Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2980, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils" par viena tālmetiena tiesu pārbaudes mačā pieveic "Saldu"

Emils Ozerinskis

"Jēkabpils" par viena tālmetiena tiesu pārbaudes mačā pieveic "Saldu"
Sandis Bēts "Jēkabpils" rindās. Foto: Lāsma Irša

Pārbaudes spēlē savstarpējos spēkus samērojušas divas no potenciālajām "Ramirent" nacionālās līgas favorīt komandām. "Jēkabpils" un "Saldus" komandām tiekoties pusceļā Rīgā, ar rezultātu 77:74 pie uzvaras tika lūši.

Lai kādai no vienībām nebūtu jādodas gana tālā izbraukumā, "Jēkabpils" un "Saldus" komandas spēkus samēroja pusceļā, tiekties "Turības" zālē Rīgā. Gana līdzīgā cīņā pie panākuma ar trīs punktu pārsvaru tika Artūra Brūniņa trenētie "Jēkabpils" basketbolisti - 77:74.

"Jēkabpils" rindās 20 punktus un sešas atlēkušās bumbas sakrāja Mikus Sokolovs. Lauris Bērziņš izcēlās ar 13 punktiem, bet jēkabpiliešu jaunieguvums Sandis Bēts guva 12 punktus un sagrāba sešas bumbas sešas bumbas zem groziem. Desmit punktu robežu uzvarētājiem sasniedza arī Mārtiņš Vīņauds un Roberts Mednis.

Edgara Buiķa trenētās vienības rindās ar 20 punktiem izcēlās Artūrs Kramiņš. 12 pievienoja Arvis Šlanka, bet saspēles vadītājs Rendijs Feikners sakrāja 11 punktus.

Šovakar saldenieki samērīs spēkus ar "Latvijas Universitātes" basketbolistiem.

Pirmo oficiālo spēli šajā sezonā "Saldus" aizvadīs jau piektdien, 17. septembrī, kad saldenieki viesosies Tukumā, lai atklātu šīs sezonas Latvijas kausa izcīņu. Savukārt "Jēkabpils" ar spēli 21. septembrī uzsāks "Ramirent" Nacionālās līgas pamatturnīru, savās mājās tiekoties ar "Līvāniem".

     [+] [-]

, 2021-09-14 19:09, pirms 3 gadiem
Tada novelota informācija