak buutu Grifinu atlaist un cereet noliigt kaadu citu PF? Tas domaajams neies cauri, jo jau tagad atjaunojot liigumu ar Grifinu buus jaamaksaa paari griestiem. Un noliigt kaadu citu superstaaru PF nevareetu paarkaapjot griestus. Un vispaar grifins ir top5 PF ieksh NBA. NBA apskatnieki pat ciinju par labaako PF taisiija no Grifina un Lova. Es gan veel tam savam top5 piemestu klaat Dirku, Horfordu(ja vinjsh ir PF) un Dankanu(lai cik vecs, bet ieksh PO vinjsh raada kaa taa lietinja daraama). Taaa kaa maksaat vienam krutam PF poziicajas paarstaavim max algu nemaz nav tik dumji cik izklausaas.
vēl jau Gasol arī ir.

     [+] [-]

, 2012-05-23 18:15, pirms 12 gadiem
Vai viņš ir tādas naudas vērts(?) - protams!
Vai viņš ir liekams vienā plauktā ar spēlētājiem ar kuriem viņš tiek salīdzināts(?) - noteikti nē!