Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Šmita ''Žalgiris'' pagarina līgumu arī ar Heizu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Šmita ''Žalgiris'' pagarina līgumu arī ar Heizu
Kevariuss Heizs. Foto: Kauņas ''Žalgiris''

Rolanda Šmita pārstāvētā Kauņas ''Žalgiris'' paziņojis, ka pēc formulas 1+1 pagarināts līgums ar garo spēlētāju Kevariusu Heizu, kurš vienībai pievienojās pirms šīs sezonas no Turcijas kluba ''Bursaspor''.

Rolanda Šmita pārstāvētā Kauņas ''Žalgiris'' turpina nākamās sezonas sastāva komplektāciju. Ja pagājušās nedēļas vidū tika paziņots par ilgtermiņa līguma pagarinājumu ar latvieti, tad šodien ziņots, ka pēc formulas 1+1 līgums pagarināts ar citu garo spēlētāju Kevariusu Heizu.

Tas nozīmē, ka Heizs kopā ar Šmitu turpinās cementēt ''Žalgiris'' aizsardzību un cīņu par atlēkušajām bumbām, kas šajā sezonā bija viena no labākajām Eirolīgā. Heizs pirms tam spēlējis tādās komandās kā ''Cantu'', ASVEL un ''Bursaspor'', bet Kauņā viņš Lietuvas līgā vidēji metis 7.6 punktus un izcīnījis 3.6 atlēkušās bumbas, kamēr Eirolīgā izcēlies ar 5.4 punktiem un 4.4 atlēkušajām bumbām.

''Kauņā iegūta pieredze bijusi labākā nekā iepriekš. Aizvadām labu sezonu un vēlamies to noslēgt kā Lietuvas čempioni. Ticu, ka spēlēšanā ''Žalgirī'' man šobrīd ir labākā vieta, kur būt,'' pēc līguma pagarināšanas kluba mājaslapā citēts Heizs. ''Stabilitāte ir ļoti svarīga sportā. Ar mūsu izrādīto uzticību Kevariusam vēlamies arī viņu turpmāk redzēt komandā. Vēlētos redzēt lielāku stabilitāti no viņa visas sezonas garumā, taču nav šaubu, ka viņš ir ļoti talantīgs spēlētājs,'' teica Pauļus Jankūns.

Ar uzvaru sērijā (3-1) pār Paņevežas ''Lietkabelis'' klubs nodrošināja vietu Lietuvas līgas finālā, kuru ceturtdien tā sāks pret principiālāko sāncensi Viļņas ''Rytas''.

Izmantotie resursi:
https://zalgiris.lt/news/bc-zalgiri...