Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Timma dokumentu kavēšanās dēļ rītvakar Turcijā nespēlēs

Timma dokumentu kavēšanās dēļ rītvakar Turcijā nespēlēs
Luka Banki un Jānis Timma. Foto: FIBA

Latvijas vīriešu basketbola izlase ir devusies ceļā uz Turciju, kur rītvakar Bursā tiksies ar Turcijas valstsvienību, taču laukumā neredzēsim Jāni Timmu, liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija. Viņam visdrīzāk ies secen arī mājas spēle pret Grieķiju.

30 gadus vecais uzbrucējs Timma tika iekļauts starp 20 treniņnometnes kandidātiem, tomēr izlasei tā arī vēl nav pievienojies. Latvijas Basketbola savienība pauda, ka iemesls ir darba atļaujas kārtošana ASV, un birokrātiskos jautājumus laikus atrisināt neizdevās – portāla rīcībā esošā informācija liecina, ka Timma dokumentus nokārtot varētu tikai rīt. Turcijā viņš nespēlēs un, tā kā izlidot palīgā varētu tikai rītvakar, visdrīzāk nespēlēs arī pret Grieķiju.

Gan Latvijas (7-1), gan Grieķijas (5-3) izlases jau ir kvalificējušās finālturnīram, bet Turcijai (3-5) vairs nav pat teorētisku izredžu izcīnīt ceļazīmi. Pēdējo ceļazīmi uz Pasaules kausu mūsu grupā sadalīs Serbija (5-3) un Beļģija (3-5), kurai ir labāka savstarpējo spēļu bilance (73:69, 74:73). Serbijai ceļazīmes garantēšanai pietiks ar vienu uzvaru pret Grieķiju (viesos) un Lielbritāniju (mājās), bet Beļģija tiksies ar Lielbritāniju (viesos) un Turciju (mājās).

Timma izlasē atgriezās iepriekšējā novembrī, produktīvi palīdzot tikt pie ceļazīmes – 80:60 Grieķijā un 79:63 mājās pār Lielbritāniju. Pret grieķiem Timma izcēlās ar 17 punktiem un četrām atlēkušajām bumbām, bet pret grieķiem tika pie 11 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām. Atgādinām, ka no kandidātos iekļautajiem spēlētājiem veselības likstas ir aizsargiem Jānim Strēlniekam un Kristeram Zorikam, uzbrucējam Rodionam Kurucam un centram Kārlim Šiliņam.


, 2023-02-23 16:52, pirms gada
kas ir - Sedokova pasi atneema vai vienkaarsi nav labi ar krievu sosku sapreceeties sankciju deel? 🕋
, 2023-02-23 16:55, pirms gada
šengelija varēja uzsaukt dokumentus
, 2023-02-23 16:57, pirms gada
Bertana Speka Dzira rakstīja: kas ir - Sedokova pasi atneema vai vienkaarsi nav labi ar krievu sosku sapreceeties sankciju deel? 🕋
Vispār jau viņa ir ukrainiete.
Slēpts komentārs: AB
, 2023-02-23 17:03, pirms gada
Bertana Speka Dzira rakstīja: kas ir - Sedokova pasi atneema vai vienkaarsi nav labi ar krievu sosku sapreceeties sankciju deel? 🕋
Saprotu, ka nesekojat dzeltenajai presei līdzi, taču jāatzīmē, ka Timmas sieva ir Ukrainas pilsone.
, 2023-02-23 17:07, pirms gada
AB rakstīja: Viņam visdrīzāk ies secen arī Pasaules čempionāts.
Paldies, bet nav vajadzīgs šis tūrists, kurš piedalījies tikai divās spēlēs un
normālu basketbolu nav spēlējis jau gadus.
Tad, kad spēlē un ir otrs rezultatīvākais komandā, tad visi viņu slavē, tagad tīri birokrātijas dēļ nespēlēs un atkal tūrists, kuru nevienam nevajag.
, 2023-02-23 17:20, pirms gada
Žēl, protams.
Taču cīņa ar valsts iestāžu birokrātu lēnīgumu ir bezcerīga ne tikai Latvijā. Ja vēl viņš tos doķus nevis Floridā, bet Sanhuanā (Puertoriko) ir iesniedzis, tad tie tūļas tur vispār savā pastāvīgajā žaronā ir kā iemiguši... Nedomāju, ka Timma te kaut ko ir īpaši "nogulējis". Lai līdz čempim vismaz nokārto.
Slēpts komentārs: Cobra2
, 2023-02-23 17:26, pirms gada
tātad, lai spēlētu lv izlasē, jānokārto darba atļauja asv
, 2023-02-23 17:27, pirms gada
AB rakstīja: Viņam visdrīzāk ies secen arī Pasaules čempionāts.
Paldies, bet nav vajadzīgs šis tūrists, kurš piedalījies tikai divās spēlēs un
normālu basketbolu nav spēlējis jau gadus.
Pats Tu esi turists. Pat bez normalas spelu prakses Timma bija viens no labakajiem un deva pienesumu izlasei. Neizskatas, ka vins soreiz netiek savas vainas del, ta ka Tavs koments ir pilnigi lieks.
Slēpts komentārs: Two goats one Champion
, 2023-02-23 17:34, pirms gada
Žēl gan es ceru ka būs viņš būs pret Grieķiju
, 2023-02-23 17:42, pirms gada
tie, kas sauc Jankeli par turistu, nevelas dzirdeet faktu, ka vins ir visu laiku labaakais latviesu SF!!!!!
Slēpts komentārs: kristaps30
, 2023-02-23 18:01, pirms gada
Varēja tak tos doķus laicīgi kārtot. Diez vai viņš nezinàja spéļu datumus un murgino dokumentu kārtošanas ilgumu. Broši ka bija informēts...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2023-02-23 19:14, pirms gada
keksss rakstīja: Pats Tu esi turists. Pat bez normalas spelu prakses Timma bija viens no labakajiem un deva pienesumu izlasei. Neizskatas, ka vins soreiz netiek savas vainas del, ta ka Tavs koments ir pilnigi lieks.
Uz vienu vai divām spēlēm arī Blūms vēl iedotu līdzīgi, bet ir jāskatās iltermiņā
, 2023-02-23 19:44, pirms gada
Skudriniekss rakstīja: Saprotu, ka nesekojat dzeltenajai presei līdzi, taču jāatzīmē, ka Timmas sieva ir Ukrainas pilsone.
Pēc pases ukrainiete, pēc uzvedības tāda pati ukrainiete, kā Šlesers latvietis. Ne bez iemesla viņa ir Ukrainas sankciju sarakstā
, 2023-02-24 01:08, pirms gada
Kādēļ par šo, nu jau AMATIERI, vispār kāds raksta basketbola izlases sakarā.
Lai tak cilvēks ņemas savā Instagram un citos sociālajos tīklos, bet kāds ir sakars šim pusmūža cilvēkam, kurš gadus 4 nav spēlējis vērā ņemamā līmenī, ar basketbola izlasi?
Tad jau varbūt arī Biedriņu sākam iztirzāt šajā sakarā?
, 2023-02-24 08:02, pirms gada
Bertana Speka Dzira rakstīja: tie, kas sauc Jankeli par turistu, nevelas dzirdeet faktu, ka vins ir visu laiku labaakais latviesu SF!!!!!
Mana skatijuma visu laiku labakais ir A. Jekabsons jeb Dzabars
, 2023-02-24 08:56, pirms gada
Raitcha rakstīja: Kādēļ par šo, nu jau AMATIERI, vispār kāds raksta basketbola izlases sakarā.
Lai tak cilvēks ņemas savā Instagram un citos sociālajos tīklos, bet kāds ir sakars šim pusmūža cilvēkam, kurš gadus 4 nav spēlējis vērā ņemamā līmenī, ar basketbola izlasi?
Tad jau varbūt arī Biedriņu sākam iztirzāt šajā sakarā?
Tā iet, ka neseko līdz.. izgāžas kā veca sēta. Jānis atbrauca un pēdējās izlašu spēlēs parādīja, ka džeks pat bez spēļu prakses var būt viens no labākajiem - bez variantiem.
Viktors Vembanjamā. Foto: FIBA
4

Dvīņu torņi Vembanjamā un Gobērs: OS saimniece Francija izvēlas kandidātus

Francijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Vensāns Kollē pavēstījis 19 spēlētāju kandidātu sarakstu Parīzes olimpiskajām spēlēm.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' līderis Hovards olimpisko spēļu kvalifikācijā pārstāvēs Puertoriko

Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) apstiprinājusi amerikāņu aizsarga Markusa Hovarda basketbola pilsonības maiņas pieprasījumu, tādējādi basketbolists vasarā varēs pārstāvēt Puertoriko valstsvienību olimpisko spēļu kvalifikācijā.
Malkolms Brogdons. Foto: AP/Scanpix

''Trail Blazers'' aizsargs Brogdons iesniedzis dokumentus Polijas pilsonības iegūšanai

Par Polijas basketbola izlases jaunāko naturalizēto papildinājumu jau tuvākajā laikā varētu kļūt NBA kluba Portlendas ''Trail Blazers'' aizsargs Malkolms Brogdons, kurš iesniedzis dokumentus Polijas pilsonības iegūšanai, ziņo poļu mediji.