Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Četri ''Ogres'' spēlētāji gūst vismaz 10 punktus pārliecinošā uzvarā pār ''Valmiera Glass/ViA''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Četri ''Ogres'' spēlētāji gūst vismaz 10 punktus pārliecinošā uzvarā pār ''Valmiera Glass/ViA''
Emanuals Šeperds. Foto: Jānis Martels

Šodien uzvaru pārbaudes spēlē svinēja ''Ogres'' basketbolisti, kuri savā laukumā, esot vadībā no pirmās līdz pēdējai minūtei, ar 79:56 apspēlēja ''Valmiera Glass/ViA'' vienību. Četri ogrēnieši guva vismaz desmit punktus, rezultatīvākajam ar 12 punktiem kļūstot Emanualam Šeperdam. Citā spēlē uzvaru pār Nacionālās līgas vienību ''Jelgava'' ar 78:64 svinēja ''Latvijas Universitāte''.

Līdz šim ogrēnieši šajā pārbaudes cikla spēlēs bija piedzīvojuši neveiksmes, taču trešdienas vakarā savā laukumā tika izcīnīta uzvara, pārliecinoši ar 79:56 pārspējot ''Valmiera Glass/ViA''. Nikolaja Mazura vadītie basketbolisti atradās vadībā no pirmās minūtes, to neizlaižot līdz beigām. Ogrēnieši lielāko pārsvaru sasniedza pēc trešās ceturtdaļas, kad panāca +29 (68:39).

''Ogre'' krietni labāk uzbruka no tālās distances, tālmetienus realizējot ar 35.7 % precizitāti (10/28) pret sešiem iemestiem (23.1%) valmieriešiem. Vēl labāk Ogres spēlētāji uzbruka no divpunktu metienu distances, savas iespējas punktos pārvēršot 55.2 % no metieniem, kamēr ''Valmiera Glass/ViA'' tik labi ar metieniem nevedās (12/34). Vienīgais nozīmīgais statistikas elements, kurā veiksmīgāki bija Valmieras basketbolisti, bija cīņa par atlēkušajām bumbām (42:36), kamēr piespēles vairāk izdalīja ogrēnieši (27:15), bet kļūdas vairāk pieļāva Edmunda Valeiko vadītie basketbolisti (25:18).

''Ogres'' rindās četri spēlētāji guva vairāk par desmit punktiem, bet rezultatīvākais ar 12 bija Emanuals Šeperds, kurš gūtajiem punktiem pievienoja arī piecas atlēkušās bumbas. 11 punktus pievienoja uzreiz trīs basketbolisti - Jānis Antrops, Pauļus Poškas un Uģis Pinete, kamēr Kristaps Dārgais izcēlās ar pieciem punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

''Valmiera Glass/ViA'' ar 12 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām veiksmīgākais bija Ervīns Jonāts. Deviņi punkti Jānim Kaufmanim, bet astoņi Klāvam Dubultam.

Citā spēlē uzvaru svinēja ''Latvijas Universitāte'', kura savā laukumā ar 78:64 apspēlēja Nacionālās līgas komandu ''Jelgava''.